Making love to you in a bedford room made of sand and sea

Nä nu är jag less på det är skitvädret. Nog för att det är likabra att det är regn och kallt eftersom jag inte är helt klar med skolan ännu. Vore skönt att få allt klart snart! Men det är snaart klart! Jag skulle skriva kompletering på en biologisammanfattning men hamnade här istället. Ska snart forsätta men tycker att jag är värd en paus. Varje dag denna vecka har jag inte gjort mycket annat än pluggat, gått skola, varit till hästarna/ridit och pluggat lite till har lyxat till med lite sömn också, usch nä. Det är en tung vecka men som tur är börjar den lida mot sitt slut.
Slutet kommer innehålla min sista dag på silvermuseet, vilket jag tycker är väldigt synd! Jag kommer sakna att jobba där även om det vissa dagar är nästan långtråkigt men hela gänget där är så himla trevligt! Ska åka dit i veckan under något fika och bjuda på fika som tack, dom har tagit emot en med sådan varm hand och det är dom som fått mig att tycka om att jobba. Mitt första extrajobb var mest bara en plåga för att få pengar men så började jag på silvermuseet och trivdes super med både helgjobbarna och ordinarie personal. Så gick det ett år så var det vauka dags också, vilket också känns tråkigt att lämna. Jag trivs super där också, personalen är underbar. Hoppas verkligen att det är ett bra gäng i Bredbyn också annars tror jag det kommer kunna bli en tung sommar!
Nog av mitt skitsnack, jag och mitt långa hår(som jag fick tillbaka idag igen) ska försöka göra biologi så det blir en lugn vecka nästa vecka och en festarvecka efter det! Sedan hoppas jag på en kanonsommar trots att Rikard kommer vara i Spanien stora delar av sommaren!Under the coconut tree we stay
watch as the night turns into day


Just a sucker with no self esteem!


Slutet gott? Inget gott utom godis!

Allt förändras så lätt, planerna på att rida ut idag gick fort åt pipsvängen när det regnar och regnar. Sista veckan med min pärla och det bara regnar hela tiden. Inte nog med att jag inte kan rida är det hur mycket skola som helst kvar. Just nu känner jag en panik inom mig. Lyckligtvis har vi lyckats få bort de mesta ur lägenheten denna vecka så det behöver jag inte tänka allt för mycket på just nu.
Men det är mer som ändras, vad är värst? Att veta att ens pojkvänn inte kan komma för han är utomlands och jobbar eller att han inte ens verkar vilja försöka ta ledigt och vara hemma på ens student?! Nä just nu är det allt för många negativa tankar som snurrar i huvudet så det jag skulle behöva mest av allt är en ridtur men självklart är det skitväder så det inte är roligt och hästarna sjöblöta.. Ge mig en solig sommarnatt och en barbackaritt ut i ingenstans. Det är livet.

Easy come, easy go
That's just how you live, oh
Take, take, take it all,
But you never give.

Fucking Bear!

Kommer hem efter en danslektion tillsammans med Rebecka, snällt va? Jag börjar ju inte skolan förns om två timmar till! Så kollar jag min mail.
Två kompleteringar på uppgifter jag redan skickat in! Åh, arg blir jag på min dumma mentor som hittar på en massa mer jobb till mig! Trots att jag gör de jag ska. Han är knäpp som hittar på saker som han aldrig sagt. Men om jag vill ha ett betyg är det väl bara att se glad ut och göra helvetet!


Tyvärr är min mentor inte lika söt som den här björnen... 


Cause tonight I'm fucking you

Så var det snart helg igen, tiden går fort när man har roligt eller hur var det där?! Eller det stämmer iof, men just nu är det inte mycket rolighet som fyller ens vardag. Det är mest skolarbeten, jobb, flytt, bekymer och ledsamheter och det tråkigaste med det hela är att det är bara en del av att bli vuxen. Direkt jag tar studenten kliver inte bara jag, utan de flesta andra studenter också, rakt in i ett liv med betydligt mer ansvar och bestämmande faktorer. Om man har ett jobb är det inte bara att ta ledigt och sticka iväg, eller sjukanmäla sig som det är lätt att göra på skolan. Har man inte ett jobb, så kanske man inte har råd att sticka iväg istället. Ingen gratis lunch på skolan finns heller längre kvar efter studenten. Ja, det är nästan med en suck jag lämnar skolan på riktigt länge. Kanske till och med för alltid. Trots att jag inte gjort så mycket annat än mått dåligt och skolkat under min skoltid så kommer jag gå ut med vetskapen att jag kommer sakna Arjeplog och min tid här i skolan. All tid runt om skolan, alla dumheter vi gjort. Alla gräsmattor vi gråtit på, ridturer, fester, olagligheter. Ja, jag kan göra en lista som är oändlig med allt skojj vi hittat på men även med alla tårar som blivit spillda.
Något som också gör mig rädd för studenten är min stora gråtfaktor. Trots att det idag är 4 veckor och en dag kvar till studenten så gruvar jag mig redan. Två av dom viktigaste personerna i mitt liv kan inte komma på min student. Jag vet att jag ska vara lycklig att Rikard alls är här och kan gå på balen med mig och att pappa har fått sig ett jobb. Men att inte ha någon av dom här på studenten(trots att jag knappast lär umgås med dem) känns jättetungt. Fråga min mamma ska ni få veta!
Nä jag kanske borde sluta skriva allt svammel och koncentrera mig på skolarbetet så jag får ett slutbetyg å inte måste fortsätta nästa år! ;)Tur jag har en fin vän i alla fall!


He is Ironman

Fredag, ännu en gång har tiden bara flygit iväg. Nog kanske det är lite för att jag varit som kedjad vid min bok när jag varit ensammen. Jag läser just nu Jag är Ozzy, vilket är Ozzy Osbournes självbiografi. Mina vänner vet nog hur fascinerad jag är över boken eftersom det är det enda jag pratat om i flera dagar. Det är så mycket som man inte trodde om honom han har gjort. Till exempel så har jag alltid trott att han bara hade Kelly och Jack tills jag började läsa boken och han har 5 barn istället för två. Han har ägt en häst och han har tagit sanslöst med knark och druckit mer än man egentligen kan förstå. Även fast jag snart läst hela boken och hans supartid börjar lida mot sitt slut, men det finns inte med ögonmått att man kan föreställa sig hur mycket han drack och vad han lyckades med. Han är en fascinerande man med ett fascinerande liv säger jag bara!Känner ni ruset

Tillbaka till skolarbetens land. Jag är tråkigt nog allt utom motiverad att plugga, trots att vi hade en skitrolig mösspåtagning i tisdags och jag känner att jag MÅSTE klara det så finns inte motivationen. Jag önskar att den bara gick att plocka upp ur fickan och använda, men så enkelt är det inte.

Vi hade en supervecka i cypern med vissa negativa saker dock.. Men det var min första utlandsresa, vädret var kanon och drinkarna gratis! Staden var helt facinerande på de viset att det var så gott som en spökstad under dagen och på kvällen vart det som att gå på ett tivoli fyllt med barer. Alla barer hade sanslösa erbjudanden. Till exempel så var vi på en krog och beställde varsin drink jag och Rikard. Vi betalade för varsin drink men fick in två drinkar var och två shotar var! Gott! Ett ställe skulle vi få 25 shotar om vi köpte 4 drinkar. Spriten var otroligt billig, resten var ganska samma prisklass som Sverige. Water world besökte vi också, i alla fall jag och Rikard. Jag var på mitt livs första massage, en helkroppsmassage och jag ångrar absolut inte att jag la pengarna på det!  
Hela resan var så spännande och nytt, jag vill tillbaka är det enda jag har att säga när jag lämnat mitt vackra hotell med gratis mat, städning och drinkar!

Vi har även haft en kanonkväll med mösspåtagning, grillning, dans, drinkar på harrys, fest på johans flak. Behöver man mycket mer för en lyckad kväll? För vi var redan ett bra gäng med bra musik och ett bra humör!

Lyckliga elever som om en månad har tagit studenten!

Lyckliga brudar! Hornavanskolans plastic eller hur var det?!

Bilderna ifrån cyper är just nu i dannemora så det kommer sånna senare!

RSS 2.0