Den som säger att lycka inte går att köpa för pengar har inte köpt ett djur.

Det enda som är bra med denna dag är att min telefon är helt fungerande. Min telefon är som ny, med ny baklucka. Nytt laddutag och helt nollstäld. Jag har alltså inte pratat en sekund i den och bara skickat 11 sms. Det är sanslöst skönt att ha tillbaka den istället för johans skittelefon.
Att träffa mamma och pappa igår var riktigt skönt, nästan lika skönt som det var att få träffa Ozzy igen. Att man kan hysa så mycket kärlek till ett djur är egentligen oförståeligt samtidigt som det inte är det. Du får aldrig lika mycket kärlek tillbaka som från ett djur.
Jag vet att jag är snart 18 och nu börjar tiden när jul och födelsedagar kanske inte är lika stora. Men hur gammal jag än blir så kommer min högsta önskan alltid vara min trefärgade(eller svartvita) shetland sheepdog.



I have a dream

Häll upp lite underbart i mitt glas är du snäll,

Igårkväll blev vi bjuden på god mat ute i Gullvik där Rikards mamma och några har hyrt en stuga i en vecka. Kyckling, ris, currysås och vin, jag säger bara mums!
Idag ska min kära mor och mormor bjuda oss på middag. Jag väntar bara på att mannen ska komma tillbaka och ta en snabb dusch. Jag ska lämna in sommarens första lönepapper och hämta ut min telefon som är klar idag. Snacka om att jag har saknat den!
Ikväll blir det alltså en lugn kväll, medans det blir inflyttningsfest hos Thomas imorgon kväll. Party!
Jag är supersugen att klippa lugg och fortfarande supersugen att ta hål i läppen. Beslutsångest gånger miljarder!



Min favoritlåt just nu, gjord av världens bästa Björn Rosenström!  

But it's over now

I måndags var vi till lycksele på Burnout tävlingen som sagt, det var rätt trevligt. Rikard blev chaufför medan jag och Holm drack. Efter tävlingen åt jag en pizza som var så god att jag kunde nästan dött för den. Jag har aldrig någonsin ätit en sån god pizza, självklart vart jag ju då mätt efter inte ens halva bara därför.

Idag har jag varit riktigt duktig och målat mina dörrsidor så nu är dom blå-lila/svart. Jag längtar tills jag kommer hem och får sätta fast dem. Jag längtar även tills jag får komma hem och ta en ridtur på både Olympos och Ludwig. Jag längtar tills jag får gå en promenad med Ozzy, men mest längtar jag till min och Olivias vandring.

Jag som hade tänkt vara duktig och motionera, men all lust och ork till det försvann. All lust och ork till allt har nog försvunnit. Jag vill bara hem.

http://gigguide.se/event/31109/

Tänk att få vara på den spelningen! :(

Just gona stand there and here me cry?

Efter att ha sköljt av sig jobbets smutsigheter så kan jag lova att det ska bli skönt att åka till Lycksele. Mest skönt ska det bli att träffa Ozzy. Jag spricker snart av längtan.

It's all right because I like the way it hurt's.

Ju mer jag är här, ju mer längtar jag hem. Ju mer jag är här inser jag att jag inte hör hemma här. För varje sekund som går vill jag bara hem mer. För varje sekund saknar jag Arjeplog mer och mer.
Om 3 veckor kommer jag hem. Om 4 veckor börjar skolan. Och om 5 veckor kommer jag vilja åka därifrån igen.
Men just nu, så längtar jag bara hem.
Dagens enda plus är att imorgon är det måndag. Måndag betyder att det är burn out tävling i Lycksele. Burnout tävlingen betyder att jag får träffa min kära Ozzy ♥


Im just a dreamer, I dream my life away...

Gårdagen var en riktigt bra dag måste jag säga och början på denna var inte heller så pjåkig.
Vi han med att åka till köra Gokart i 24 minuter. Det kostade Holm och Rikard 1000 kr, usch inte billigt! Sedan var jag och Rikard och såg nyaste Shrek filmen, Nu och för alltid tror jag den hette. Jag älskar Shrek, som Anne-mari säger "Det är en metasaga". Helt ofatbart tråkigt att hon slutat, verkligen bästa läraren på skolan!
I alla fall så efter filmen hade vi fått ett sms om att Holm och Terése hade hyrt en stuga i Mosjön och undrade om vi inte skulle komma och dricka en öl där med dom. Så när vi la oss kring 2 i går natt hade vi druckit nästan 1 och en halv liter bacardi och sen hade det gått närmare 10 öl och cider, spelat minigolf och ätit jordgubbar. Konstigt att vi inte var med bakis än vad vi var, förutom Holm då som blev tokdålig.
Dagen idag började med glass och bad på paradisbadet med samma gäng, sen en fet och flottig båtpizza på san marino, mums. Har varit en riktigt lugn kväll sen dess.. Jag, Rikard och Bult började se Men In Black, men Bult fick sticka och agera taxi igen.
Nu ligger jag i sängen och lyssnar på all radiomusik jag hört i veckan när jag jobbat. Jag kan inte låta bli att tycka om vissa låtar. Som till exempel I'll be dancing on my own med Robyn.
Har tidigare idag drömt mig bort i cypern dessutom. Mysigt värre! Jag vill åka till Ayia Napa, hur vackert som helst, varmt nästan året runt och waterworld finns där! Men helst av allt vill jag min Ozzy och i mina drömmars värld äger jag nu min shetland sheepdog.  

Det var väl inte förbjudet att drömma, trots att det aldrig kommer bli verklighet?!
 


Country road, take me home.

Nu har jag varit här i två veckor och har mer än tre kvar. Det går visserligen rätt bra, men jag saknar min kära Ozzy fortfarande. Jag vill åka hem till Olivia, sätta mig på balkongen och dricka ett glas vin. Åka ut på spegelklara uddjaur och fiska halva natten i mitt ljusa hemland. Jag vill fiska på Racksunds fiskefestival som är i full gång just nu. Jag får väl passa på att skratta mig lycklig åt att jag haft värme och sol, vilket Arjeplog inte verkar veta vad det är i sommar. Nu så regnar det dock, tråkigt värre.
Var väldigt trött igår och somnade före tio, efter jag gjort en körkortsfas. Duktigt va?! Inte ens 9 veckor kvar till skriving, vilket betyder att det inte ens är 8 veckor kvar tills jag är 18 och ska gå på Harrys och dricka min första lagliga cider. Gott va?

Var i tisdags till Lycksele djurpark med Rikard, Leif och Vibeke. Var rätt så mysigt och på vägen hem stannade vi och hälsade på några släktingar till Rikard. Har en fin bild sen djurparken på hans telefon dessutom så den kommer så småning om. Nu ska jag skriva en önskelista till min födelsedag, plugga mer teori och se one tree hill som går på 5an 15.40 vilket är strax!

Hot and cold

Första "riktiga" arbetsdagen avklarad. Jag har världens sämsta sommarjobb. Jag hinner göra klart allt på 2 timmar ungefär. Men måste vara kvar i 2 timmar till eftersom det är avsatt 4 timmar till arbetet. Det är värdelöst. Det slutade i alla fall med att jag gick 45 minuter tidigare idag ändå när jag gjort nästan hela veckans arbete på beijer.
Igår var jag duktig och pluggade lite körkortsteori. Nog för att det är typ 2 måndader kvar. Eller bara och bara. Det är egentligen ingenting. Nu ska jag lägga mig i solen och värmen här borta och glassa lite. Jag och min man ska passa på att åka och bada en sväng idag. Igen. Det har vi gjort nästan varje dag. :)



Jag saknar min bil!


Dags för personalfest snart?

Nu sitter jag i sängen med kraftig värk i fötterna. Har idag lyckats åsdakomma nästan 15 timmar arbete. Det tycker plånboken om!
Och imorgon blir det 8 till, så snart ska jag lägga mig och sova.
Det var ganska roligt att jobba sista passet faktist, då jag sålde mat och dryck. Det är ett arbete jag skulle kunna sysla med ett tag. Igår såg jag sista avsnittet av Ingen bor i skogen, tråkigt nog. Det är idag typ 43 dagar tills mammas nya kille börjar om. Så innan jag nu somnar ska jag lyssna på det roligaste klippet någonsin av dem. Nämligen tips från coachen, personalfesten.
Visste ni att min älskade Jens Persson och Katla spelas av samma person?

Kalsongläge om du förstår vad jag menar

Världens vackraste brud och hennes man


Jag är inte den som är den, men framför allt är jag alkoholens vän.


Efter 4 veckors nykterhet så känner jag att jag är sugen på ett rikigt party. Speciellt glädjen finns där som bilderna dessutom utstrålar. Är det bara jag som känner partyglädjen?





Öl, öl, öl cider, cider, cider
Jag hinkar öl sprit

Jag hinkar litervis med öl vin


Dancing Queen.

Rebecka är grymmast i världen på att dansa, kolla själv!

http://fuldans.se/?v=atztqotsdd

You can hear the music in my head

Livet är brano konsitigt egentligen. Sitter i Bults pickupp, vid hans mini dator i Gränserå där han och Rikard hämtar mustangen. Har varit helt orkeslös hela dagen i alla fall. Är inte så värst pigg just nu heller men det är ju som bara att gilla läget. Vart bara så satans myggit så jag gömde mig i bilen.
Har köpt en ny bikini idag, inte alls den jag ville ha och alla jag hittar är bara skitful! :( Så det fick bli en ganska ful istället. Men bättre än ingen kanske?
Jag som hade velat se torgny melins i morrn kanske inte missar så mycket, dom spelar i härnösand på torsdag. Så det är väl bara hålla tummarna?!
Det har redan börjat mörkna här, hemma var det fortfarande lika ljust ute än. Suck, jag längtar nog fortfarande hem..

Nu hör jag att det mullrar ur V8an i garaget. Kanske dom äntligen är klara? Det svider så förbannat, Rikard spillde massa bensin på mitt ben och i min sko :(

Take me down to the paradise city where the grass is green and the girls are pretty.

Eller hur?! Inte alls mycket grönare än hemma och inte är tjejerna här vackrare än Tekla och Maria.
Trots att jag just tagit mig hit kan jag inte undgå att längta hem igen. Jag kanske inte passar här trots allt. Jag längtar hem till Torgny Melins spelning på lördag. Jag längtar till Olympos och Ludwig. Men mest av allt till Ozzy. Hur ska jag klara mig 5 veckor utan de där?
Inte gjorde det saken bättre att vi såg klassfilmen igår heller, jag saknar verkligen Andree. Jag saknar Tommy. Jag saknar Elias. Jag saknar speciellt Elin...
Nä, dags för terapi tv så jag inte kraschar ihop!


Miss Fail. I hate her.

Ett liv. Vad finns det till för egentligen?
Det enda liv som inte sårar eller förstör är ett djurliv. Människor, vad ska vi med dom till?
Jag ska flytta till skogen, bli ensamvarg med mina djur.

Sommaren är kort men nu är den här.

Som det kanske är märkt så har jag inte orkat blogga så mycket, men det har inte funnits tid till det. Har varit massor med förberedeleser inför bröllopet och sanslöst med folk överallt! Nu är allt som punkterat. Alla utom mormor och morfar har åkt hem. Ganska skönt men samtidigt lite tråkigt, hade gärna spenderat lite mera tid med min kära moster.
Rikard han ligger just nu och sover, den slöfocken. Vi har en helt egen stuga och det är nog omöjligt att förklara hur skönt det är. Ingen som springer in och ut hela tiden och inte en massa folk som kommer och väcker oss hela tiden.
Har tyvärr inga bilder från bröllopet, men det kommer med tiden. Dom ligger på kameran och har inte orkat lägga över någon.
Från en helg till en annan, så det är ju så sanslöst mycket som händer till helgen. Västerås, Gatufesten och Silveryran. Vad säger du Rebecka, ska vi inte dra till Västerås?!
Det bär i alla fall av till Övik på onsdag eller torsdag, inte bestämt än. Jag som är så töntig är dessutom sugen att gå på djurparken! Haha

Nä dags att väcka upp slöfocken till man och kanske ut och rida en sväng. Förästen så red Rikard igår igen. Minns ni första gången, bröder? :)

RSS 2.0