Tröttmössa

Det är jag de ja! Jag var ju så dum att jag drog med mig Rebecka på ett jympapass på Friskis, en timma senare och två svettiga idioter senare var det bara kasta sig i duschen och kasta i sig mat innan det var dags att åka vidare. Så nu sitter jag på jobbet och tänker på alla sjuka, bland annat min fina moster som ramlat och fått sprickor i revbenen. Men hon klarade sig bra med tanke på sitt ordentliga fall!
Läste något vettigt nyss i en tidning Rebecka snodde med till oss från träningen. Det var en som bad om motivation.
"om inte nu, när? Om inte du, vem? Fastna inte i gnällträsket, gör det bara. Bestäm dig bara" eller något sådant. Väldigt sant men med allt grus i mina ögon funderar just nu om det var värt det. Haha! Men jag är i alla fall nöjd med vad jag lyckats åstadkomma på nästan en månad. Det är en lång väg kvar men livet i sig är ganska långt de också så det kan få ta lite tid bara jag lyckas på riktigt!

Mysfika med Rebecka igårkväll!


Sommarkänslor

Är ute å glider mustang, mys! Tills den stannade utanför sjukhuset, charmen med att åka raggarbil! ;) hann inte med pumpen eftersom jag fick oförberett besök av Plinge å Karin. Men det var ju trevligt det med, har fått låna Annas stavar, så fort bilen kan rulla igen så är det hem å byta om för en promenad och hoppas solen inte hinner gömma sig!

Finaste mustangen å min raggarhund!


Tunga droger och pornografi

Så var den efterlängtade helgen snart över, känns riktigt konstigt faktiskt att vara ledig när alla andra är lediga! :o nåja, det är ganska skönt också. Igår var det en ganska lyckad kväll på merry can där Björn rosenström spelade. God middag och bra sällskap, bara synd att Linn låg i värsta förkylningen :( dagen idag har blivit rätt lugn och faktiskt väldigt skön. Imorgon är det dags att röra på fläsket igen då vi ska bungypumpa! Att det ska vara så skönt att träna?! Jag älskar att gå och lägga mig efter ett träningspass och känna hur slut man är i hela kroppen, känslan när man skakar av utmattning efter träningen! Guuud så härligt! Nåja ska krypa till kojs med mina fina killar, tror jag ska titta på ett greys för jag har ju inte sett allihopa ;)

Rosenström in My heart!


Im a survivor

Onsdag förmiddag, jag som hade tänkt ha en ledig vecka i veckan lyckades inte. Snålheten vann, å jag har iof bara 16 timmar men det är ju två hela dagar när man skulle kunna göra något mycket roligare. Just nu tittar jag ut genom fönstret på jobbet och önskar med hela mitt hjärta att Ludde var här. Min älskade häst, men jag får väl nöja mig med lotus och Rikard istället. Vilket är ganska bra, eftersom den där Karljäveln har varit borta i 5 veckor och äntligen kommit sig hem, lovely! Och på fredag är det rosenström, lika lovely är det! Ja, jag tycker faktiskt att jag är värd en rejäl utgång på fredag när det är min första lediga helg på 7 veckor :)


All lost in the supermarket

Det sägs att man aldrig glömmer sin första kärlek, det låter vettigt i mina öron!


Vänder och ler åt dom misstag vi gjorde

Säg var jag vart, tala om vem jag är..
Dom säger att visheten kommer med åren.
När många har gått, o jag tror att jag ser
att ingen världen, kan ge mig nåt mer


Eller var det verkligen misstag?


Marknadslördag

Har fått en finfinmiddag av Linn idag, som tröst för att jag inte är i Arjeplog idag! :) vi har även varit till långviksmon, där det var någon vinterdag, varit i stallet och hämtat paket till Rikard :)


So far away

Om jag ändå kunde sova.. Nu är mina greys slut.. Typiskt, tur jag ska hämta mer hos Terese imorgon! :)
Och ännu en gång saknar jag min kille så det gör ont. Nu är det endast 10 dagar kvar tills jag får hämta honom på flygplatsen. Jag har klarar mig bra det har jag på alla sätt. Men nu, nu är det tungt..

I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go


Surt sa räven

Haha livsfarligt att låna greys men det är så förbaskat bra å jag kan ju alltid drömma om att ha derek's leende i sängen nu när Rikard är borta! Tack än en gång Therese! :)
Livet är förbannat orättvist nästan jämt men så hör jag mitt lilla hjärta ligga å skälla i sömnen. Vem kan vara arg då?!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1063880/images/2012/pic_192643500.jpg" class="image">


Jag vill känna att jag lever

Ligger in soffan å tittar på så ska det låta reprisen, senare kommer Rebecka så vi ska se 2 and à half men för de var vi missat.. Hela huvudet känns virrigt idag, och imorgon är det jobb igen. Det blev inte många lediga dagar, så idag har jag gått en prommis med Linn å ridit med Rebecka och Agneta. Men varför är inget roligt längre?!


Tjatmoster

Okej, jag vet att det börjar bli tjatigt men jag saknar verkligen min kille!
Förra veckan hade jag en jobbvecka eller vad man nu ska kalla det å nu ska jag passa på att hänga tvätt å starta ännu en tvätt. Det är som dåligt om rena kläder hos mig.. Å städa borde jag.. Nä, FY FAN för alla borden nu vill jag njuta av att vara ledig, helst tillsammans med min kille :(


Fanskap

Vad jag hatar både dig och mig ibland. Men du har ju turen att vara söt i alla fall!


Så rök den helgen å

Okej det blev ingen ledig helg, jag jobbar både imorgon eftermiddag och kväll, å söndag är det en heldag.. Nåja.. Så nu ligger jag å homer i soffan å tittar på greys.. Ska snart sova om jag kan.. Men jag saknar min kille så fruktansvärt! :(
Och som vanligt ska man inte planera någonting, de bli ändå aldrig som man tänkt, för idag har jag ändrat planer, igen! Haha, jag är ju söt ibland.
Dröm sött, min kille är gott kött!


Torsdag

En nöjd tjej ligger just nu i soffan efter en timmes blöt å halkig promenad med Linn å vovvsingarna! Homer är fortfarande full av energi, själv ska jag sova en stund till om ja kan. Annars bara slöa på soffan så mina fötter orkar med sista natten och vad som ser ut att bli min första lediga helg på en månad! De kan visserligen behövas ibland men jag skulle nog lika gärna kunna jobba iaf en dag så man tjänar nå pengar! :) men annars hoppas jag på riktigt fint väder så jag riktigt kan njuta av helgen å kanske nå motion.

Myskillen är inte lika mysig idag.. :(


RSS 2.0