This end

Björn står vid tavlan och pratar om något helt meningslöst.
Ikväll ska jag gå och äta någon meningslös tårta.
Igår var en helt ensammen och meningslös dag.
Dagen innan likaså. Antagligen denna dag med.
Nä, hela livet är meningslöst.Hem kära hem, med en trevlig prick på skorstenen.

Welcome to my freakshow

Okej, nu sitter jag här. Har precis skrivit ett långt inlägg med klagan och frågor.
Men jag raderade det, det finns ju ingen mening med det.


When its good!

Det enda jag tänkte säga idag är att även om jag är sur och livet är skit så har jag underbara vänner och en ängel till pojkvän! Jag älskar er även om jag inte är allt för glad alla dagar just nu.

Why do I always have to end up like this?

But when you touch me like this
And you hold me like that
I just have to admit
That it's all coming back to me
When I touch you like this
And I hold you like that
It's so hard to believe but
It's all coming back to me

I don't wanna be anything other than I've trying to be lately

Back again, jag kanske kommer igång med det här helvetet i alla fall?! Har haft lunch nu och hunnit se ännu ett avsnitt av one tree hill. Snacka om beroendeframkallande.
Men hur som hellst så hade jag visst ett prov kvar, eller det var ett läxförhör egentligen. Som tur var så gick det bra så känns som jag klarat det bra.
Något som känns tungt är att matten strax börjar, jag brukade ju gilla matte men det känns bara hopplöst och tråkigt nu så jag skulle bara vilja skippa den och gå hem. Men det är ju helt omöjligt med tanke på att jag inte ens vet vars hem är..

Om du var havet skulle jag vart en våg.

Okej, nu har jag då gjort bort alla veckans prov. Dock kan jag inte säga att det har gått vidare bra. Fick igår se matteprovet vi gjorde i början av veckan, och biologiprovet kändes skit. Med andra ord ig på det också, så endast fysiken kvar då och den har jag precis gjort. Dock kändes det mycket bättre och med lite tur har jag klarat det, vilket jag verkligen hoppas. Och gjorde jag det så ska fysik få bli mitt nya favorit ämne!

Nä, nu ska jag fortsätta se one tree hill, snacka om bra terapi tv. Vad ska jag ta mig till när alla avsnitt är slut?!
 

Where do you go when your lonely?

okej, nu kanske det är på tiden då. Men jag vet inte, jag har inte så mycket att skriva om utan min klagan på livet. Hur jag inte vill stå kvar, men är för feg och osäker för att gå fram. Eller bak kanske?
Jag menar, det är ju inte precis intressant att läsa om någons problem alla dagar så kanske är lika bra att fokusera på något annat.

Just nu sitter jag mest och väntar på att fysiken ska börja, har precis haft livskunskap. Antagligen en ganska onödig kurs, men samtidigt en intressant kurs och den är ganska slapp också. Något som mer är intressant är programeringen nu när jag äntligen fått netbeans att fungera.

De här lärde jag mig igår :)

I miss the time when you are here.So far away, been to far away for far to long

Det finns ingen som tvingar dig att stanna...

Jag är verkligen hopplöst dålig på att uppdatera min blogg nu för tiden. Jag kanske gruvar mig för ett långt inlägg å skriva allt som har hänt. Om jag därför förvarnar alla ev. läsare om att det inte kommer något så kanske det känns bättre?
Just nu är ja så arg på min dator som vägrar installera NetBeans som den ska och utan NetBeans klarar jag inte programeringskursen. Snacka om hopplöst.
Och jag längtar hem, har haft en lektion där vi kokade vatten sedan endast hål hela dagen så nu är jag less på att sitta här och vänta. Vänta och vänta det känns som det är det enda man sysslar med. Jag vill inte vänta mer, jag har väntat nog nu. Väntat på allt.

Världens vackraste hundar ♥... Ingen håller en pistol mot din panna.
Men jag undrar så hur det skulle gå om du och jag fick va vi två?


So close no matter how far, couldnt be much more from the heart.RSS 2.0