Sista april

Än en gång sitter jag i Gullvik, att inte Thomas lessnar och Rebecka också för den delen. Hon står just nu i duschen och jag dricker en smirnoff. Bra frukost på en bra dag, för kvällen består av ett besök på brux där john lindberg spelar. Trevligt värre, men jag tror jag ska sätta mig i solen medan jag väntar på min tur i duschen :)

I don't wanna be anything other than what I've been tryin' to be lately

Jag har nyss sett det bästa one tree hill avsnittet på riktigt länge! Åh jag vill bara se nästa, jag hatar det samtidigt som jag älskar det!

Måste komma ihåg att ta mig till banken idag och växla nå pengar. Det är mycket just nu! Fy så jag ska väl inte fortsätta med mina meningslösa och förvirrade blogginlägg, för att förvirrad.. Ja de är jag och nervös och allt! Snart fattig.. Ajja, biologi, historia och matte väntar de närmsta timmarna!Dom kan ju inte förstöra resten av säsongen sådär bara....

Resfeber


Gangsters at the bar, I hate them all!

Om en vecka har jag sovit min första natt någonsin utomlands, i cypern. Jag längtar så mycket!
Om två skoldagar till så åker jag tillbaka till Ö-vik igen och då MÅSTE jag komma ihåg att hämta mitt pass.. Suck klantig man får vara då..
Om 4 timmar ska jag jobba, jag som hade sett fram emot en ridtur i Racksund. Men man har ju inte råd att tacka nej till lite jobb, just smile and wave baby, eller?!
Om en och en halv timme kommer vi ha ett elevrådsmöte som antagligen kommer vara väldigt oseriöst de också. Men så är livet.

Och om 4 dagar är det sista april och dags för Rockabilly, John Lindberg Trio och fylla! Mumma! :)Lately I've been drinking to much and it's all because of you.


Filmkväll med hundarna

En krypande känsla av oro och ångest har börjat krypa i kroppen. En känsla som jag antagligen inte kommer bli av med, suck.
Snart kommer Petra, Patrik och Emelie, vi ska se någon film. Kommer vara trött imorgon på jobbet imorgon också. Suck. Men det är saker man får leva med :)

Började tänka på boken väktarna, den var bra men det var länge sen jag läste den.. Kanske borde läsa den igen snart?


Lets get exited!

Sitter i Gullvik och Rebecka steker frukost till oss, vilken service!
Helgen har varit bra och björn var super! Trots att jag också var rätt super full.. :) Men det är smällar man får ta i den här branchen som mamma brukar säga. Som jag hade sagt till mina vänner så blev det en ganska tidig kväll för mig, i alla fall jämfört med de andra. Så får ursäkta att jag for hem tidigt.
Under lördagen gjorde vi inte mycket väsen av oss, på kvällen åkte vi in till brux och spelade lite sport. Dock inte så seröst, trötta som vi var efter fredagen så åkte vi hem ganska tidigt igen å for till Morgan å sovde. klockan 6 vaknade vi av att han släpat in en död mus i sängen. Tur jag är lapp!
Söndagen blev en död dag den också, skulle även nu sova med Morgan men vi hann inte ens somna så kom han med en död jävel igen. Så det blev en promenad tillbaka till Rebecka för att sova med Grålle, då får man inga överaskningar i sängen i alla fall! ;)
Men nu är dagens ägg och bacon klar, så vi ska äta och vänta på mannen som kommer hem och dessutom ska få åka till spanien och jobba, fuskisen :)

Gayfluffer!

Tråkiga nyheter Camilla med det blir nog inget jönköping, men jag kan trots det skratta mig lycklig. Rebecka lever, som hennes bil så måste jag säga att det är ett mirakel att hon lever! Så trots den tråkiga faktan att vi missar en vecka i Jönköping fylld med träning, Ullared och Elmia så kan vi fortfarande skratta oss lyckliga.
Hur som hellst åker jag till Övik idag kl. 3. Senast! Jag längtar så! För imorgon ska vi på björn rosenström och ikväll får ja träffa Rebecka och Mikaela!! :)

Mycket att göra, mycket att tänka på!

Pengar är väl ingenting man kan tacka nej till? Eller hur.
Ikväll ska jag jobba, imorgon kväll ska jag jobba och onsdag kväll ska jag jobba (fast åt mig själv).

Jag har en lista på saker jag ska hinna göra innan vi åker på torsdag. Det har känts som en hel evighet men nu är det v. 15 med både björn rosenström, övik och jönköping att se fram emot.

 • Boka besikningstid BEY 178:√
 • Packa
 • Hämta skivor i Racksund:
 • Tvätta:
 • Hämta ut mitt nya körkort:
 • Föra över pengar:√
 • Sätta in pengar:
 • Tömma kameran:
 • Apoteket:
 • Jobb måndag: √ (snart)
 • Jobb tisdag:
 • Tömma bilen:
 • Packa in i bilen:
 • Nationella Onsdag: 
 • Vila så jag blir frisk : ....


Alldeles för mycket att hinnamed på cirka 3 dagar, för min tvätthög.. Usch den är inte rolig! Men trots de och en jobbig förkylning som jag måste vila bort är jag glad. Rikard och jag firar 2 år idag, dock på olika håll. Vi passade på igår att ha en mysig kväll då vi såg film, åt glass och hade gräddkrig :)

<p><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;">Ett år med världens underbaraste människa,</span><br /> <em>ett&nbsp;år fyllt av glädje, tårar och massvis med kärlek.</em></p>

Rikard och världens vackraste Ozzy för ett år sedan.


9

Min tro
Jag har mycket jag tror på, men ingen gud. Jag tror på kärlek vid första ögonkastet och ödet till exempel.
Men en gud tror jag inte på, om han eller det fanns så skulle världen vara mycket bättre. Han skulle inte plåga oss med förkylningar, cancer, hjärnblödningar och fattigdom. Världen skulle vara en mycket vackrare plats om gud verkligen fanns.

dunk dunk... says the head

Söndag idag, min hals och jag är inte så bra vänner, men värst vänner är jag och mitt huvud. Så idag blir en lugn dag, med städning av våran svinstia till lägenhet och lite matteplugg som jag måste göra. Inte alls vad jag längtar efter men det måste ju göras, eller hur?! Måste ju krya på mitt huvud lite, ska jobba imorgon kväll. Dock missar jag Western-lektionen som jag längtat sååå mycket efter!! Men har inte råd att tacka nej när jag dessutom inte missar någon skola. That's life, and sometimes it sucks!
Som tur är kommer veckan att gå FORT. Samtidigt som jag behöver en lååång vecka, kanske 4 gånger så lång till och med?!
Nä, slutsvamlat. Ska öppna matteböckerna medan jag tittar på simpsons en stund med min bakfulle pojkvän!


Längtan

Om en vecka är jag framme i övik.
Om en vecka och en dag ska jag se bäste Björn Rosenström
Om en vecka och två dagar får jag träffa min underbara moster! :)

Just can't wait to get on the road again!

Jäkla hals, nu har jag i alla fall lyckats vara på en lektion idag. Hade först inte tänkt gå på någon idag eftersom jag inte kunde prata tidigare idag, men nu är det lite bättre gruvar mig för ikväll när det kommer tillbaka.
Petra är iaf här nu så vi ska plugga lite historia vilket inte är lockande men ett måste för att gå ut med betyg i sommar! Så nu ska jag försöka konsentrera mig på det istället för att blogga.
Föresten så klarade jag uppkörningen igår vilket betyder att jag nu har C-kortet! :)))


Ingen som har en liknande att låna ut till mig? ;)

Not a happy day.

Besvikelse är en känsla som är för återkommande och jobbig att hantera. Att vara besviken om dagarna är ingen rolig känsla och när det blir så, man blir omotiverad att göra någonting om dagarna. Man saknar sina vänner och ens pojkvän lyckas aldrig hålla det han lovar.
Vilka roliga dagar jag har...
Enda positiva med idag är att jag ska få komma på en arbetsintervju nästa fredag i Ö-vik. Gött med flött!


Once a failure always a failure


Vem har lärt dig hur tryggheten ser ut?

Som sagt är min hjärna lika stor som en ärta på morgonen. Jag glömde packa ner konstruktionsboken och anteckningsblocket. Så jag har just nu ingenting att göra eftersom böckerna med det jag kan arbeta med ligger hemma på tvrumsbordet. Åh vilket ägg jag är ibland!
Har varit duktig idag i alla fall och gjort klart en historia uppgift och haft elevrådsmöte. Våran mösspåtagning kommer vara den 10e maj. Exakt en månad till skolavslutningen, jag känner verkligen hur tiden rinner i väg. Snabbt och blää. Nä nu är det bara att lägga all energi i skolarbetet. Hur lätt är det egentligen? Inte alls!
Det är så tomt i Arjeplog, så nu vill jag verkligen ha hem min pojkvän!!

Dagens humör: Trött och saknar! 
Dagens mående: trött med svidande ögon men annars okej
Dagens borde: Plugga, plugga, städa och åter PLUGGA
Dagens frisyr: vågigt och låååångt :D
Dagens klädsel: Favoritjeansen och en vit/rosa/svart tröja
Dagens planer är: Rida, elevrådsmöte, ringa ang. lägenheterna och gå på mattehjälpen
Dagens träning: Rida och någon promenad
Dagens vill ha:  Pengar i överflöd, ett färdigt slutbetyg, ett jobb och ett hus jag får bygga om så som jag vill ha det! :)
Dagens längtan: Tisdagkväll då Rikard kommer hem
Dagens fundering: Hur jag ska hinna med allt som är kvar innan studenten och hur jag ska ha råd att överleva och om Mikaela blir nå bättre 
Dagens låt: Hollywood Whore - Papa roach


Dåligt morgonhumör? Absolut!

Jag säger som Maja, när man väl fått upp flytet kliar det bara i fingrarna efter att få skriva. Egentligen har jag ingenting vettigt att skriva just nu, det har inte hänt någonting vettigt och det är inget simpsons i natt. Tragiskt, men sant.
Jag har i alla fall varit duktig och gjort halva historiauppgiften. Men man kanske ska göra sig ett tappert försök att sova..


Hon verkar ha lika stor hjärna som jag på morgonen...

Vardagsmotion

Den viktigaste men svåraste motionen. Egentligen spelar inte resten av träningen så stor roll om man inte lyckas bygga upp en vardagsmotion. Som tur är det rätt årstid för det nu, men man ser ju alltid lika snygg ut när man försöker? Jag gjorde i alla fall ett gott försök idag och tog mig en promenad med lite inslag av jogging. Man såg ju sådär snygg ut... Suck..


Time for the Simpsons!! :)

Söndag morgon, jag har sovit på en madrass i tv-rummet. Det är ensammet, och tvn är bra sällskap. Trots att det är ensammet, så är jag lite hemma kär också. Konstigt nog?! Menmen :)
Har precis sett biggest looser, man blir väldigt inspirerad att träna och väga sig när man sett det. Så jag tror jag ska försöka mig ut på årets första joggingtur, även om dom inte brukar bli långa är det ju alltid något. Eller hur?! Och senare idag kanske jag ska åka ut till mamma, törs dock inte köra min egen bil dit men hon kanske hämtar mig. Men innan det ska jag se simpsons som börjar på 3an alldeles strax och krama om mitt täcke. Ja, jag vet det låter knäppt men jag saknar min pojke och det är det närmsta, storleksmässigt, jag har att krama. Det tråkiga är att han ska stanna i Ö-vik och titta på lägenheter medan jag är hemma och längtar. Men vad gör man inte för att hitta någonstans att bo?!Simpsons time = happytime!
P.S jag är fortfarande lika kär i mitt hår!

Hur ska jag kunna lämna dig?!
Min baby ♥


The world is changing and time is spinning fast

Dagen började väldigt splittrat kan jag säga, trött, irriterad på skitsnack och andra falska ting, glad efter ett trevligt möte ang. besökshelgen, mitt godkända betyg i Engelska B och till slut ett VG på matteprovet jag skrev igår. Jag som inte ens trodde jag skulle klara det, vilket vansinne ;) En vända upp på galtis med Sabina och en promenad senare med Olivia vände dagen ganska fort. Livet passerar fort förbi snabbare än man tror ibland och en viss ung dam höll på att ge mig en hjärtattack. Som tur verkar läget lugnt så då kanske jag kan sova gott ändå, men att sitta här uppe i Arjeplog, 40 mil bort, och veta att Mikaela ligger på sjukhus. Bara tanken på en sån sak gör att man känner sig oändligt hjälplös.
Så med den sammanfattningen av dagen kan man lugnt säga att min dag gått i en kraftig berg och dal bana!
Och efter nästan en timmas sökande så hittar jag en bild på oss alla tre på bild. Vi är värdelösa på att hamna på samma kort!


Mina bästa vänner och jag, livet ändras fort. Så glöm aldrig att jag älskar er! ♥
You'll never be alone,  


RSS 2.0