Summer sun, something's begun, but oh those summer nights ♥

Torsdagnatt, (konstigt att man skriver dag i slutet trots att det är natt, bara ett konstaterande) kall om stjärt och tår sitter jag i soffan och väntar på att Rikard ska komma hem. Nu är det max en timma kvar! 
Har ikväll varit och tagit ett efterlängtat bad med Rebecka i hamptjärn, ja till och med Homer simmade men han förstod inte riktigt att man fryser ju om man kliver upp ur vattnet.. Vi har även hunnit med många timmar i stallet, med middag och en barbacka tur på Nils å Kalle och besökt fälle och bolaget har vi med. 
Igår var en mer fartfylld dag, då vi löshoppade både Nils och Ompan. Han med en mysig och god middag ute på resturang wågström och kika när Anna hoppade Vicke. Ja till och med Homer fick hoppa och gjorde matte så stolt när han hoppade kring 65-70! Helt otroligt vad min lilla kille kan! :) 
Tisdagskvällen slutade i en båttur till vågön och en sen soffkväll med världens bästa Rebecka, ja jag är så sjukt glad att jag har en sån fin vän tunga dagar! 
 
Snart dags för sängen, då ska jag stoppa mina fötter på Rikards mage. (Lääängtar!) För imorgon står ridning på agendan och sedan är det bara att korka upp, det är rockkväll på Poseidon. Ska bli spännande att åka stans nya båt och se om det är något att ha! :) Söndag utlovar fiske och vin på sjötorpet om vädret tillåter innan jag går på 4 nätter. Vet inte riktigt hur jag ska hinna återhämta mig, eftersom att Tereses nya stjärna ska starta på tisdag måste jag ju åka på travet och det ska hinnas packas. Oj,oj ja tiden kommer bara flyga iväg så är det fredag och färden till Rättvik och Classic Car Week påbörjas. Trots att hotellet lyckas strula med våra bokningar så tror jag det kommer bli super, som det alltid brukar vara! Kan inte säga annat än livet flyter för stunden på rätt bra, finns inte så mycket att klaga på dom senaste och närmsta dagarna. Skönt! 
 
Slänger upp lite blandade bilder ifrån den fartfyllda onsdagen;
 
 
 
 
 
 
Min alldeles egna glädjespridare. Det finns inget ont i dig, du ställer upp på allt och du finns alltid nära när jag behöver tröst. Du får mig alltid att le (om du inte har bitit sönder mitt nya headsett eller mina nya hörlurar), det finns mycket bra saker i livet jag hunnit med. Men att hämta hem min egna Homer är det bästa hitills. Trots att du sandar ner i sängen, aldrig går fot och sticker så fort det kommer en annan hund. Trots att det är en massa bök så fort både jag och Rikard jobbar, att du grinar så fort du blir ensammen och du har lärt dig vara på köksbordet. Du är det absolut bästa jag vet! ♥
 

Someday we gonna break free from these chains and keep on flyin

Ja nu var det ett tag sen jag bloggade, och jag tror faktiskt inte att jag ska skylla på att jag inte haft tid. För det har jag haft (ibland i alla fall).. 
 
Var ju till västerås, vilket ställe alltså. Bilar överallt, alla sorters människor, ridande poliser och allt var en enda stor marknad. CCW kunde ju ta sig i rumpan när crusingstråket tog 3 timmar att åka (det var till och med vid den tiden när många stannade å fyllekäka) Det passerade 20 000 bilar på utställningen under helgen. Helt jävla sjukt hur mycket det är. Ja, jag har inte riktigt fatta det själv! I alla fall så bodde vi på ett 4-stjärnigt hotell mitt inne i centrum och hade det bra, en liten kärleksresa som var välbehövd :) 
 
Sen har det faktiskt inte hunnit hända så himla mycket, i helgen var det jobb. Men dom i arjeplog hade det nog bra för det var crusing och hardcore superstars! Nåja, det kommer väl fler år. Right?! Har ridit Nils nu några dagar. Har fått nån mani å vill bara tränatränaträna! Kul att känna sig peppad för något i alla fall, och på torsdag har äntligen tatueringen läkt klart, så då blir det bad med ompan och nils. Fan ta gudarna om de regnar, men då badar jag lik förbannat för nu längtar jag! 
 
Ikväll när vi skulle rida så hade Nils lyckat få skavsår av sadeljorden så han gick som en ostkrok. Fick kasta av sadeln och byta ridplaner, blev en barbackatur istället för istället för galopparbete.. Nåja, inte hela världen. Sedan åkte jag ut till Anna å Felix i Gullvik, där Homer badade och fick sig en kvällsprommis. Nu drömmer jag mig bort på hemnet och tittar på simpsons medan jag längtar så fruktansvärt mycket tills min kille har semester å är hemma nån gång! :)
 
 
 
 
Finaste paret
Finaste lappen
 
Och självklart min finaste badanka! Och woops, jag verkar ju visst bli student till hösten igen! Vet inte om jag ska skratta eller gråta?! Blev ett låångt å svamligt inlägg, men de kanske var på tiden.. :p 
 
 

Semesterweekend

Sitter i garpen i Rikards andra lägenhet och luftar tatueringen medan jag tittar på biggest loser. Efter att ha blivit lurad in på fel vägar av telefonen så kom jag äntligen på en liten skruttig grusväg som tog mig hit. Blev en onödigt lång resa det där, men vad gör man då? Kom iväg rätt sent också, kring ett var jag framme och supertrött. Men Rikard insisterade på att vi skulle ut och titta. Så vi tre slutade min långa dag igår, självklart så kunde jag ju inte somna om när väckarn ringde och Rikard åkte på jobbet. Så några timmars snurrande i sängen, en timmes morgonpromenad och en dusch senare väntar jag på vad som kommer att bli en lång och tung dag :)
 
Igår var en tung dag också, gick av mina 4 nätter, hopp i säng och 4 timmars sömn med mitt lilla hjärta och hopp vidare till Zid där vi gjorde klart bentatueringen, efter tre timmar var jag helt slut på men det var ju bara packa och fortsätta färden. Hann med ett snabbt stopp uppe i stall svedje där Tereses nya polle har kommit, spännande! :))
 
Lyckades även hitta ett hotellrum över helgen igår, snacka om tur! Mindre tur för plånboken men det är nog faktiskt dags att vi har en myshelg, bara jag och Rikard. Kan inte minnas sist vi åkte och gjorde något bara vi två. Det stämmer nog som Linn sa en dag, att vi är inte längre ett par riktigt utan vi är bara två i mängden som är kär. 
 
Nä nu börjar det vara dags att lägga om benet igen. Snacka om svettbomben det blir, (råkade föresten ta aluminiumfolie igårkväll istället för plast. Suck, tur en lappjävel löser det mesta!) men det är i alla fall värt de (: 
 
Helgens sovplats :) 
 
 
Jag bygger, bygger upp. 
Du river, river ner.
Du gör mig så lack, du vägrar ge upp. 
Du börjar klättrar, klättrar upp 
Och du drar mig drar mig ned. 
 
 

RSS 2.0