Hello Norway!

Kanske dags jag börjar plugga min norska när ja liks håll på?!

lördag

Efter att ha packat upp nästan all tvätt och tömt diskmaskinen så har jag gjort de sista tråkiga idag, vilket jag hade tänkt slippa då det är lördagkväll. Men har man inget bättre för sig så vad gör man? 
 
Hade tänkt mig en trevlig lördagkväll men shit happens. Ja, m'stan hela dagen har känts som shit happens, förutom promisen med Vicky. 
 
Nu tror jag att jag å Homer går till Nills å sover istället.

Flitig tjej!

Sitter i soffan, min enda lediga dag är nu över. Jag måste stolt säga att jag känner med nöjd med hur mycket jag hunnit. Kanske lite mindre med vad jag gjort, jag skulle behövt plugga mer och leka mindre. Varför ska det vara så svårt? 
Har i alla fall både hunnit ut på en pyyyyyttteee ridtur, gå med hunden. handla, städa någorlunda hemma, tvätta, hälsa på kattungarna å ätit lunchaktigt i sörtjärn, tömt de sista i Rebeckas lägenhet och dessutom städat ur den. 
Så nöjd med dagen så kan jag inte sluta pilla på vårat nya trådlösa tangentbord. Det går på solceller å jag är apnöjd istället för det gamla som jag bara fick hjärnsläpp på! 
 
Hoppas på en lika fin dag imorgon, trots att jag har praktik hela helgen. Men att kunna äta utomhus är så värt. 
Nu hoppar jag i lopplådan (tror jag, man ska aldrig säga aldrig) och försöker förbereda mig för ännu en lång dag. 
Puss hej leverpastej! 
 
En notis för den som inte visste det, jag längtar tills mustangen blir klar. Om de någonsin blir det.. 
Det är för fint väder för att man ska kunna åka runt i BMWn nu. Kanske måste hämta mercan eller opeln imorgon för att ha sommar på riktigt! 
 
Föresten så blev jag ledig alldeles för mycket, jag kommer hinna göra allt jag vill i sommar. Men det kommer också vara svindyrt och helt klart värt det. Första stop, Wheels i Umeå! 
Haha, jag märker att jag gillar det nya skrivbordet... God natt igen!

Trött tjej

Nu har jag gjort dom 4 första dagarna på praktiken, huvudet känns alldeles sprängfullt. Trots det så måste jag ta mig i kragen och plugga lite imorgon.
Dessutom står tvätt, nills, handling och dubbelstäd på listan imorgon. Va bra det vore om dygnet hade fler timmar!
Det är väl bäst jag sover så jag orkar allt jag ska imorgon!


Fina sommartecken!


Tiden flyger och vi med den

Har nu äntligen skickat in min deklaration och imorgon börjar praktiken. I veckan har jag dessutom två tentor att klara. Vars tog tiden vägen undrar jag?!

Hopp i säng för länge sen, väckaren ringer innan 6, usch för tidiga mornar!

Kärleken är kvar

Så var det fredag förmiddag, Homer sitter ute på balkongen å nosar. Han är lätt att göra lycklig! Jag har precis ätit lunch och måste väl börja klä på mig inför dagens caseseminarium.
Det känns riktigt tungt faktiskt att det är fredag, det som brukar vara den bästa dagen på veckan förutom kanske lördagar. Jag vet inte om det är för att jag vet att på måndag åker Rikard och jobbar en vecka eller om det är att min hjärna inte alls tycker om idéen med praktik och att jag ska måsta kliva upp före fan själv i 4 veckor utan lön dessutom. Eller att jag kommer ha praktik 35 timmar i veckan och måsta plugga stora delar av den lediga tiden..
Jag vet faktiskt inte vilket av det de är men tungt känns det just nu.
Ja, det mesta är rätt tungt. Speciellt jag.
 
Inte nog med att mamma krossat en muskel och inte kan göra något. Nu har pappa ryggskott också, stackars lilla familj! ♥
 

Hemlängtan

Sitter och väntar på att få hämta sista tvätten i torktumlaren, har pluggat men nu orkar hjärnan inget mer idag. Varför ska det vara så svårt att prioritera? Och varför kan inte tiden alltid kännas likadan?
Nu när jag väntar på tvätten och ska få krypa i sängen, går klockan i snigelfart, nu när jag väntar på att få åka till IKEA kryper dagarna fram och när jag sitter och pluggar tror jag klockan stannar.
Men istället när det är en tenta framför mig så springer dagarna, när jag ser en bra serie så hoppar klockan bort några timmar eller när jag är i stallet så har någon satt en raket på minutvisaren.
 
Just nu springer dagarna fram till praktik och tentor medan jag mest vill hem till min fina stackars lilla mamma igen!
Bättre sent än aldrig right? bilder ifrån mitt fina hem i alla fall!
 
Snyggmössan!

Mamma hade tänkt ta hem pimpelmästerskapet...
Vi fick till och med Rebecka att pimpla och fisk fick hon!
Team Racksund vann i alla fall, fast jag vet inte om någon blev förvånad över det?! inte jag i alla fall. Jag vet ju vilken storfiskare min far är!
Hon som låg på latsidan medan andra jobbade!

 
Min tokbror skulle bums hoppa så de va ba till å bygga hopp!
Crossi var i början väldigt skeptisk till naturlivet, men jag tror hon förstod charmen rätt snabbt!

De gick rätt så bra faktiskt!
Sen hände det nått?! Hoppsan kan man som säga...
Så här snabb har jag aldrig sett Crossi tidigare!
Den ständiga jakten efter skotrar och matte, Homer är bara för underbar.
Avslutar mitt svamliga och alldeles för mammaiga inlägg med några kloka ord av Ronny Eriksson;
 
Det är här man känner vars stigarna går och man vet vem som är släkt med vem. Det här man vet var gäddorna står. Det är hit man kommer när man kommer hem du vet, ja det är hit man kommer när man kommer hem

Apr. 17, 2013

Efter promenad och en underbar ridtur så ligger jag i soffan hos bult å ser greys medan karlarna genomsöker blocket.
Trots att världen är rätt svart så känns det så otroligt skönt att det är ljusare tider, jag minns våren när man var liten. Man tyckte att man var ute å cyklade i evigheter å de blev aldrig mörkt. Lite så är det nu, fast cykeln är inte med i bilden. Det finns så mycket mer energi och dagen rymmer så mycket mer aktiviteter. Jag mös ordentligt på våran lilla skrittur när solen var påväg ned och det blåste varmt, trots att klockan var 8 på kvällen! Helt underbart! Dock så finns det alldeles för lite tid för nödvändiga saker, eller så är det bara jag som alltid har varit dålig på att prioritera :)


Apr. 16, 2013

Solmys på min älskade balkong!


Mod är bara vad den fege tar till när han inte törs

"Just show me the lights, and I go there"


And you are my man

För ett år sedan så sökte jag till sjuksköterska och skulle inte alls bli det. Idag, ett år senare så känner jag att det är helt rätt. Det enda som lockar mer är läkare osv, dock har jag inte diciplinen att läsa så mycket så länge. Vi har nog mycket tycker jag, jag tycker också att sjuk-och undersköterskor är lågbetalda allt för långt ned på stegen. Mot för vad de gör och ansvarar för.

Rikard sover som vanligt och jag rullar som vanligt runt i sängen. Det mesta är precis som vanligt förutom tyngden..


Rörig tisdag!

Länge sen jag skrev nått vettigt, orkar inte de idag heller. Det kommer senare! Nu kramas jag med min mysiga hund som jagat sin tjej och sen gick höglandssjön med mig och Vicky.
Han blir så fruktansvärt mysig när han blir riktigt uttröttad. Imorgon skulle jag helst ligga å krama han hela dagen! Nåja, så trött som jag är nu tror jag att jag somnar snart.. Mycket kvar att göra men soffan är riktigt skön :)


Don't you worry child!

Just nu tror jag inget går vägen för mig. Jag vill bara packa mercan igen och åka upp till Arjeplog. Där skulle jag och min nya fina mössa köra skoter i solen och krama min mamma!


RSS 2.0