Thank good it's friday!

Igår blev det en badmorgon (eller ett kvällsdopp?!) och idag en glassstund, väldigt kul att Kriccen och Rebecka också jobbar nätter! :) nu har jag gått av 4 nätter och om en och en halv timma är det upp och hoppa - in i duschen å en lunch med svärmor mfl! Å sen är det alldeles för mycket att hinna med på korta lilla fredagen...
Bäst å samla krafter, god natt!


Your name is written in the sand

I morse blev det ett morgondopp med Kriccen och Rebecka som också hade jobbat natt. Så egentligen kanske det blev ett kvällsdopp? Nu ska jag borsta min hund och packa lite innan jag går på sista natten innan Rättvik. Dessutom ska jag och Rikard hinna med en sväng till Lycksele innan dess.
På sätt och vis tycker jag om att man har så mycket att göra hela tiden på sommaren samtidigt som det faktiskt ibland kan bli alldeles för mycket.
Nåja, man ska inte klaga. Speciellt inte med detta väder!

It's always times like these when I think of you

Ännu en söndag. Och alldeles för mycket har hänt sen jag har skrivit något vettigt.
Men med en snabb sumering så har jag hunnit med ett helt otroligt Power meet, en sväng hem till fina Arjeplog, jobb, ridning och en oplanerad 3dagars här i Övik.
Jag ska absolut inte klaga på mitt liv, jag må inte vara så rik på pengar. Men mitt liv är så fullt med kärlek, vänner och skratt. Trots att jag har så mycket mer än många andra så känns det bara mycket tyngre vissa dagar.
Dessa dagar är det egentligen förbjudet att andvända sociala medier för man får inte vara annat än lycklig, right?!
Det är ju så farligt skönt ibland att skriva av sig, men det får man ju inte egentligen.
Men livet är ju så ironiskt, jag har så mycket mer idag än vad jag hade kunnat gissa för nått år sedan. Men ändå ska det vara så svårt att vara lyckligt, what is the fucking problem?!
 
Jag avslutar med en bildbomb på mitt fucking amazing liv!
 
 

Saturday, I love you like gold. Not like the monday, you past like a ghost.

Jag vet, jag har varit en fruktansvärd bloggare! Men jag berättar om vad jag gjort ett senare tillfälle. Just nu ligger jag och drömmer mig bort i Volbeats härliga toner. Ibland kan jag inte riktigt fatta att jag och min fina vän faktiskt har varit på konsert i Luleå å sett dom. Inte heller nickelback.
Tack för att du finns å står ut med mig. Mycke dumt har vi gjort och än är vi inte död! ;)


RSS 2.0