Jag önskar jag visste lika mycket som jag tror.

Jahapp, då var veckans Greys slut och det är dags att gå igenom den lilla pälsen på min stora hund. Tydligen har fästningarna börjat vakna! SUCK!
Hunnit med en mysig ridtur och en promenad med stavarna idag.
Skulle även på ett träningspass med Rikard, men sömnen var inte på min sida i natt. Huvva vilken jobbig natt det var!
Sweet dreams, det ska jag ha i natt i alla fall!

I even fear the ladies. They are cool but twice as crazy!

Trying not to need you is tearing me apart

How can we fall asleep at night, when someting is clearly wrong?!

Jag är full av längtan

It never comes easy when you are digging for gold.

And as we lie underneath the stars, we realize how small we are

Jag är full av förväntan

You'v got and burn it on the spot, just to get high

The more we drank, the less that we had on

Jag är full av glädje när jag tänker på vad som väntar

Cause the answer is yes, oh the answer is always yes
Money leads to fame and fame is the disease

Sitter hemma i soffan och väntar på att how I meet your mother ska börja.
Hunnit med att både rida och träna med Rebecka. Ganska samma planer som jag har imorgon. Bra planer men inget som man blir rik på!
Om jag bara kunde ha någon ordning på livet så huvudet kunde slappna av någon gång men det är full rulle i huvudet heela tiden :p puh vad jag vill andas ut!
Stealing comes with practice
Lying comes with ease
But neither one is faster
Than falling to your knees
Finesten!

-

Snart sprängs hjärnan. Jag måste sluta grubbla på natten!


can you blow my whistle baby, whistle baby, let me know

hope you ain’t got no issue, you can do it
give me the perfect picture, never lose it


Hela kroppen är varm, inte så det gör ont. Bara sådär skönt! Hoppas på att ha samma känsla imorgon, blir att sola i bikini hela dagen igen i Linns stuga. Lovely, och att se min fina lilla hårboll jaga fåglarna och bara strosa runt. Det gör mig varm inombords. Ja jag har tur ja, jag slipp ju i alla fall frysa!


Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå

Ligger i sängen efter en mysig eftermiddag kväll på sjötorpet med Linn å vovvarna. Även en surrstund med Rebecka och Mikaela och en titt hos Anna har jag hunnit med. Dock jävlas maghelvete än!

Trots att det egentligen inte finns något att klaga på i livet just nu kan jag inte se klart. Jag får rida i princip när jag vill, har väldens finaste hund, vänner och kille. Ändå känner jag mig inte "nöjd". Allting känns suddigt och ihop trasslat. Kommer jag någonsin bli nöjd? Kan jag slappna av och bara njuta någonsin?


Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd


This is how it feels

Fylld av ilska och sorg.

Besvikelser och tårar.

Tankar och funderingar.


Ännu en gång ligger jag i sängen, jag håller ärligt på att överväga att skära ut magsäcken. Det känns som den är sprängfull ena sekunden och helt tom nästa. Tur jag, som jag sagt tidigare, har världens finaste hund. Han har nämligen klarat att gå fot utan koppel för första gången idag. Han var dessutom lättduschad idag, ja han stog som ett ljus. Så jag får väl glädjas åt de lilla!

Smygmysarn ♥

 


Rest in peace


Lovely tisdag,

Kände nån ironin där?!

Sovdags å tomt i sängen, utan varken hund, kille eller kompis! Arbetsdag imorgon.. Jag ångrar det ärligt men pengarna behövs alltid. Blir tungt för både kropp och själ imorgon.
Puh..


Tell me how Im supposed to breath with no air

Så var den här dagen också snart slut. Ingen nytta eller glädje har jag heller åstadkommit.
Jag önskar så innerligt att jag vore klokare än jag är. Men nu är det ännu en gång för sent.


This ain't à farytale

Jag är ingen prinsessa för då hade du helt klart varit min prins. Jag önskar att det inte vore för sent, jag önskar att jag kunde sluta grubbla. Ja det finns en hög med saker jag önskar men det kanske är som Gun säger. Man måste bestämma sig för att det ska slå in.. Innan det är för sent..

I wanna run to you <3


Hästen ifrån vildmarken

Jag citerar Rebecka idag, "det finns ingen jag hatar som mig själv."

Nåja homer å jag myser i soffan tillsammans med spirit. Ja till och med han verkar gilla filmen, det är tydligen spännande med allt gnäggande..


Tur han finns vovven min!


Bakisdag

Äntligen har jag fått min efterlängtade cola, efter en hård dag igår så somnade jag ganska tidigt på hallgolvet?! Ätit och såsar nu i soffan med mr bean på tv, så småning om också greys. Måste väl även ta mig ut på en lång promenad med mina stavar eftersom det blivit mycket onyttigheter :) sen är det bara att ladda upp för en ny vecka med fullt schema!


I drömmens värld vore du här hos mig

Ligger i soffan efter en kvällsträning och en dusch. Det är så skönt att motionera det sista man gör innan man ska sova :) jag är nöjd för jag var bättre att springa än jag trodde, dock kanske inte så bra som jag velat men av 4 km så lyckades jag springa 3 i alla fall! Nöjd tjej, plus att jag la till en massa övningar när jag komme hem så imorgon kommer jag förhoppningsvis vara stel, men det är de värt.

Nu börjar det vara dags att slita sig ifrån telefonen och alla dumma funderingar på den, dags att sova för länge sen för jag börjar jobba halv 7. Puh nog är det skönt att vara ledig, men förbannat dyrt!
Sweet dreams, jag vet i alla fall vad jag ska drömma om!


Jag saknar min bästa vän


Trött på tisdagsmorgonen

Puh, igår var jag inte bara på ett pass, det blev 2. Det känns i kroppen kan jag lova, har ingen träningsvärk än men kroppen är helt urtömd på energi! Har hunnit vara på banken och nu funderar jag ut någon anledning att fortsätta vara vaken, men jag är så jäkla trött.. Ser väl hur det slutar! ;)

Hittade denna på arjeplogshemsida igår. Undra varför det bara var jag, Rebecka och massa killar?


Im a rockabilly rebel!

Nu ligger jag i soffan igen, blev en lång dag i soffan innan jag och Rebecka tog oss i kragen och åkte till stallet. Där gick vi en långpromenad med häst, hund och stavarna. Svettiga å hungriga hamnade jag hos Rebecka som bjöd på en god men som vanligt sen middag ;) Så nu har jag tagit mig hem igen och fastnat i höstlegender som självklart skulle gå på tv. När den är slut MÅSTE jag sova. Imorgon blir det ett bungypump pass halv 10 å sen diska, diska och diska!

Gårkvällen var suverän, men man kan ju inte förvänta sig mycket annat av en rockabillykväll! Kortfattat mycket dricka, bra sällskap, bra musik och god mat :)
slänger upp lite bilder jag stulit ifrån väldens bästa bultsyster!

 


Livet är en fest?

Ojoj, duktig har jag varit men det är väl kanske bara för stunden.. Spinnat med Anna, hade glömt hur förbannat tråkigt det är och hur ont i foten jag får! Nåja kan ju hoppas att jag minns det till nästa pass jag bokar ;) tråkigt bara att Rebecka inte kunde följa, men hon har helt godtagna ursäkter som ännu en gång spenderat natten på akuten!

Hem å äta någon frukost, städa, gå med vovven och svida om för festligheter ikväll. Det är bara tråkigt att Rikard jobbar eftersom det är rockabilly på brux och han hör ju som till då. Men det är ju livet med en kille som jobbar borta och jag borde ju ha vant mig snart?


Fredagnatt

Som vanligt så gick det så himla bra att kliva upp i tid i morse, menmen.. Känner mig ändå hyfsat trött, det är bara lille krabaten som stör mig ifrån att sova just nu. Han fick ett tuggben när jag hade borstat honom... När han insett att han inte fick gömma det någonstans la han sig självklart nedanför min säng och smaskade. Besvärligt för jag blir rakt hungrig jag.. :(
Nåja måste försöka få tyst på han så jag får sova. Imorgon är det spinning, ridning och korkardags! Puh, gruvar mig mest bara hur söndagen kommer vara fast det borde jag ju egentligen kunna räkna ut redan nu.. ;)
Sweet dreams


Dancing where the evening fell, dancing in his wooden shoes

Så bra gick det för mig att sova, jag som bara skulle se färdigt Sex and the city. Men så hamnade jag här igen, för en gångs skull fortfarande i sängen med datorn i knäet. Jag säger som Rebecka sa, verkligheten kommer på nätterna. Men varför? Alla frågor som finns på dygnets vakna timmar blir ännu besvärligare när man lägger sig. När man ska kunna sova och hålla dygnet i skick.

Tänk om den där jäveln på axeln kunde vara till någon nytta någon gång och slå en klubba i huvudet när man la sig i sängen? Jag ärligt avundas min pojkvänn och min far, det finns nog inga som somna så fort. Innan dom har lagt sitt huvud på huvudkudden så snarkar dom nästan, har alla män det så enkelt? Eller är det bara de män jag känner som retas med mig?
Det finns mycket i min kropp och själv som jag skulle kunna ha god nytta av bara jag plockade den där jävla diciplinen ifrån lilltån och faktiskt använde den. Den finns väl dock inte på beställning alla gånger..
Mötet hos Gun idag var faktiskt väldigt givande och verkligen välbehövt. Kanske är det därför det finns så många tankar i huvudet ikväll?
Ärligt talat vet jag inte, egentligen det enda jag vet är att jag blir mer och mer säker att jag vill flytta till tävra för varje gång jag åker dit. Det är fruktansvärt mycket jobb där, men ändå (som även detta kommer ur Rebeckas kloka mun) så kände man ett lugn på gården. Det är dessutom ett mysigt område, dock dåligt med kompisar för framtida små knoddar. Ja det finns mycket att fundera på.. Om hjärnan kunde varva ner någon gång, men morgondagens plan är att köra så slut på kroppen att den bara vill dö och hoppas att jag får hjärnan är lika slut på då. Förhoppningsvis resulterar det i att jag också får somna innan huvudet når huvudkudden.
Nåja, för att min plan ska kunna funka så måste jag banka huvudet i väggen tills jag somnar nu.. suck vilken huvudvärk jag kommer att vakna med imorgon!
Oceans apart, day after day,
and I slowly go insane.
I hear your vocie on the line,
but it doesn't kill the pain.

Stealing comes with practice, lying comes with ease!

I veckan är en såndär vecka då ja önskar riktigt mycket att min kille var hemma! Alla funderingar kring huset är nog största faktorn som gör att jag funderar så mycket.. Nåja, det är snart måndag och jag har lördagens rockabilly att se fram emot. Och man ska väl inte klaga när vovven kurat ihop sig mot ryggen och nickelback spelas?! Förutom det så har allt äntligen kommit till min rockabillyklänning kommit! Och tatuering numer ett håller på att läka fint! Så eftersom livet aldrig kan hålla en lycklig, så är det väl saknaden som ska hålla livet jämmenjävligt just nu.

Crapig bild men alltid något!


För det är lika bra att sluta drömma

Ibland är livet brano orättvist. Men det är väl kanske lika bra att inse, att det är lika bra att sluta drömma. För drömmen kommer inte att bli verklighet på väldigt länge. Om än någonsin kanske.
Men det kanske är för det bästa. Jag vet inte, mitt huvud snurrar lika mycket som en karusell. Det har nog dessutom fått raketbränsle. Ibland vore det så enkelt att bara få sluta upp, med allt. Sluta tänka, äta, skratta, gråta, andas. Ja om livet ändå bara kunde vara rättvist men det är det tyvärr inte. Förhoppningsvis så jämnar det ut sig på lite längre sikt...
Life is a bitch and then you die.

Sleepless in Bredbyn

Så var det en natt på jobbet igen, jag trivs som fisken i vattnet känner jag verkligen! Bara tryggheten att det finns någon att fråga på övervåningen gör mig lugn. Borde jag söka eller inte? Haha ja som vanligt så snurrar det 1000 frågor i mitt huvud. Jag önskar att dom kunde blir besvarad någon gång men det är väl bara jag som vet svaret?! Rikard och jag har i alla fall hittat ett hus som vi vill ha, men som vanligt är vi inte ensam om det. Suck! Och imorgon kommer min kära mor och sover hos mig. Jag längtar så efter min mamma! Och klockan 10 ska vi gå höglandssjön med Rebecka!

Idag har vi dessutom firat Rikard som fyller 23 imorgon. Jag kan upplysa alla om att mina arbetskamrater var lyckliga när det kom smörgåstårta ikväll! Ja dom var nog lyckligare över den än att jag var frisk igen haha! ;)

Nåja nu ska mitt trötta huvud återgå till jobbet. Som för övrigt är så tungt nu när jag ligger i soffan och tittar på house of wax. Skönt! Sleep well för det ska jag göra när jag kommer hem!


Work

Ibland är livet som pa helt okej. Andra dagar mycket mindre, idag hade det varit okej om det inte var för att jag ligger och skakar, för att jag fryser. Magen kurrade, för att jag inte kan äta. Huvudet inte dunkade och halsen inte var så jävla full med slem.
Nåja, vad är det jämfört med all annan skit som samtidigt händer? Ska passa på att fortsätta vila medan ja kan, för sen blir det full rulle tills jag får komma hem och sova!


Life is unfair

Endel dagar är mycket tyngre än andra, idag gör det ont i hjärtat. Men jag vet också att det är vad som är bäst för alla..


RSS 2.0