Onsdagmorgon

Dags för en "morgon" prommis med min fina å sen höhämtning till nästa. Underbart med lediga dagar! 


Min fina kille i söndags! 

Tjejen utan tävlingsnerver!

Så var det träningstävling imorgon igen. Nervös och förväntansfull, lite ledsen att min hejarklack inte består av Rikard och Rebecka som den ska göra. Men det kommer nog att gå bra med Anna också hoppas jag! Lördagsjobb

Efter sisådär 3 timmar sömn å en förmiddag på jobbet så ligger jag på soffan i lunchrummet å dör lite innan jag ska jobba igen. Sängen känns alldeles för långt borta! 

Sen onsdagkväll

Det belv en bra träning på agilityplanen idag förutom att Homer envisades och skulle vara med Pluto. Nåja. när vi turades om sen gick det toppen och dom där jäkla svängarna gick exakt likadant idag som i söndags. Men så provade jag springa ett annat spår eller vad man ska säga och då fattade Homer galoppen på en gång.
Ganska fascinerande att ändra position så lite kan gära så mycket på banan och speciellt med en snabb hund. Så nu hoppas jag nästan att det ska komma en liknande del på söndag bara så vi får komma tillbaka å vara kickass bra!
Det är så fruktansvärt kul att se framgång och jag börjar förstå dom som tävlar i olika grenar, det är en sån härlig känsla när djur och människa bli ett! Jag skulle nog kunna bo på den där träningsbanan med min hund ;) 
Men nu ska han få vila fram till tävlingen på söndag, jag tror det är smartast för hans kropp då det faktiskt tar på mycket. Har börjat att smått strecha honom efter promemaderna också för att han ska hålla så bra som möjligt. Det kan kännas lite töntigt ibland men så tänker jag att jag strechar ju Nills efter ridningen så varför skulle jag inte strecha Homer?!
Nu inväntar en lång sovmorgon innan jag ska ut å rida i ett förhoppningsvis underbart väder innan min "jobbvecka" drar igång. Svårt att kalla det jobbvecka när man är ledig hipp som happ mitt i men å andra sidan är det ju ganska sammanhängade med jobb också. Och pengar är ju som sagt alltid en bristvara så det är att tacka å ta emot dom timmar man får!
 
Tack och god natt från Domsjö!

Tävlingsbilder

Tisdag förmiddag och igår hade Homer vilodag, jag tror att han ska få ha det imorgon också. Så med andra ord så är vi på't igen imorgon! På söndag är det en till träningstävling, då med två agilitybanor och en hoppbana. Nackdel för oss som inte kan vippbrädan ännu men å andra sidan är det fortfarande ett underbart träningstillfälle!
 
Tyvärr har det härliga höstvädret vi har haft ett par dagar börjat försvinna och dom har utlovat regn i flera dagar, bara det hinner bli bättre till söndag är jag nöjd!

Det roliga är att det är inte förns idag jag faktiskt inser hur bra det gick för Homer på andra banan, vi fick en vägran (tror jag) då han inte sprang raka vägen in i en tunnel och sen kom en grupp med riktigt snurriga hinder både för matte och hund då han hoppade ett hinder fel väg. Tänk om jag hade andats och varit liiite mer noga vid de hindret. Då hade vi fått en tid och ett resultat istället för diskad. Resterande del av banan gjorde han klockrent, till och med slalomen gick bra!! Jag inser idag hur nära vi var att ta oss igenom en klass 2 bana med resultat. Alltså min kille är ju absolut den bästa som finns och jag blir så sjukt stolt ibland! (jag vet jag är töntig!)
 
Lägger upp lite (eller mycket) bilder sen söndags så ska jag passa på att plugga lite innan jag ska dra mig till stallet och finaste Nills.
 
 
 
 
 

Min stolthet

Ja, jag är helt ärlig när jag ser honom som mitt lilla barn som växer och blir stor. Inte bara stor utan duktig också, min stora stjärna!! 


KM imorgon!

Nu börjar nerverna inför imorgon komma, men jag kan inte annat än göra mitt bästa och hoppas att min hund vill vara med mig. Min fina vackra Homer! I love you baby


And if it’s quite all right
I need you baby

Dinnertime

Har på morgonen varit ute å ridit med Bultmamma i det härliga vädret! Jeanette bjöd på lunchfika efteråt, så var jag och hon så duktig sen å hämtade ett släp hö. 
Har även hunnit varit ute på gatan å tränat min fina hund! 
Men nu är det dags att hoppa in i duschen innan det är dags för middag hos svärmor. 
Det blev inte rakt mycke vettigt gjort idag, men lika glad är jag! :) 

Hungrig kille som inte får nån tacos! 

Snälla å fina killar ute på promenad

Oh happy day!

Det snöade i morse, så jag har varit vaken sen halv 8. Helt otroligt, kan inte ens minnas när det hände sist en ledig dag! Har dessvärre inte fått så mycket gjort men till min stora lycka ligger snön än kvar. Dock finns det ju en stor risk att den försvinner imorgon.. Nåja imorgon ska jag ut å rida å hämta hö. Så det är bäst jag sover så jag inte kollapsar där mitt i allt. För energi är nått jag saknar! 


Min fina ängel i snön! Jag kan inte ens låta bli att gå ut med han bara för att det är snö ute :) 

Nattugglan

Som vanligt är det nattbloggande för min del!
Gubben sover å hundarna sover men jag snurrar som vanligt. Han bjöd i alla fall på en ruskigt god middag idag, han kan om han vill! Har även fått tillbaka mitt köksbord, kan säga att det har varit otroligt tomt utan. Med det blev superbra med glashålet eller vad man ska kalla det. Bultpappa kan han å om han vill! :) 
Väckaren ringer 9 imorgon så jag borde sova om jag ska lyckas ta mig upp. Men vi vet ju hur de bruka gå! 
Nåja, god natt! Gatan utanför är lika full av liv å rörelse som ja

Det har förmodligen hänt allt och ingenting sen jag skrev sist, men livet rullar på! 
Väl hemma i Arjeplog hann jag och Rebecka träna med Arjeplogs hundklubb. Det var kul att köra på ny mark eller vad man ska kalla det! 
Vi var även ute å red på "tjocka" hästar (förlåt Nellie men du vet att vi tycker om dig ändå!) vilket resulterade i stela ben några dagar! 
Men det är så obeskrivligt skönt att komma hem och andas den friska luften en stund och gömma sig i skogen! 
Väl hemma så var det jobb, djur och takida som har stått på agendan. På söndag är det nämligen dags för klubbtävling och då är det bäst för min hund att han sköter sig snyggt! Men det kan jag ju fortsätta drömma om! ;) 
Nä det är väl kanske bäst att slå en stekpanna i huvudet å hoppas på sömn. Dom har nämligen redan tänt gatlysena utanför. Jobbigt läge... Tro om vi tyck om den där Kjell?! 
Mina finaste pojkar ❤️

Mirandas glada ponnyöron med en lycklig, bresande ponnyryttare på ryggen! 


Marknadslördag

Hemma i Arjeplog och igår hade vi middag här hemma i Racksund och det slutade i en superrolig kväll på Harrys med efterfest i Östansjö hos världens bästa Kajsa. 
 
Idag har det varit en ganska lugn dag med ett besök på marknaden för den obligatoriska souvasen och nu är middagen i ugnen och cidern öppnad. Ikväll så kör vi all in med sikte på hatten! 
Ses där!

Onsdagmorgon

Igår var jag och Rebecka och tränade våra fina hundar på planen. Det är snart klubbtävling och då ska Homer och jag vara på topp. Förhoppningsvis ska Crossie och Rebecka klara av att köra en bana också. 
det är så kul att se alla framsteg hos båda hundarna. Crossi som var livrädd för allt när hon kom och nu gör allt hon kan för att vara Rebecka till lags. 
Homer som är fläng och bara vill springa runt och leka, har något som han älskar och han koncentrerar sig på. Inte nog med det heller, han är så duktig och utvecklas så bra. Igår tog han 4 stolpar slalom nästan helt själv. Jag längtar tills han har blivit så självständig att han kan göra slalomen själv. Men dit är det en lång väg. 
Imorgon åker vi till Arjeplog och marknaden, det känns både jätteroligt och lite tråkigt. Det betyder att det inte blir träning på några dagar. 
Men det tar vi igen när vi kommer hem! 
 
Nu ska jag och min lilla guldklimp gå ut och träna hemma en stund. Så han ska vilja vara kvar på planen med mig.
Vi ska komma i mål, och vi kommer bli ett otroligt team! 

Homer


Mitt hjärta, min glädje och sol i livet. 
Min fina kära hund, du ger mig inte en lugn stund! 
Men jag älskar dig ändå, mitt fina höstrå! 

RSS 2.0