Take my gun away, because it's loaded

Eftersom jag inte har något liv så lägger jag väl upp någon bild.
Jag och Anna blev strandsatta i Solberg

Mikaelas hund :)

lunchdags

Min familj på semester

Männen som "kan" tvätta

sälning på hög nivå

steeekdag i backen

teed (:

steeekers

som sagt, med ett leende på läpparna

Tillbaka till arjeplog nu då. Var ju i övik med rebecka och mikaela över helgen. Orkar inte dra allt som hände, säger bara att det var en sjukt bra helg och jag fick nya erfarenheter och gjorde repris på några gamla. Kommer säkert någon bild senare i livet, men just nu orkar jag bara inte. Som sagt så ska jag möta världen med ett leende på läpparna.

Med ett leende på läpparna ska jag möta världen.

Fick nyss veta att min ledighetsansökan har beviljats. Så nu är det bara att åka, men min natur är fortfarande inte klar. Fast bör hinna det innan dagen är slut (Y) Men igår var jag så himla rörd, var till farmor innan jag for till rebecka och mikaela. Och det visade sig att hon har målat av mig på en tavla, och jag som har längtat så mycket efter en tavla. Jag började faktiskt gråta, om någon kunde förstå hur mycket de tavlorna betyder. Dom är ovärdeliga i mina ögon!
Och idag har jag bestämt mig för att jag måste ta mig på gatufesten i alla fall. Det är kanske låter töntigt, men jag vill verkligen gå på Tomas Ledin med min mamma. Och det tror jag hon kan behöva dessutom! Men nu ska jag äta nå lunch för att sedan orka göra klart mitt arbet!


Bröder är bra, tra la la!

Jag sitter här inne, ensammen på Mikaelas rum. Och då kan man ju fråga sig vad jag gör här, men som sagt. Bröder delar väl broderligt så det var ju ändå skitsamma.
Ikväll var det tänkt att vi skulle göra bort en massa skolarbeten så man är förtjänt av att åka bort i helgen. Men om det blir så mycket gjort är ju en helt annan sak, förhoppningsvis blir det nog i alla fall.
Rebecka kom tillbaka från tvätten nu och ja. Det händer ganska lite just nu. Men det har hunnit hända lite i alla fall. Jag bestämde mig i alla fall igår för att åka iväg till övik i alla fall i helgen. Har haft en sådan beslutsångest, men nu har de äntligen övertalat mig att följa. Dock måste jag vara klar med naturarbetet innan jag kan ta mig någonstans. Har nog en av de sötaste småbröder man kan ha, igår när jag pratade med mamma om att åka så tyckte hon inte att det var någon bra ide. Men Johan inflikade och blev lite smått irriterad på mamma för att hon ens tänkte tanken att jag inte skulle få åka iväg. Så där räddade han mig ganska fint! Sedan på morgonen fick han rädda mig genom att springa in i mitt rum och väcka mig, att jag aldrig ska ta mig upp på morgonen längre. Förstår inte vad som är fel!
Sen lyckades jag snabbt inflika till mamma att jag har hög frånvaro, men ärligt så verkade hon inte alls sur. Så det var verkligen en stor lättnad!
Är i alla fall så otroligt less på arjeplog just nu, det enda positvia är nog skotern och det underbara skoterföret! Var ju ute och stekte i söndags! Men det är knappt så jag har fattat hur fort tiden går. Jag minns skolavslutningen som igår, när vi stod uppe i kyrkan och sjöng breakaway för att den passade så perfekt till mitt liv. Hur jag som liten växte upp i en liten "håla" och sedan skulle lyckas komma vidare i världen till en större plats, bli en ny person med ett nytt liv. Ska sanningen fram blev det verkligen ingenting av det hela.
Hela allt känns misslyckat och jag kan inte sluta funder. Hoppas verkligen det löser sig med allt, vilket jag egentligen inte tror. Det kan bara inte gå så fel nu, det kan bara inte. För mig, för mamma, för någon.
Det går helt enkelt inte ihop!
 

Förhoppningsvis ska det väl inte skita sig och jag ska komma hem från övik med ett stort leende eller något! Men nu blir det andra avenyn för hela slanten.

It's a little ironic

Hade egentligen tänkt skriva om dagen igår, men jag var så trött att jag orkade aldrig! Men dagen bestod av skoter, sol och mat. Inget man nekar till och glad var jag.
Vi fick dock inte så mycket fisk, men det gjorde inte mig något. Eller jag fick ju faktiskt en minimal fisk så den fick simma vidare och lika glad var jag för det.
Nu sitter jag väl mest och väntar på maten som aldrig verkar bli färdig! Jag ska i alla fall rida senare ikväll. Något som alltid får en på bättre humör. Dagen har varit helt upp och ned. Jag vill verkligen inge mer!


pappas lekar får en också på ganska bra humör!

Skön dag!


Äntligen!

Ja, det är mycket äntligen just nu. Äntligen bloggning, äntligen hemflyttning. Känns otroligt härligt att få sova i sin egna stora säng!
Har varit och jobbat i slagnäs under dagen, åkte redan igårkväll så missade hemflyttningen. Men min moder och jag gjorde en stor tabbe i torsdags, haha!
Torsdagskvällen sov jag bara när jag väl kom hem från Rebecka och Mikaela. Och hela natten med, trött som en gris var jag i alla fall. Fredagen var en lugn dag i skolan som vanligt. Sjukt less jag är på skolan, vi kunde väl ha fått lite mer pengar att leva på när vi lik förbannat utbildar oss för att inte bli socialfall?! Det är rätt segt tänkt av regerigen i Stockholm!
Tanken var att basta ikväll, men jag tror jag skjuter upp det tills imorgon när vi varit ute med skotern(vilket vi ska om det är bra väder). Guuud så skönt det kändes. Så det får nog bli den ordningen, och ikväll jaa. Just nu väntar jag på varmvatten i duschen. Senare kommer Rebecka och vi ska bara ta det lugnt. Jag har nog hunnit med nog i alla fall den här veckan. Känns det i alla fall som, men har ett sjukt träningssug just nu och förstår verkligen inte vart det kommer ifrån. Det enda dåliga med att flyttat hem är nog att internet här suger renballe! Men det ska vi snart bli av med.
Hmm, nu tror jag fan inte att det har hänt något mer sen sist.. Eller jo, vi har haft finbesök från luleå/övik och jag heter numera lappjeveln(jappjeveln?(; ) på bilddagboken :)
Nu väntar en varm dusch på mig!


Sjukt vackert, man blir sjukt sugen på fjällen!


I love a rainy night.

Okej, har varit dåligt med bloggning idag. Men i alla fall så har jag varit otroligt duktig, jag och annette har simmat 500 meter på idrotten. Jag har gjort kemiprovet, som jag nästan tror jag klarade. Jag har pluggat fysik och matte. Och ikväll ska jag nog göra lite till kemi. Sen ska jag och Mikaela göra någon spanska, om vi hinner. Fan vad jag är bra (Y) Vi dricker min kallesprätt som jag glömde bort. Ajja, den hinner vi ju dricka upp någon annan dag i livet :)

Och när huset är mitt på torsdag, så finns det ju en bastu som väntar. För de som är intresserade. Ring mig! Just nu har jag då i alla fall inga andra planer, och de tjatar om denna rockabilly. Men nu känns det nästan mer lockande med pistvakt! Men ser väl vart livet tar mig. Nu ska jag göra nå skolarbeten och vara glad i alla fall!

btw, har haft den här låten på hjärnan och kan inte fatta varför. Har inte hört den på jättelänge!


Nybloggen

Okej, nu blev det så att jag tyckte att jag hade ett sjukt lamt namn. Så det blev en ny blogg med samma design! Namnet BlondinBylund passar ju egentligen bara så länge jag behagar att ha blont hår. Men det lär jag nog ha några månader till nu så att det är ju inte så mycket att fundera över. Haha, dock är det fortfarande ett patetiskt namn..
Har "pluggat" ikväll, men fick verkligen inget gjort. Det är saker man får leva med antar jag, nog för att jag har mitt andra omprov imorgon och det känns inte bra eftersom jag inte kan något alls av det ännu!
Och just nu hade jag inte så mycket att berätta utom att på lördag får jag basta och imorgon får jag dricka kalle sprätt! (Y)
Och att nu ska jag lägga mig i den lilla sängen för sista gången på ett tag. På torsdag är huset mitt igen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0