Men vars sitter felet?!

Idioti....


Just stop chasin' me


If I only could

Hur jag än gör så blir det ändå såhär.
Hur jag än vänder mig verkar jag ha skiten under näsan.

Himlen ropar på oss i natt, vad vill du med ditt liv?

En ickefrisk dag, eller egentligen en dag som de flesta andra. Kan inte minnas när jag kände mig helt frisk och pigg sist.
Har inte gjort många knop idag, ätit en massa av mina kakor jag bakade igårkväll och gjort 5 matte tal och 2 i fysiken. Annars bara sovit, hela dagen. Skönt men inte alls givande, haft sånna mardrömmar och vaknat alldeles genomsvettig flera gånger! Men har nog i alla fall sluppit feber, skönt!

Can't hold you close when you are not near me

Ännu en helg har hunnit segla förbi, ja det går ruskigt fort.
Ännu en mörk helg har hunnit svepa förbi mina blåa ögon. Ingenting blir som man önskar och ingenting verkar bli bra längre heller..
Jag förstår inte hur det ska kunna bli såhär.
Under helgen har jag i alla fall hunnit med att följa thomas, rikard och bult till tobba där dom sköt lite hagel, själv tyckte jag det var alldeles för kallt utomhus så jag gömde mig i den varma bilen. Sen blev det lite bilåkning på isbanan i mellansel med thomas 240, som fick uppleva 3 punkterade däck och lite tvådäcks körning. Alltså en kväll/natt med hjärtat i halsgropen. Och veckan började inte heller bra, det första som händer på väg till skolan är att bussen åker i diket med mig, johan och chaffören. Det gick förvisso bra, men det är ju inte alltid det som räknas..
Men helgen räddades dock av att jag fick mig två hårblommor, köpt mig ett par nya mjukisbyxor och köpt en klänning på tradera. Nu väntar jag spänt på att den ska komma hem till min käre karl och att jag hoppas jag kan ha den!


Ingenting blir någonsin som förut..

Hur kunde livet bli så här? Vid vilket punkt i livet tappade vi känslan för att leva?
Livet var fyllt av lycka, men det känns som ett minne blott. Allt vi en gång hade och en gång gjorde.
Ingenting blir densamma och det som förut var skratt fulla av kärlek och omtanke är idag bara något påhittat och falskt.
Jag önskar jag fick vara liten och lycklig för alltid.


So sad, so afraid, so frantic

Tungt.
Tomt.
Ensammet.
Det gör ont..


Måndagkväll när jag åkte från samhället såg det ut såhär. Dock inte jag som tagit kortet, en anna som var ute och fotade under kvällen vi hade grön himmel.


Im only gonna break break your heart..


How I wish a soothing breeze would let me in

Det finns så mycket jag borde säga, så mycket jag vill få ur mig. Men någonstans tar det stop och ut kommer ingenting. För det spelar ju trots allt ingen roll vad man säger eller gör så är det ingen skillnad i någonting. Livet och dess utsikter ser trots allt likadana ut vad jag än gör, hur jag än beter mig.
Så hamnar jag alltid här.
Vad blir så jävla fel?


Försvinner med röken som stiger mot skyn.

Jävla måndagar! Dom är nästan lika hemska som söndagkvällar, ja det finns nog ingen dag man har samma ångest som just söndagskvällar. Varför lär jag mig heller aldrig, kanske är något vi inte ska lära oss heller?
Jag sitter och försöker skriva om vargen, dessutom är jag klädd som skogshuggare. Ja, det är ju maskeradvecka just nu. Det är vackert väder, skola och jag måste sitta inne. Fast antagligen är det lika bra att jag måste gömma mig inomhus just nu. Är något slags sjuk som jag inte kan sätta fingret på vad, inte alls kul. Speciellt när jag inte heller har tid till något sådant!

I går var vi uppe i vogga och körde skoter, det blåste något se jävulskt och snöstorm när vi åkte upp på fjällen. Det var nästan en marddröm att köra i och allt var bara vitt. Ja, man såg knappt nästa pinne framför en. På vägen ner däremot var det helt underbart väder, det blåste fortfarande lite med det märkte man inte när man inte stod stilla! Så jag tyckte att det var en ganska bra tur överlag, bara så slut i hela kroppen och huvudet vilket jag varit hela helgen.
Ja så virrig som jag var på jobbet i lördags var det länge sen jag var!
Ajja, dags för fysik!


I don't cry for pain

Jag förstår inte hur det kan vara såhär hela tiden, hela dagarna, varje dag.
Jag vill inte att det ska vara så här något mer. Jag vill att det ska vara som det har varit.
Livet är ingenting jag förstår mig på, och ännu mindre förstår jag mig på känslor, kärlek och vänskap.
Är det inte bara enklast att ge upp?


No, not a tear..

Men undrar vad kände du då?

En sån dag. En sån där heldag.
En sån där dag man lika gärna kan hoppa över.
Det har inte hänt någonting bra alls under dagen.
Livet är en saga utan lyckligt slut, så vem bryr sig?

You sure have changed since yesterday

Tänk om det fanns någonting att göra av våra liv? Tänk om man fick känna att det är detta, precis detta jag ska ägna mitt liv åt. Eller åt mindstånde någonting att längta efter?


We live in zorrow. Lets die tomorrow.

Så var vi tillbaka på noll igen.

Ska skriva en livskunskapsuppgift om mänskliga rättigheter och spela the sims ikväll, om jag hittar skivan.


Going back, to or today

Fredag, en seg fredag. Har inte haft någon lektion ännu idag men ändå varit tvungen att sitta på skolan sen halv 10! Jag har dessutom endast två lektioner, vilket jag inte visste i morse. Hade jag vetat det, så hade jag stuckit med Rikard till hålan Kristineberg och åkt lite lastbil i gruvan. Men när jag insåg hur dagen skulle se ut var det redan för sent. BAD. Som allt annat, BAD.
På tal om bad så har vi ju en dusch och toalett i vårat nya badrum! Fast sämre med köksinredningen. Menmen nu ska jag kila och äta lunch med Tonkanboy.


äkta tv-kärlek ♥
I spent my time here alive, but barely there


Do you believe we'll ever make it?


We have no bananas

Det är fortfarande kallt och jag måste gå till stallet sen. Eller det som känns drygt är att jag måste fylla spån i kylan! Jag har biologiprov imorrn, och inte nog med det så har jag även matteprov imorrn! USCH, känns riktigt drygt och kommer inte klara biologin alls. Kanske för att jag glömt allt som jag någonsin lärt mig och jorder och jordarter, men finns det någonting intressantare?
Nä jag ska ägna mitt hål åt lite mario, tycker att det finns för mycket seriöst som man annars gör!


Trendy friends

I helgen var Anton och Dennis i arjeplog, jag jobbade i slagnäs och det hände inte så mycket mer utom att Johan fick åka en sväng i lången! :)
Jag saknar Rikard och nu ska jag och mitt puckade huvud gå och se en film på tv!We're looking verry goo.
and having so much fun.
We drink expensive drinks
and moët champagne! ♥


RSS 2.0