into the deep

Ofc så somnade jag vid halv nio tiden och nu är jag pigg. Å vad irriterande! Men ska snart lägga mig i sängen där har man ju i alla fall en chans att somna. Det går ju dåligt med det framför datorn.
Ikväll har i alla fall Leif och Vibecke varit förbi och vi har fått fina julklappar, jag fick ett presentkort på vero moda. Tur jag gillar att handla kläder där, nu måste jag bara ta mig i dom också. Rikard fick en ctek laddare och en popcorn maskin. Men bäst av allt var nog äggkokaren, ja vi stod på clas ohlsons idag och skulle köpa en men vart för snåla. Å tur var väl det?!
Nåja. Jag slänger in en bildbomb innan jag lägger mig i sääängen och förbereder mig för en förhoppningsvis snöig ridtur imorgon! :)
Självaste julafton;
Homers nya bästa vän!
Men jag fårstår inte hur alla Forsbergs och Wågströms lyckades se mongo ut på var enda bild?! Därför skonar jag dom! ;)

Strömlös "julafton" hos mormor;
Verkar inte som min släkt klarade sig så mycket bättre... Hmm, avlsutar iaf med ett kort på världens mysigaste voovar!


Working 9 to 5

Okej, det blev inte sängen direkt igår heller. Är en trött men mätt tjej som längtar efter att få sluta jobbet! ;)

Vackra snöiga Bredbyn,
Likt som smält smör, en varm sommardag.
Jag tror jag dör, ja stan är inget för jag!


Jävla tid

Snö, snö, åsså lite regn. Vilken jävla vinter! Rikard sover å ja ha precis kastat ihop en halv matlåda. Så fort how I meet your mother är slut blir de hopp i säng å hoppas att John blund besöker mig också. Ja de känns som de enda jag har att se fram emot just nu -.-'


Samma gamla vardag

Tillbaka i dövik som är fullt av folk. Skulle gå på stan med min kära gubbe men de fanns inga parkeringar så vi gav upp..
Hos mormor var det strömlöst och teckningslöst ända till kvällen när vi då åkte. Men vi hade mysigt ändå! Nu ska jag snart äta "middag" å åka på jobbet. Min efterlängtade ridtur med Rebecka imorgon ser jävligt mörk ut också. Jäkla jobb! Får se glad ut å längta efter lönen iaf!


Om sanningen ska fram

Nu är glada julen slut slut, men till nästa år igen. Ja då kommer han igen, för det har han lovat!
Fått fina julklappar igår å har kastat ut nästan all jul ikväll, endast granen å pepparkakshuset kvar.. Fördelen med att bo i en liten jävla lägenhet!


God jävla jul! :)

Nu är det jul igen.. Nanana, ja nu är det jul igen! Det är julaftonsnatt och jag ligger å myser med världens goaste, att skaffa honom är nog det bästa jag gjort (förutom att börja rida Ludde). Och om cirka 3 timmar ringer min väckare, tur jag sov närmare 4 timmar i soffan ikväll. Julafton blir förmodligen tillräckligt tung ändå. Efter mitt uppvaknande ur soffan har jag och Rebecka agerat tomte, hyllat julstämningen med en korv på ok och några timmar runt runt på stan. Vi kan ju känna oss stolta eftersom vi i alla fall hade julmusik ett tag.
Morgonen startas med jobb, vilket betyder att jag får möjligheten att försöka ge mina fina gubbar och gummor så bra julafton som möjligt. Vilket kanske låter ganska konstigt men jag tycker det är ganska glädjande att jobba jul. Ja det finns ju inga barn ännu som annars skulle gått i första hand :) efter det har jag haft turen att bli bjuden på julmiddag i fors med Rebecka å hennes familj, ja vad vore jag utan dom?! Förmodligen inte kvar i övik i alla fall ;) efter många om och men så känns det som att julafton kan bli en riktigt bra dag ändå så nu är det dags att försöka somna till ett päron till farsa firar jul i Las vegas! God jul å god natt alla fina å hjälpsamma :)


Torsdag eftermiddag

Ligger i soffan på jobbet och ska snart återgå till mitt kvällspass. Ja pass skulle jag behöva många, både träning och arbets. Menmen det kommer sig väl med tiden! Tycker synd om oss stackare här, för det är storhelg och kaos, som vanligt! Så jag är glad att jag inte är anställd och har sökt semester ;)
Livet går vidare ändå och vi måste ständigt ta nya fotsteg!
Känner vilket svamligt inlägg det blir men tänkte bara berätta att min mamma å bror har hunnit komma å fara igen. Så god jul på dom!


We must stand togheter

Puh jag känner hur mina ögon svider, förstår inte hur jag ska kunna hålla mig vaken tills mamma kommer trots att jag sovit bort halva dagen.. Sitter i soffan å har ätit stuvade makaroner, en av mina favoriter ;)
Har fixat det sista med mormor och morfars julklapp nu, så det är bara att slå in den kvar! Har även några småklappar kvar att slå in, till mitt lilla hjärta till hund ♥
Jag borde egentligen kliva upp och damsuga både soffa och golv nu, meeeen det är så varmt och mysigt under min filt. Tänk om det hade varit en värmefilt, då hade jag väl aldrig kunnat flytta mig?!
Och jag har dessutom blivit störtkär i Nickelbacks nyaste låt, when we stand togheter! Så allra mest skulle jag vilja att det var tjockare snö på vägen, full volym på steron med nickelback och sladda flera timmar. Men det kan jag ju bara drömma om eftersom det är lite diesel i bilen och inget sladdföre ute på vägarna :(
Nä, dags att lyfta arslet, sluta drömma och göra någon nytta!

Wakeywakey

Mätt girl, ligger i soffan på jobbet å ska njuta av mina sista 30 minuter rast! Måste lära mig att somna om kvällarna, känner att förkylningen smyger sig sakta på å de ha ja inte tid med!! :)


Happy girl!

Ibland tror jag Rikard skämmer bort mig bara för att han är borta å jobbar så mycket å vet vad jag tycker om det.
Så efter ett kvällspass igår å en tidig morgon som bestod av prommis med gullhunden innan jobbet å sedan en mini julafton med karln. Pizza, somna i soffan å vakna halvt panikslagen halv 10. Så va den natten förstörd.. Nåja, jag har fått ett superfint kameraobjektiv av gubben, åå vad jag är glad för de! Och han har druckit ur sina nya whiskyglas ikväll. En nästan vanlig söndag, har inga julkänslor trots att det inte ens är en vecka kvar till julafton. Nåja, dags att krama mina fina å göra ett försök att sova i alla fall! Sweet dreams


Trött, tröttare, tröttast

Hardhard work, eller hur var det nu? 2 å en halv timma tills ja slutar. Sen blire att ta sig hemåt å ut å promenera en sväng igen. Homer bli ju såå lycklig av att vara ute :))

Våran gran börjar ha nå paket men som vanligt så lyckas Rikard nästan ta reda på vad han ska få -.-'


Jag har världens finaste hund!

Ännu fler avsnitt av greys, tänk att Rikard kunde fastna i en serie också? Jag som tyckte vi skulle sova och han ville se mer. Helt otroligt! Nog för att jag borde verkligen sova vid det här laget.

Har i alla fall varit å hälsat på hos bult å Emma där dom drack vin å grogg medan en annan fick avstå. Homer(som är fin å nybadad idag) har i alla fall skaffat sig en söt kompis och kan lova att dom var förbannat söta tillsammans!


Julmys

Ligger i soffan å ska snart börja med maten. Det blir lasange idag till middag, mums. Ida och Sixten har varit å hälsat på, homer var superlycklig! Å Rebecka har varit förbi också, så nu känns allt lite bättre. Tar lite tid med mig själv och greys nu, imorgon blir det stan å julklappar med Rebecka!


On the road to nowhere

Vad tar man sig till när vägarna brister?


It hurts

Trots att den vackra snön lagt sig som en ljuvlig bädd där jag bara vill lägga mig en stund så ser inte framtiden ljus ut.


Do'h

Trött i kroppen efter avkastningarna, 7 timmar i bil i snökaos på vägarna, en dag på jobbet utan ström och en med. Dessutom knappt tolv timmar sömn på tre dygn. Nu ligger jag i soffan i gullvik å kämpar för att hålla mig vaken, medan Rebecka duschar. Den stackaren får dras med min hund i morgon med. Typiskt att det inte blir nå jobb när Rikard väl är hemma å kan ha hand om min lille bäbis! Nåja tjohopp jag vill aldrig äta snopp!


Livsnjutning finnes i Arjeplogs kommun!

Sista natten hemma hos min kära mor.. Tråkigt men sant. Idag har jag varit och gått fackeltåg som demonstration mot att läkarjouren ska tas bort i Arjeplog på kvällar, helger och nätter. Tragiskt, jag gick inte på själva mötet, jag hade ju ingenstans att he min lilla bäbis. Men det kanske var lika bra, eftersom det avbröts efter cirka 2 timmar och 45 minuter. Få verkar ha fått svar på deras frågor och landstinget verkar ha bestämt sig för att något läkarjour ska icket finnas. Jag förstår att det är en fråga om pengar, men jag förstår inte hur dom tänker. Tex lilla Piteå har 4 eller 5 vårdcentraler men har inte ens 30 minuter till sunderbyn. Nä nog finns det andra ställen de kan plocka ifrån om de bara hade velat. Om det är nån dum jävel som är lika intresserad som jag så står det om det både i Piteå tidningen och på arjeplogsnytt.se.
Har även hälsat på min kära farmor idag, hon kan säkert kännas svår för dom som inte känner henne, men för mig är hon helt klart världens bästa farmor.
Mest efterlängtad har dock Ludde varit, igår kväll var jag ute med min kära bror och saknade kusin på en mysig månskenstur. Idag blev det en ridtur med bara min stora bäbis som dessutom var en bomb av lycka. Dom två avkasningarna börjar kännas i kroppen och gruvar mig för hur det ska kännas innan jag tagit mig 40 mil i bilen i morgon också. Skam den som ger sig så vann jag och fick min galopp där jag satt kvar ;)
Mycket svammel ikväll men dom få stackarna som läser min blogg är nog inte förvånad heller.

Nu måste jag bara lyckas packa in Ludde i bagaget och göra plats i sängen , förstår inte hur en sån liten hund kan ta sån plats?!


Hur skulle livet se ut om du fortfarande levde?

Äntligen hemma hos min mamma, har varit en lugn dag idag. Hälsat på Sabina och Ingrid, sen träffat putte en sväng å. Vickat näten som på gamla tiden, jag känner hur mer jag är hemma.. Desto mer längtar jag också hem, och saknar gamla tiden. Visserligen är det massor som ändrats men vissa saker stannar kvar och de kan jag inte släppa. Speciellt inte min lilla Ludwig, som tur är ska vi ut jag och min kära stora bäbis i snön. Hur ska jag kunna lämna han ännu en gång? Bara tanken på det får mig att vilja gråta trots att jag vet att jag får hälsa på honom hur mycket jag vill när jag väl är hemma. Men vad gör man då tiden inte räcker till när man är hemma?
Finns mycket jag funderar över, och mycket jag skulle vilja ha svar på. Men det finns inte svar på allt, tyvärr. En stor fundering jag har är om kära farfar, mest vad Rikard skulle tycka om honom och vise versa. Nog för att det knappast vore något att bekymra sig om eftersom min kille är bäst och går bra ihop med pappa, och nog finns det många likheter där. Nä kanske dags att sluta med mina tankar på nattgammal is, haha. Nån kanske skulle kunna tömma mitt huvud med mina 122470928341 olika funderingar och svara på allt istället.



Livsdagen är slut
 det är solnedgång
Men ur skymingen tonar
 djupt en sång
Om allt som lyste och
 värmde en gång
Livet är inte de dagar som 
 gått
Utan de dagar man minns.

för jag har tagit studenten...

Så var det söndag igen. Jäkla söndagar fast för en gångs skull går vi mot en bra måndag. Jag åker hem till min kära mammi ♥ så förhoppningsvis kommer veckan att gå fort!
Rockabillyn var också bra, och för en gångs skull minns jag något. Helt otroligt men lik förbannat är jag dålig idag.. Hoppas bara att det inte ska hålla i sig imorgon också.
Vi hade en god middag med hemma gjorda köttbullar, skinka och köpt prinskorv ;) Några drinkar och shotar senare drog männen iväg på brux medan vi stannade för ytterligare shotar. Trevligt där inne också även om humöret tappades en sväng men var ganska fort glömt å ;) sen finns de mer insider information som jag är glad att jag inte visste då haha! Men hursom så var det överlag en bra rockabilly men inget kan väl klå den första jag var med på?
förförfest hos mikaela med god mat, god dricka och bra sällskap. Förfest i gullvik med lika bra sällskap och lika god dricka. Inget minne av själva rockabillyn den gången förutom folkdansen med min nuvarande älskling och så klart bultsyster! Sen även en efterfest i gullvik med pulka åkning m.m. Ja inte tänker jag klaga idag, men jag tror saker och ting var mycket enklare förr. Det kommer nog inte heller att bli enklare med tiden.
Nu ska jag lägga mig och krama min underbara kille innan det är dags för den där j-vla jobbveckan ingen..
En lycklig dag då det kändes som om hela världen låg framför ens fötter. Men saker, ting och människor ändras allt för mycket..

RSS 2.0