Världens mysigaste hund

Nu ska jag och min bortskämda myspelle strax sova. Ja han har fått nya "tillbehör" idag :)) och om mindre än 12 timmar är vi påväg hem till mammi!


Min hund har ätit min tandborste....

Packning för fullt, dessa sorliga måndagar. Nu är det inte länge kvar tills Rikard åker på jobbet, jag själv ska väl också börja packa. Men min resa blir nog betydligt roligare än min käre sambos. Innan det ska jag på möte med en ny "kille" eller vad man ska säga. Hahah, jag ska också på reginas och köpa lite hundgrejjer till gullvovven min :) Åsså jobba i några timmar...
Puh vad jag har kämpigt schema, eller?! Nåja, min hund är kissnödig och min kille behöver en kram innan han åker.

Jag håller fast i din man!

Det blev en lång kväll i stallet och den avslutades med pizza i soffan. Det är så skönt att äntligen ha lagt sig och framför allt vara hemma med hjärtat. Jag är så stolt över min fina vovsing! Och även över min mamma för er som missat de på Facebook! Nu ligger jag ÄNTLIGEN i sängen och halvglor på tv, ska bli skönt att få vila!

Puss och kram, Rikard äter som en gam.


Lev med mig då, det är aldrig för sent!

Trött och mör, vi har precis passerat Umeå. Helst skulle jag bara vilja ligga i sängen å sova, men det känns som en oändlighet innan jag är där.

Lägenheten ser ju redan ut som ett bombnedslag å så kommer vi med två fulla väskor som ska packas om. Undra om vi ens kan gå till sängen ikväll?

Men så fort jag kommer hem är det en ridtur som väntar, jag längtar! :) fast kroppen längtar betydligt mindre. Det är bara att bita ihop för hur öm å slut jag än är så är det helt värt det. Det är djupsnö och plumsning som står på schemat, myyys!

Fredagskvällen bestod av en mysig spelning på olearys där Nordman spelade. Dock var den lite kort. Men hans röst gjorde det helt värt de när väckaren ringde halv 8 å jag bara ville kräkas.. :)
En riktigt bra helg med andra ord!


Firmaparty

Halvfull, glad å pissnödig sitter jag å lyssnar på ett tråkigt föredrag av nån vd på bergteamet. Men det verkar bli en bra kväll med både nya å gamla "fruar". Ja inte är det bara gubbarna som har roligt på företagsfesten! ;) puss å tack till Rebecka som vaktar mitt lilla hjärta!


Torsdagkväll

Nu kom Rebecka och ska färga håret på mig och se one tree hill, vi har även ridit en mysig ridtur i snön idag ♥
Linn och jag har tränat på Brux, jag har jobbat och igår fyllde världens finaste vovve 6 månader.
Imorgon börjar jag jobba 7 i bredbyn!
Finaste snötokigaste kille! ♥

Tisdag morgon

Några dagar senare är jag nu tillbaka till bloggen, ligger i soffan och tittar på greys innan jag ska vidare till stallet. Eller rättare sagt stallen, både Nils och lotus ska motioneras idag och sist jag själv. Bara jag hittar mina träningsskor! :)

Helgens fina snölykta. Blev även en gubbe och en grotta!


Onsdagsmys

Som vanligt så lyckas man aldrig med något! Men imorgon är en ny dag med nya tag. Hade tänkt ta mig en lång promenad sådär på morgonen så jag väntar nu bara på att kunna se reprisen på mästerkockarna och sen sova tidigt! :)


Hopp i galoppen

Har varit fullt upp hela dagen tills nu och nu njuter jag av min tid i soffan, nyss sett greys å nu är det biggest looser på tv :) har ridit lotus idag, å Terese har provridit. Å vilka galoppsteg han har, jag är kär på nytt! Har även gått runt höglandssjön med terese, varit in på kontoret och åkt på mer jobb. Men det är ju bara bra när lönen kommer. Blir bara körigt att hinna med de jag redan planerat i veckan.. Ajja :))


Goodnight sweetheart

Myser med mitt livs bästa köp i soffan å gruvar mig för att måsta flytta oss till sängen ;)


Run bitch run!

Det blev en riktig mysmorgon idag, å nu har min kära kille åkt för att göra sin plikt. Jag har hunnit gå en timmes promenad med linn å Leo, gjort och ätit en god kycklingsallad å slöar nu en stund i soffan innan jag måste ta tag i vettiga saker å avsluta dagen med ännu en promenad :)

Gullhunden, samma dag som vi hämta lillhjärtat mitt!


Varför åka skidor när man kan åka pulka?!

Så hade ännu en helg sjungit förbi. En skön men kämpig ridtur där Nils verkligen ville springa för glada livet på lördagsmorgonen. Sedan hem och byta om för att åka vidare till Risnäs med pulkor och hela faderittan. Roligt var det och jag var väldigt öm i axlar och mage när jag vaknade. Kvar i Risnäs blev vi ganska länge och vissa blev ganska fulla under tiden ;) men vi tog oss vidare till ravesta och fortsatte där. "efterfest" med varm choklad blev det här och en lång skön sovmorgon.
Ikväll var vi även ute på en liten promenad med Ompan och Homer, meningen var att det skulle bli det i alla fall. 6.2km senare var vi tillbaka till stallet så nu är jag ännu ömmare men även gladare! Stress stress vidare på en sen middag hos svärmor och nu är jag hemma under min mysiga, underbara filt och ska ta vara på de sista timmarna med min lilla gubbe innan han åker på jobbet imorgon! :(
Homer och 10 veckor gamla blixten
finast ♥

Fortfarande nyktra men trötta i benen och full av skratt efter alla dikeskörningar

En riktigt söt blixt! ;)

Hej i nattmössan

Jag kan inte sluta skratta åt vissa annonser folk lägger ut, tex häst bytes mot motorcykel, eller ett glassbord. Fast de kanske vore rätt gott?
Nu ligger homer här bredvid helt utslagen efter att ha lekt med Leo, time to sleep. Imorgon ringer väckaren tidigt, men för en gångs skull för att göra roligheter istället för att jobba! :)


Vi lever i himmel och helvete

Puh, mina kalla fingrarär glada för värmen efter den kalla ridturen utan vantar! :) tänk så mycket som kan förstöra om man låter det, ja den här dagen är en ganska bra dag. Snart tacodags, mums! Så nu ska jag hoppas att min kille inte förstör tidsplanen som vanligt ;) å njuta av en ledig och välförtjänt helg!


Inget blir som de ska

Inskolningen börjar lida mot sitt slut å jag måste tänka på allt mer och mer! Så nu ska jag stänga av hjärnan och se sex and the city efter en trevlig kväll med bultsyster! :) imorgon väntar ännu en fullspäckad dag.

P.s det vore coolt med en mini gris!


Tisdag/onsdag natt

Ligger i sängen efter en misslyckad dag, men shit happens å de får väl bli som det blir. Med nackspärr eller något liknande och snorig näsa ska jag och vovven sova tills väckaren ringer halv 7, värsta sovmorgonen jämför med vad man annars är van! Å gubben, ja han kom väl snart han å! G'natt


Tisdag förmiddag tror jag

Min förkylning verkar inte vilja ge sig, snuvig och svidande ögon igen. Men nu har halsen dessutom börjat jävlas så jag dricker te, vilket jag egentligen inte gillar. Jag skulle göra mycket för några stora koppar varm oboj!
Ligger i soffan å ser top model och gruvar mig för kvällens jobb. Som tur så jobbar jag med en trevlig prick! Sen skulle jag gärna vara ledig resten av veckan å spendera lite tid med min kille tack! Innan han åker tillbaka på jobbet.. Å kanske även göra lite annat roligt!


Insane

Jag blir tokig på alla livets funderingar. Varför kommer det alltid nå nytt å grubbla på?


En ledig lördag

Känner mig pinsamt lat idag!


Choklad jag vill ha!

Igår var en väldigt chokladglad dag och idag mindre. Meen det är livet med PMS å en mensvärk som kommer krypandes. Fyfan,
Nåja, jag har blivit bjuden på 3-rätters ikväll. Mumsigt vare å grilla gjorde vi! Men nu är jag hemma med kalla fötter så homer å jag myser under min älskade filt!


Turisthotellet

Så var det bokat hotell i Rättvik, måndag till lördag. Åå vad jag längtar, hela kvällen har jag varit i min egen värld å varit helt virrig men jag har ju varit i Rättvik så jag är inte ledsen för det!

Nu ligger jag i min tomma säng i min i tomma lägenhet. Lilla lilla homer är ju på övernattningsparty hos Leo, eller ja ditskickad så jag ska slippa lämna honom där typ kvart i sex i morgon bitti, skönt!

Sleep well suckers, det ska jag. För i mina drömmar är målen nära!


2011

Hihi, idag har jag, Rebecka å raggar vovven varit på roadtrip till Sundsvall. Vi hann dock inte längre än Näske så var det stopp i trafiken, när den började röra sig å sedan stannade igen så bestämde vi oss för att vi kör innervägen nästan hela vägen till risnäs å sedan tillbaka till docksta. Smart va?! haha ja mysig väg var det ju i alla fall, men blev mycket slalom och krypande under träd. Nu är vi tillbaka å Rebecka borde vara i gullvik nu, mina skåp står på plats. Har inte hunnit fixa med dom men tänkte ha göra åt mig själv på dagen imorgon också ;)
2011 för mig har varit väldigt delat år. Jag måste säga att våren för mig var inte alls jobbig utan jag har nog sällan varit så lycklig. Cypernresan, studenten, balen, all tid med Ludde, Mikaelas 20års fest, rockabillyn, vårmarknaden mösspåtagning, alla timmar sladdandes i 240n/bmwn, ja det finns riktigt många bra saker. Jag kan nog faktiskt göra listan ganska lång. Det är faktiskt tiden i mitt liv jag längtar tillbaka till mest och förmodligen kommer vara bland dom bästa tiderna i mitt liv.
Sommaren däremot gick i otroliga vågor, Rikard borta i spanien. Jag boendes på ett nytt ställe. Hästlös, mammalös, vovvelös. Ja det fanns mycket som saknades. Men även mycket som fanns, vi hade roligt i Umeå på wheels, rättvik skulle jag aldrig velat missat, barbygget, mysfyllor i Linns stuga. Men även många timmar i soffan och sängen bara för att fördriva tiden.
Hösten och vintern här i Övik har nog varit bland det jobbigaste i mitt liv. Jag har saknat Ludde något så fruktansvärt (som då dessutom verkar bli såld snart). Men även där har det ju funnits ljusare stunder som höstmarknaden, Homer och Annas 20års helg i stockholm. Dock så har det jobbiga varit duktig på att nästan äta upp mig innifrån och stoppa det på utsidan. Ja ni vet hur det är. Så det är med ögon öppna för alla förslag jag ser fram emot ett kanske jämnare och ett bra år. Livet kastar chanser på en, det gäller bara att vara snabb nog att fånga dom!
Balen med min fina

en vinterdag i Racksund, förmodligen med Rebecka

förberedelser inför Mikaelas 20års fest

Vårmarknad @ our place! :)

första dagen med hjärtat hemma ♥

The studio med Linn! :)

Finally, världens bästa vän och världens bästa häst!
G'natt!

Snöbus

Igår var en strålande dag, solen sken på snön som vi faktiskt äntligen fått lite av. Perfekt temperatur men dock dåligt plogade vägar. Förhoppningsvis fick jag ut något positivt av dagen förutom att jag gjorde vovven lycklig, han gör mig glad i alla fall :)
Idag ska han få följa på road trip med mig och Rebecka. Så jag måste väl snart ta å busa ur han lite så han inte är en galning i natt. Ja, jag måste ju ta mig upp ur sängen i nån vettig tid imorgon. Usch vad jobbigt! Men kanske lönsamt i längden.
Snaaart är det den 27 å då ska jag framkalla foton, så jag längtar! Men mest längtar jag tills jag får åka hem till mamma, snön å mest Ludde. Om han nu är kvar vill säga..
Här kommer några bilder från dom senaste dagarna.
Världens bästa vän och morgonmysare!

Jävla måndagar

Ligger i soffan å tittar på näst sista avsnittet, pistvakt en vintersaga. Nyår var ganska trevlig men ja ha redan bestämt att nästa år blir de inte hemma iaf! Möjligtvis hemma hos mamma min.. Homer ligger här nedanför å äter en godis, han verkar ha fått snöloppebett. Min kära bäbis, fast de är ju inte den enda bäbisen i mitt hjärta. Jag tror mitt huvud sprängs snart.. Det känns som att ingen riktigt förstår hur det känns... Inte ens gubben min som jag träffade för första gången för exakt tre år sedan på klockslaget nästan. I bults blåa passat, haha. God natt å håll tummarna för bilen som varit med exakt lika länge.. Ska besikta den imorgon bitti!


RSS 2.0