Så kommer verkligheten ikapp en

Det tog inte många timmar efter förra inlägget så stod sängen i nya lägenheten. Lördagen kom sista lasset med större grejjer så det ser ut som en lägenhet nu. Kan inte säga nog tack till all flytthjälp jag fått, men som sagt... Jag har väl förhoppningsvis kvar samma nummer när det är eran tur!
Rebecka hjälpte mig att bo in lägenheten så vi hade en myshelg med promenader och flyttkartonger, det behövs ibland de också.

Nu har Rikard kommit hem ifrån jobbet igen, igår chockade jag nog alla med att somna halv ett. Optimistiska jag trodde ju att det skulle hända igen bara för att jag klev upp halv 9 i morse. Tji fick ja å ligger nu i sängen å lyssnar på två karlar som snarkar..

Har hunnit se Svenska Rivieran ikväll och gå en prommis med min lilla energiboll. Trodde aldrig jag skulle tycka de programme va bra, men nu ä ja ju fast å en riktigt bra artist va med idag nämligen -Fredrik Lundman. Rolig dessutom, Pite's egna Johnny cash.


Tur för mig att jag inte är mörkrädd. Vart en månskenspromenad, men det skulle jag nog vilja kalla för vardagslyx!


Glad tjej

Jag har fått lägenhetsnyckeln och det känns så bra. Jag vill bara ha flyttat allting nu nu nu!!
Men det är ju bara sån jag är :)

Måndag

Dessa måndagar.. Jag blir aldrig klok på vad ja egentligen tyck om dom. Nåja, denna ha väl ändå int vare värst. En prommis med Rebecka, plugg och en mysig fruktstund framför tvn. Såg sanningen om fett och myten om träning på svt-play. Fruktansvärt intressanta båda två!


Dessutom har jag införskaffat min alldeles egna hästtransport! Nu äre ba å öva nills kvar..


En helt vanlig söndag?

Som inte alls har innehållit så mycket. Jag har pluggat och varit till stallet en sväng med Rebecka, men mina tankar går för det mesta till Arjeplog.
Jag längtar ofta dit, men otroligt mycket idag. Det finns inte mycket jag kan göra där, men så mycket mer än här.
Ofattbart är en bra beskrivning. Tragiskt, sorgligt.
Men det är omöjligt för en annan människa att förstå just varför? Han som var så glad, han som var så snäll. Det är förmodligen vanliga tankar idag. Jag kan knappt själv minnas dig med annat än ett leende på läpparna. Jag är oerhört tacksam för hur du tagit hand om min bror, även om jag inte visade det då. Jag har ett minne som sticker ut speciellt, när vi alla var små och livet inte var en skör tråd.   
 
Det är en tung dag för mina nära hemma. För dina nära, ja hela Arjeplog står i en svart sorg idag.
Det viktigaste att komma ihåg en sån här dag är, att du är älskad precis som du är. Du var en bra vän och det är ingens fel.
 
† Vila i frid Niklas, jag hoppas att du fått komma till staden där rosor aldrig dör!
 
 

Häftig lördag

Haha eller vad kallar man det? Roligt har vi ju haft de i alla fall, efter mitt pluggande så har vi haft en myskväll med Wordfeud, kopps och kortquiz. När ska jag lära mig att komma i säng i tid? Nåja, nu väntar äntligen lopplådan :)


Today is a good day!


Jag hatar när det blir såhär

Ilska och sorg.
Glädje och lycka.
Tårar och skratt.
Allt är bara som en gröt med olika namn.


Förföljd av 7 års otur

Eftersom jag lyckades somna 11 igår så ligger jag nu vaken sen halv 2 i natt. Fruktansvärt irriterande! Jag har hunnit plugga lite till iaf. Men om 3 och en halv timme är det skoldag, så jag ber till Gud. Låt mig sova!


Dark and twisted or bright and shiny?!

Som på en stilla sjö,
Kan ytan bräckas och vatten skvättas.
Hjärtan spräckas och drömmar knäckas.

Nattliga funderingar

Varför låter så mycket bättre på engelska än svenska? 
Jag vill ofta andvända engelska fraser för dom känns bättre. Varför? 
 
I love you. I'm sorry. I'm in love with you. You are the best part of my life. 
You are my best friend. 
 
Säg orden på svenska så ser ni att det låter bättre på engelska. 
Ville bara få det sagt! 

Rikard upp i dan!

"I sat beside a man from Hollywood, California on a plane
He said he had rich and famous friends, he liked droppin’ names
I said ‘Howdy do, that’s good for you, I dig a lot of those actors,
But son you ain’t got a thing on me, see I got friends with tractors’ "
 när man är sjuk

wade kinsella hart of dixie
wade kinsella hart of dixie
wade kinsella hart of dixie
 
Så är det ju i alla fall lagligt att ligga i sängen och dregla. Det är precis vad jag och Homer gör! Grrr
Wade kinsella är min nya McDreamy! Nog för att den riktigta inte är så pjåkig han heller...
 

Fredag

Jag är fruktansvärt less på att vara sjuk.. Måste ju plugga och packa ihop lägenheten. Dessutom vill jag ut och leka med min hund och rida den galna ponnyn... Men det är bara sova, dricka vatten å äta frukt som kan skynda på de hela!


Happy new year

Efter ett 2012 fyllt av blod, svett, tårar och skratt går vi in i 2013 och fyller även detta år med blod, svett, tårar och skratt! Alla år är likadana bara lite olika platser, personer och händelser. För all del så kan det även vara samma personer som har förändrats också.
Vare sig vi tror det eller inte så förändras vi med åren, vilket jag ser som både bra och dåligt.
Själv har jag börjat det nya året med att sova, inte nog med gårdagens bakfylla så har jag lyckats dra på mig en förkylning. Det var väl ett snyggt avslut på året?!
 
Det finns så otroligt mycket fina minnen ifrån det gångna året så jag tänker inte ens försöka börja dra fram allihopa.
Men jag har haft sån fruktansvärd tur samtidigt som oturen alltid är där och krafsar på dörren. 
 
 
 
Nickelback, Rockabilly kryssningen, Power big meet, CCW, Brad Paisley, Mantorp, Björn Rosenström, Pistvakt, Maggnus uggla, två tatueringar, Rebeckas 20års fest ute i fälle, Nordman och för att inte glömma alla härliga ridturer och kvällar man bara har varit i gott sällskap :)
 
Till de som ej finns kvar på jorden för detta år säger jag; ett tack, för åren som var. Så farväl då min vän, vi ska en gång ses igen. Där inget kan skilja oss åt!
Till alla andra säger jag ; Tack för ett förbannat bra år och jag vet att om 2013 blir hälfen så bra kan vi skratta oss lyckliga :)


 
Sist men inte minst så är det faktist så att idag är det exakt fyra år sedan jag träffade Rikard för första gången. Helt otroligt, jag skulle aldrig ha kunnat tro att jag idag - 4 år senare packar flyttkartonger inför vår 3e flytt tillsammans. Till alla som finns där för både mig och Rikard i livets mörka dagar. Ni är änglar boende på jorden, ingen nämd ingen klämd! 
 
 

RSS 2.0