Söndag och inte bakis

Så var det söndag igen och det blev inget Spanien för Rikard vilket betyder att de inte blir nått för mig heller.. Nåja, shit happens. Har i alla fall avslutat en jobbhelg i Bredbyn och det ska bli riktigt skönt å sova efter en dag med jobb, agility med Rebecka, ridtur med Jeanette å en film med Bult! 

Tack och god natt för den här veckan. Nu gör jag och mina två favorithundar oss redo för en ny! 

Hundliv

Ikväll har jag varit å tränat Rebecka och Crossi en stund på planen. Det var bra för att stilla min egen abstinens att träna. Om den lilla tjejen kan lära sig att lämna matte så kan hon ja stor potential! 

Nu har dom varit upp å pussat oss god natt i sängen, så vi hoppas att matte har det bra på jobbet! Premiärtävling

Ja, det kan man lungt kalla det! Jag har ju inte varit någon tävlingsmänniska på de viset, men trots det kunde jag inte låta bli att prova tävla nu i helgen då det var hemmatävling i agility. Så med en Camilla utan någon tävlingserfarenhet inom något och med en hund utan tävlingserfarenhet och en stor nyfikenhet på allt annat och alla andra så har vi alltså genomför två dagars tävling. Iofs så skulle jag kunna tycka att ha genomfört är att överdriva då vi inte kom i mål på mer än två av 4 banor. Men jag är fortfarande nöjd med min hund, han har en så otroligt stark vilja. Mot hans nackdel så har hans matte också det, och känslan efter andra loppet igår. Det är oslagbart. Jag kommer att forstätta jobba för att sträva mot sånna och ännu bättre lopp. Vi blev visserligen diskade men han skötte sig bättre än jag hade vågat hoppas. Så nu är det upp till kamp mellan oss, tjurigast vinner! 
 
Jag stannade även kvar idag och kollade lite. Man blir så sjukt inspirerad så nu vill jag bara åka på hundklubben och tränatränaträna. Men jag vet att min hund måste vila, så därför hoppas vi att vädret är snällt så jag kan hjälpa Rebecka i alla fall! 
Nu ser jag fram emot klubbtävlingarna och hoppas att jag lyckas lära min hund att sköta sig bättre å vilja vara mer med mig. För han är ju trots att min guldklimp och bäst i hela världen. Trots att jag är en nybörjare i sporten så tror jag faktiskt att han kan gå långt om jag bara får han att vilja sammarbeta utanför träningsplanen också! 
 
Men vi kan ju alltid låssas att vi har kört ordentligt ;)
 
Hann inte fota så mycket innan batteriet tog slut i kameran, men här har vi i alla fall två som tävla för Övik i klass 3! 
 
 
 

Med ett varmt hjärta!

Så är vi hemma igen efter dagens tävlingar. Jag är så stolt över min lilla kille så jag tror mitt hjärta spricker. Han kan så otroligt mycket bara han vill!! Min älskade skruttkille! 


Jag har inga nerver av stål!

Jag är igen tävlingsmänniska. Och inte kan jag sova heller. Undra hur shitty de kommer gå imorgon.. Jag får tro på min hund i alla fall! Insane

Jag blir aldrig riktigt klok. 
Jag blir nog aldrig riktigt vuxen ja. 
Så jag lägger mig i stället med virrigt 
huvud som vanligt och hoppas på 
en stadigare morgondag. 

Don't tell me, tell my ghost 'Cause I blame him

En helt regnig dag. Jag tar mitt virriga huvud och lägger mig i sängen med lite(förmodligen mycket) Hart of Dixie! Life's wrapped in a riddle, 
Easier said than done, 
Way to play the victim, 
Just run and hide.

Höst på riktigt

En riktigt regnig och jäklig dag. Så än så länge är det bara sängmys med tv, gubbe å vovve! Sanningens ögonblick

Så var det den där jäkla söndagen igen. Jag förstår inte varför söndagar alltid ska vara så fruktansvärt sega.. 
Just nu sitter jag och drar på tiden som jag egentligen borde spendera med att bada min hund, och mig själv för den delen! 
Förtränga att det snart är måndag. För då är det dags att vakna upp till verkligheten. 
Vakna upp den verkligheten att jag ska börja ta tag i jobbsökandet igen. I fredags så lämnade jag in min ansökan om studieuppehåll. VIlket jag för den delen tycker är ganska komiskt. 
Jag citerar Vicky och säger att jag har hamnat i anatomiträsket som kan vara väldigt svårt att gräva sig ur. Jag får alltså inte fortsätta skolan innan jag har klarat av den kursen. Men måste själv lämna in en ansökan om studieuppehåll, haha. 
 
Nåja, så jag vet fortfarande mitt mål men det kommer ta längre tid att nå dit. Jag kommer nu i höst att jobba för att under december och halva januari så gott som läsa om anatomikursen i hopp om att klara den tentan då. Sedan ser det ut som fortsatt jobb fram till hösten då jag hoppas på att kunna fortsätta min utbildning att bli en sjuksköterska. 
 
Det känns just nu som ett ganska onödigt år eftersom jag mitt under allt måste vara ledig och studera utan bidrag osv. Men jag känner någonstans innerst inne att det kommer finnas någon nytta med detta också. Allt händer ju trots allt av en anledning!
 
Jag unnade mig dock min födelsedagshelg till att inte tänka så mycket på det utan spenderade hela lördagen på ridskolan där det var westerntävlingar och idag har jag mest bott i soffan tillsammans med Rebecka.
Så morgondagen innefattar en massa funderingar över vars jag ska sätta ner nästa fot.  
 
Med detta säger jag nog tack och god natt för idag, för nu väntar duschen och en tårtbit å mera soffmys för att dra ut på verkligheten ytterligare lite till! 
 

För att du finns

För att du finns
För att du kan
Du leder vågorna mot land
Du river murarna mot världen
För att du ser
För att du förstår
Nu lyser himlen där jag går
Du tar min hand och visar vägen
Världens bästa vän! 

Man blir som dom man är med!
All your problems are back to stay

Förkyld och vet inte alls vart fötterna står, hoppas på en klokare och friskare morgondag! 
You're on a place where I just can't go
But I hope you do remember
Your snow doesn't warm you in December

Mannen, myten, legenden. Homer!

När huvudet är tomt, kroppen och själen lika så. Då finns det bara en hjälp. 
Homer. 
Han som ändrar sorg till skratt. 
Tårar till kärlek. 
Han är mitt livs stora skatt! 


Välkommen till mina områden
Kärlekens tid

Måndag kväll och Rikard har åkt på jobbet igen, helgen var fylld av alkohol så nu känns det skönt med vardag igen faktiskt. 
Dock jobbigt med allt som ska hinnas med! Puh! 
Slänger upp lite bilder ifrån helgen iaf! Som sagt, en hel del sprit å kärlek! Tack för att ni finns 

Jag släpper mina vingar och flyger till min värld


I don't wanna be right

Har precis kollat igenom lite inför morgondagens KTC, det känns jättekonstigt att vara tillbaka i skolan..
Det händer så mycket som man ska vara fokuserad på, å samtidigt så händer det så mycket i vardagen som gör att jag har svårt att vara fokuserad.
Men man ska väl ta till vara på tiden och göra det bästa av det ändå?
 
Homer och jag var i alla fall på en liten klubbtävling idag, det gick över förväntan men blev ändå utvägrad på båda rundorna.. Nåja, bra med lite träning!
 
Dags för fröken virrpanna att ta en dusch innan sängen kallar.
G'natt. Jag tror jag kan hålla mig för skratt!

That just how I feel

Andra skoldagen startar strax och jag vet verkligen inte vilken fot jag ska ställa ned först.
Hela världen snurrar runt..


RSS 2.0