rubriklös

Ibland är man så sjukt less på livet. Idag är en sån dag!
Jag kan knappt bärga mig till skolan tar sommarlov, tills jag faktiskt får ägna mig åt det jag tycker är kul. Jag gör iof redan alldeles för mycket saker jag tycker är kul men jag får samtidigt dåligt samvete över allt jag gör som inte är att plugga. Men ändå tar jag mig alldeles för lite tid till att plugga.
 
Idag har varit en underbart fin dag, vad har jag gjort?! Jag har tillbringat hela dagen framför datorn och förbereda opponering, inte förns solnedgång tog jag mig ut på min efterlängtade promenad. Som för den sakens skull inte alls var lika efterlängtad som tidigare idag.
 
Nä, det är väl lika bra å göra klart den här skiten så jag får dra täcket över huvudet en stund i alla fall.
 
/ Bitterfittan
 
 

It's always times like these
When I think of you
And I wonder
If you ever
Think of me

Hard to breath when you are underground

Det visade sig att min hund förmodligen hade noskvalster så det blev ingen träning på banan för oss.
Så igår blev det ett besök till vetrinären och uthämtande av en dyr medicin!
Även en kvällstur på Nills hann jag med, men alldeles för lite skolarbete. Jag började förberedelserna för morgondagens seminarium men fastnade någonstans längs vägen. Eller rättare sagt, någonstans i början av allt. Så nu har jag kvar allt idag och imorgon är det dags. Nåja, smile and wave!
 
Ska försöka göra det här så fort som möjligt så jag får belöna både mig och min hund med en promenad efteråt i det fina vädret. Kanske vi tar oss ett bad idag igen?!
 
Can you hear me now?!
 

"My" horse is amazing!

Söndagnatt och jag har precis betalat månadens räkningar, ett tråkigt avslut på en bra helg, I fredags lyckades jag lura med mig Rebecka ut på Tardee. Detta resulterade i ytterligare en tårta och en mör Rebecka. 
 
Idag gick det bättre, vi var ute och red runt på "nya" stigar och båda hästarna skötte sig som levande ljus. Fina, fina Nills som gått och blivit sheriff helt plötsligt. 
Med en mamma på ingång så fick vi avsluta mitt i upptäcksfärden när vi var kloka och inte ens hade en klocka med oss. 
 
Så en morsdagsmiddag och lite agilityträning senare så är både jag och min hund redo för sängen. Han som briljerade under dagens träning, mattes stolthet ♥
 
Som sagt, hon med alldeles för mycket på agendan. Dags att säga god natt för en dag med plugg och agilitykurs imorgon! 
 
 

Livets hårda skola

Jag är rädd att livet ska vara för kort.
För att hinna med måste jag göra 1000 saker samtidigt. 
Men så blir det för mycket å slutar med att jag misslyckas med allting. 

Jag vill att allt ska hända nu, inte om en vecka. Eller ens imorgon. 


Sommarkänslor


I'll fly with you

Har precis sett fast and furius 4, hade glömt mycket mer än jag trodde! Så nu förstod jag 5an bättre. Längtar tills jag får se den 6 som nu går på bio. Som mellanunderhållning i reklamerna så passade jag på att få hundarna borstade. Fortare sagt än gjort, det blev två stora högar! Men nu sitter vi alla tre i soffan å är nöjda :) 
 
I väntan på att hämta RIkards mamma så borde jag verkligen städa lite, men det känns oerhört tråkigt! I och för sig så är väl inte soffan så mycket roligare, bara skönare.. 
Annars händer det inte så mycket i mitt liv, alldeles för lite. 

Good night sweetheart

Skola, jobb, städa, plugga, stallet och hundar. Ja hinner man så mycket mer?
Nä, jag hinner knappt de jag vill och ska, suck.
Finaste Nills fyllde mopedålder idag, tänkte rita en moped på tårtan men gav upp när det blev en stor chokladfläck över hela.

Med de sagt så säger jag och vovvisarna god natt och hoppas det går vägen på metodexaminationen imorgon!
 
 

You know it's never too late to shoot for the stars. Regardless of who you are, so do whatever it takes

Ny vecka och tisdag. Tiden bara springer iväg, förstår inte alls hur jag ska hinna allt innan sommarlovet och hur jag ens ska hinna med sommaren! Nåja, för att göra det bästa av det ska jag ta tummen ur rumpan och plugga anatomi en stund innan jag bakar en tårta till Nills och sen fortsätter plugga. Ja, det är vad mina dagar måste bestå av framöver, PLUGG.
Det känns så otroligt tungt just nu, jag tyckjer inte alls om att plugga. Jag tycker inte om att ha pressen jag får av skolan på mig. Men jag vet också att det är de här ja vill, så varför inte göra bort de?
Fast om jag vill göra bort det måste jag ta mig i kragen och lägga manken till. Dags att göra det kanske?!
 
Jag har en miljard saker jag vill göra just nu, som att åka och bada med min fina hund, gå till stallet, till och med städa i den här röran! Men det blir plugget som drar det längsta strået.. Tjing!

 
My best friend gave me the best advice
He said each day's a gift and not a given right
Leave no stone unturned, leave your fears behind

I've always got a smiling face

Eller ja.. Nästan så i allafall!
Sitter och försöker knåpa lite på praktikuppgiften, lättare sagt än gjort. Men jag är glad att jag har kommit igång nu i alla fall. Stressen som finns bakomliggande brukar ha en positiv effekt på mitt skrivande så jag hoppas det har det nu också! Onsdag imorgon, och fredag sista dagen. Känns som att det händer alldeles för mycket i mitt liv just nu, på både gott och ont! Men det är så jag vill ha det, förutom att mina studier faktiskt blir lidande. Annars älskar jag när det händer saker hela tiden, man hinner aldrig gräva ned sig i massa onödigt tjafs och man är helt enkelt en lyckligare person :)
 
Nu ska jag ta å kika över mitt arbete en snabbis till innan jag tar min sovandes pojkvänn ifrån våran fina bäddsoffa till sängen.


Måndag hela veckan

Fick ihop 350 ord på uppgiften ikväll, inte illa pinkat! Men så fick ja ge upp för hjärnans skull.. Efter ett revenge avsnitt ligger vi alla 4 i sängen och Rikards väckarklocka står på 6. Min å andra sidan ringer inte förns 11.

Känns riktigt skönt att det är sista veckan på praktiken, samtidigt som så otroligt tråkigt! Det är kul att få komma ut i verkligheten och prova sina kunskaper och se hur det går till i verkligheten. Men det tar sån fruktansvärd energi att försöka hålla huvudet med hela dagen å lära sig saker.

Nåja, för att ha en chans att hinna med morgondagens planer så är det bäst jag försöker sova. Peace out!


Onsdag

Nu är håret äntligen färgat! Och såhär efter en ledig dag med både tidning och typ 1.5 mils promenad så känns mina ben oerhört tunga. Att väckaren ringer om 5 timmar känns helt ofattbart. Det är så oerhört tungt att vara på praktik samtidigt som det är så sjukt intressant! Jag gruvar mig för när den ska vara över för att plugg, men jag längtar efter friare dagar. Om jag nu kan hantera de vill säga...

Nåja. God natt, sov som en katt!


1 maj

Efter en trevlig Valborg och en bakisdag med bilutställningar och en promenad till Gullvik så ligger jag och vovvarna redo för sovdags. Imorgon är det praktik dags igen!


RSS 2.0