I fyllans töcken kan en trasig värld bli ganska fin.

Det var ett tag sen jag skrev något i mitt ilägg men det finns inte så mycket att skriva, det kommer ändå bara negativa saker i slutändan så nu lägger jag upp ytterligare en bild på någon jag tycker om.

I find myself alone when each day is through.


Jag vill ha mina bröder här!


Jag och dom bästa ♥


Myggbett, solsken och svett.

Har alldeles nyss pratat med mikaela i över en timma. Lyckos henne som sitter ute på ön, skulle vart väldigt härligt att vara ute på en holme eller något nu. Eller paddla med kanoten! Ska nog försöka få med mig jasmin på en kanot tur, det skulle vara otroligt mysigt. Annars får jag väl försöka övertala Rikard när han kommer :)
Var ute och red på ett ställe jag alltid drömt om att få rida på, i jotsokk. Så nu har alltså min dröm besannats, känns otroligt skönt. Ikväll är det rätt så myggigt, men vi överlever trots att det är varmt men ingen sol ännu dock. Den kommer väl förhoppningsvis imorgon eller något sådant. 
Jag har nog inte så mycket mer att säga just nu utom att jag saknar Rebecka, Mikaela och Karljäveln jäääävulskt mycket..

Ge dig, vi vet att hon är grann.

Det regnar ordentligt på taket, det enda som fattas för att allt ska vara fulländat är att det ska vara oktober. Idag känns som en otroligt deppig dag. Jag har varit nere hela dagen och ordentligt less ikväll. Blev ju inte så mycket bättre av ösregnet utanför.
Olympos har blivit jagad av en ren så jag kan bara skritta honom. Nog för att det är betydligt bättre än ingenting, och sen så ska jag från och med imorgon börja ta han om Troll-Maja. Vilket gjorde min dag liite ljusare i alla fall.
När jag lagt mig, och sen vaknat igen. Då har jag och Rikard varit tillsammans i tre månader i alla fall. Det är supertomt i min säng just nu i alla fall. Men nästa helg kommer han väl upp. Nästa helg ska jag fiska.
Nä usch, nu känner jag att min hjärna drar i väg på de mest onödiga tankar så jag ger upp för ikväll och hoppas att denna deppstund ska vara över när jag vaknar. Suck.


gammal bild på min söta vän

Nothing compares to you.

Det har hunnit hända en hel del sen jag skrev förutom filmen igår.
Jag har till exempel kört vattenskoter för första gången i mitt liv. Jag har varit mycket med Rebecka, Mikaela och Rikard vilket har fått mig att känna mig bra och glad igen.
Nu har jag även börjat jobba på vauka, började i måndags. Det låter väldigt sjukt men jag trivs faktiskt rätt bra där trots alla gamlingar, endel är ju riktigt söta av sig dessutom :)
ajja, nu ska jag läsa en bok som jag köpte i mellis idag och sen sova så jag orkar jobba imorrn.
God natt

Jag vill också kunna!


You've been gone now to long

Nu är det onsdag. Nu ska jag se till att inte sova för mycket i natt, jag ska åka 7 timmar svettig buss imorrn. USCH! Men hoppas på att sova större delen av resan.
Men när jag kommer fram, kl halv två. Då ska jag äntligen träffa Rebecka. Och senare blir det även att träffa min karljävel och Mikaela. Nä nu måste jag packa färdig, jag vet dock inte vad jag ska packa!
God natt, syns imorrn :)

Snodde en bild av Rebecka på världens bästa Lappjävel och världens bästa Stadsfjolla!


RSS 2.0