Coolaste katten i det långa landet falukorv.

Det ser faktiskt rätt bra ut på toan med golvet och allt, nu är det duschen som saknas! Längtar tills vi får den och inredningen till köket ska nog komma på fredag så förhoppningsvis händer det saker snart.
Igår hann ja rida två gånger dessutom, det var sjukt roligt med working equipment! Första svängen var ju dock roligast eftersom det var lite mer fart och så för oss. Andra gruppen red jag Ludde, där han fick pröva på slalom för första gången. Snacka om underbar häst, ibland kan jag verkligen önska att han var min!
Ibland så skulle jag nästan nöja mig med vilken häst som helst.
Sen så tror jag att jag vet vad jag borde utbilda mig till! Hoppas bara det går att lösa utan högskola, nä. Dags för spanska, usch!


just hold on to my love and you'll never be alone

Helgen blev inte som jag trott eller tänkte, det blev dock väldigt roligt! Fast jag hamnade inte med någon jag trodde och jag intog alldeles för stora mängder alkohol. Annars var det dock en bra helg, så jag tänker inte klaga. Jag kan inte minnas när jag mått så bra, så mycket. Det kändes otroligt skönt åka till Ö-vik, dock betydligt tyngre att åka hem. Tur att jag har världens finaste vänner och världens, absolut världens finaste pojkvänn!
Att kliva upp för att gå till skolan i morse kändes dock allt utom lockande, ännu mindre lockande när jag visste att jag inte skulle få se Rikard med typ två veckor. Så trött och less, men jag gav fan i allt som hade med skola att göra. Så vi åkte upp på toppen av Öberget, drog handbromsen och hoppade bak. Hann knappt lägga ner mig så sov jag som en barnrumpa i två timmar! Ojoj, inte alls bra enligt dexter men jag var nöjdare istället.
Känns dessutom lite spännande att komma hem ikväll, när toan har fått väggar och golv! Sen så kan jag inte klaga på mamma och pappas nya Opel Astra. Så just nu, för stunden känns det bra.
Men bara tanken på att jag har engelska och fysik innan jag får komma till stallet där vi ska prova på working equitation eller hur fan det nu stavas!

Nä, dagen har inte råd med mer skolk, så det får bli att springa upp till Fredrik och fysik b! :)


Brothers not by blood, brothers by their love

Jag har glömt att säga att min söta kusin, jassithebestintheword@Arjeplogsnördar.com har kommit tillbaka från Thailand. Har hittat några söta bilder som är från back in the days! Snacka om underbar människa man aldrig längre ser skymten av!


Jasmin körde omkull på ett platt spår (:


hehe ;)



Midsommar - 07



Midsommar -08 lätt vackrast!

Världens underbaraste kusin, som alltid stått vid min sida trots att vi sällan ses och det är stor ålder mellan oss. Vi har alltid haft kul och haft väldigt lustiga idéer och matrecept i huvudet. Men även varit med varandra i svåra stunder som gjort att det finns starka band mellan oss trots allt detta. Trots att vi egentligen inte är släkt med varandra på något enda sätt. Brothers not by blood, brothers by their love ♥


big fat giant hole

JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN DATOR!
Skönt som satan! Nu ska jag och Johnossis 18 karat gold spela mario ♥. Tills jag har någon att äta med till mitt hål/lunch är slut.


I thought 18 karat gold would save a lonely soul

Det är ju helt otroligt, att jag ens låter det vara så här. Vad håller jag på med igentligen? Vad håller du på med? Och den största frågan av dom alla, vad faan håller vi på med egentligen?
Jag måste medge att det är ganska tungt att känna hur livet leker elaka lekar med en och man inte kan göra någonting för att stoppa dom, utan man står inför ett val. Antingen hoppa överbord eller hålla i sig i kanten tills stormen är över.

vad blir det?


It's a small crime and I got no exuse. Is that all right with you?

Jag tror inte livet är mycket att ha ja.. Är det bara jag som tycker att det börjar vara dags att byta ut det mot någonting nytt och trevligt.
Att få byta ut denna kalla, tråkia, sorgsna och tomma värld mot något varmt, soligt och lyckligt. Det vore verkligen något, menmen jag kan ju det här med att drömma. Verkligheten därimot är något jag inte klarar av att hantera istället..

I turn my face against the sun and I wish my heart could burn.
Force my eyes to open wide. God you made me cold inside!
A stone of ice is what you gave inside of me, inside of lies.


How could you leave me alone?!

Sitter ute i Racksund nu, har hunnit jobba och powerwalka idag. Känner mig duktig! Men det känns tråkigt att alla mina vänner sitter hemma och är nyktra och tråkiga medan jag vill ut och festa. Vilket då betyder att jag inte har någon att festa med så jag och Rikard sitter också hemma nyktra och tråkiga! :(


Jag vet att det kanske är svårt för dig att förstå älskling. Men jag vet att du är helt underbar också. Du måste bara ha tålamod så kommer nog det mesta lösa sig. Jag känner det på mig. Det är bara det att var sak har sin tid, men du har all min tid.

This lonelyness is killing me

Jomen vilken stor jävla lögn jag lever, nog lyckades jag irra mig tillbaka!

The dark was born when i could see

Hade en skön sovmorgon i morse, ett låååång drygt hål och ett oseriöst elevrådsmöte som avslutade min skoldag. Alltså jävligt chill, sen gick jag till stallet och var vi, ja å ludde, ute å skritta en sväng med Hanna å Filippa. Tråkigt att hon verkar halt! :( Men får höra imorrn hur hon mår!
Sen var jag hem och trampade en kvart på min tränare medan jag väntade på Åse. Vi gick en powerwalk på typ 20-25 minuter och sen när jag kom tillbaka blev det att köra igenom mitt egenskrivna träningspass för hemmabruk! Kan ju säga att det känns i mina stackars ben nu. Men det känns bara bra och jag hoppas på en ordentlig träningsvärk imorrn! :)

Trots att det känns tungt och man inte alltid ser ljuset i tunneln, så det finns där. Man behöver oftast bara hjälp att finna det igen, för när man irrat nog länge i mörkret är det alldeles för lätt att irra tillbaka och för svårt att hitta ut själv! Jag tror själv att jag hittat ut för stunden, men det känns att det fortfarande är alldeles för lätt att dras in i den mörka tunneln igen!


no one's gonna love you when you're old

Känslan är fortfarande densamma, även om jag så sitter i ett klassrum fullt av elever.
Om jag sitter i maten, på skolan eller bara ensammen på mitt rum.
Allt är dock fortfarande likadant.



Ikväll ska jag och världens vackraste ut! ♥


And now I'm cold as stone

Så satt man på skolan, har hunnit gå en hel seg skoldag. Sjukt drygt! Egentligen borde jag inte sitta här, borde göra engelska men alla vet nog hur lätt det är att skjuta upp skolarbeten ett tag. Nog för att jag skjutit upp det alldeles för länge, men det känns inte som det spelar någon roll just nu!
Hade en ganska rolig teori lektion på stallet igårkväll, där vi fick göra en planering över vad vi ville göra under den här terminen. Så vi har lagt in både western och det nya working equpment vilket känns otroligt spännande och roligt! Någonting mer som är roligt är att jag och Hanna Å kommer ha ansvaret över Ludwig i en och en halv månad eftersom Åse jobbar så pass mycket!
Det är riktigt tur jag har stallet och Åse!

En varm känsla sprider sig i magen, och jag ler. Ja, jag ler fortfarande när jag tänker på dig. Precis som om jag vore den sol som sken. Som den sol jag en gång sa mig vara, trots att det kanske inte alltid verkar så. Men du får mig alltid till den solen!





Paint this world in black

En seg stalljourshelg avklarad, det enda positiva med det är att jag får pengar imorrn! Drygt att kliva upp på morgonen eftersom jag verkligen inte är någon morgonmänniska! Något mer som är drygt är att skolan börjar. Känns inte alls bra, fast det är nog väldigt lite i denna värld som känns bra när det väl kommer till kritan. Fast det är få saker som egentligen är svåra.

Det mesta här i livet är egentligen ganska enkelt, det som är svårt är att göra dom enkla!


You're gonne cry, cry, cry and you'll cry alone...

Hårt träffade jag, på kinden. Och inte bara en gång. Det var en otroligt löjlig sak, men jag reagerade hårt. Nog för att om sanningen ska fram så hade jag nog även reagerat hårt i verkliheten också men inte alls så här.
Det gör nästan ont i hjärtat när jag tänker tillbaka, hur finns det ens i min fantasi att jag skulle göra något sånt igen? Kan det ha något med det förflutna att göra? Jag vet inte säkert, men något säger att jag grubblar alldeles för mycket. Jag önskar att jag slapp vara ensam så jag inte hann försvinna i tid och rum, inte han tänka tillbaka och viktigast av allt, att jag aldrig läste det.

En man sa en gång "Ensamheten är ett trevligt ställe att besöka, men ett dåligt ställe att stanna på!" Vilket jag kan tycka stämmer ypperligt bra!


Hold your head up high and this pain will die..

Usch, idag är en skitdag. Som precis alla andra sånna här dagar. Varför blir det alltid samma visa? Varför kan jag inte bara lära mig att räta på ryggen och inte bry mig om det? Kunde det inte få vara bra en liten stund ens?! Jag förstår inte!

 
- En bild från en annorlunda dag i mitt liv. En bild från en samtidigt helt vanlig dag. En bild från en dag som förändrade min syn på saker, både på gott och ont!

tomorrow when you wake up all your problems are back to stay

Så satt jag här igen, har ikväll varit till Moa en sväng. Såg en film och så, när vi skulle åka och handla chips och dricka hade vi dock inte alls någon tur! Alla jävla affärer var stängda och klockan var fan inte ens 8! Som tur var så hade hon lite chips hemma, vilket räddade min dag!
Har även hunnit vara till Ludde en sväng, vilket var efterlängtat! Insåg inte hur mycket jag saknat honom förns jag såg han!


Det gick fort, helt plötsligt hörde jag det där gnisslet jag väntat på. Hjärtat var i halsgropen, men lugnade mig så gott jag kunde eftersom jag inte var ensammen. Hjärtat bultade fortfarande fort men jag lyckades ha ett normalt ansiktsuttryck och det var nog trots allt bara jag som reagerat på det hela. Så allt fortsatte som vanligt, tills vi var ovanpå huset. Tittade ner för väggen, där bar det av och hjärtat var, om möjligt, ännu högre upp i halsgropen. Hur mycket jag än höll emot så hade jag huvudet så högt upp det bara gick, det tryckte ordentligt!
Helt plötsligt sa det bara pang och jag stod på kajkanten som var gjord precis som en gammal gågata, jag var otroligt omtumlad, kunde inte sluta skaka och gråta. Så vaknade jag.

No more champagne and the fireworks are through

Söndag och bara en vecka kvar av lovet, tråkigt! Men måste säga att det har varit rätt bra senaste tiden. Moa har varit förbi ikväl, Innan jag kom hem igår var jag ju först till övik, därifrån åkte vi till klimpfjäll för skoter och busskörning över nyår.
Det var otroligt bra dagar trots att jag var så mörbultad att jag inte visste vars jag skulle he mig, är fortfarande rätt så slö i kroppen men har nästan gått över nu! Att hänga kvar bakom Rikard på hans anknäbb var inte det lättaste jag varit med om!
Vi kom dit på onsdags förmiddagen, och hade en skotertur sen kl 3 blev det racersupning för hela slanten. Mellan 10 och kvart över var vi på hotellpuben en sväng, och sen somnade alla som små fisungar! Nyårsafton blev lite lugnare men ändå inte nyktert och sen blev det bara lugnare!
Något roligt är att sen nyårsafton har jag inte sett Bult ha annat än jeansen jag och Rebecka tvingade på honom ;) Nog för att det vara var typ två dagar men från aldrig till tre dagar i sträck, ojoj det är bra det! Jag fick även ett presentkort av Rikard på Fin InUnder där jag och Rebecka var och storshoppade snygging underkäderna ;D
Igårkväll när kom vi hem till mig var ju en fin natt av många anledningar! Bland annat på grund av att det var exakt ett år sen jag var till Rebecka första gången och för att det var första gången jag träffade Rikard! :) Nu ska jag antingen sova eller se ett avsnitt OC, det kommer någon bild imorrn eller så! :)


RSS 2.0