time to work work

Egentligen borde jag plugga matte men jag har dansat line dance med mina flätor, åh jag är så egenkär i mitt hår. Det är nog det bästa jag gjort med mig själv. I alla fall enligt mitt tycke. Så jag ska väl strax ta tag i de innan jag går i väg på kickboxningen, bland de jag kommer sakna mest med Arjeplog. Kickboxningen här är så suuuperkul! Hoppas  Men jag får ta mig tid att prova den på brux och den på friskis och svettis också, sweeeet. Nä nu är det dags för mig och mitt blonda träningsklara hår att öppna böckerna ;)


Just dance, it's gonna be okay!

Så ännu en onsdag som ska passera förbi, tiden rinner i väg alldeles för fort, men jag vet. Jag ska vara duktig och plugga. Idag ska jag nämligen skriva ett prov i matte diskret, och har tänkt mig att hinna skriva ett i hållfastighetslära på fredag.
Det är mycket som ska göras, men belönad ska jag bli! Skönt de :)
Nu sitter jag egentligen mest och väntar på att det ska bli lunch, jag har bara hunnit kasta i mig en banan på morgonen så jag börjar vara hungrig!


Dagens outfit;
mitt nya hår ;)
min vita veromoda tröja och självklart mina vero moda jeans. Jag älskar vero moda!

Maybe the sunlight will be dim, but it wont matter anyhow

Som jag sa till Rikard igår, så är det som världen lämnat mig och kvar står jag. Nästan ensammen i lilla Arjeplog. Tur nog finns Petra och Sandra att plåga under veckan, och skolböckerna ska få plåga mig. Absolut ingenting att se fram emot, och i kväll hoppas jag på att bli plågad av Åse eller Anna på lektionen. Hoppas även på att få rida Kiara. Samtidigt som jag behöver stanna tiden så vill jag bara låta den rinna iväg och göra allt roligt jag har att se fram emot.
En bal, utlandsresa, träningsvecka, student, crusing, en lägenhet att göra i ordning. Ja listan kan göras lång, jag hittade igår blåa och röda plastmuggar på dollarstore å jag kände en längtan efter en brakfest. Den sista april kommer en i alla fall, den ser jag också fram emot. Ja egentligen ska detta vara en tid då jag kan slappa och göra lite som jag vill, men har just nu alldeles för mycket kvar i skolan. Så går det ibland och man får alltid sota för sina misstag.

Helgen var rätt så bra, var till övik och tittade två lägenheter i fredags. Jag är helt kär i den ena. Hoppas verkligen vi får den, och den andra var någorlunda men inte riktigt rätt!
Lördagen fick Rikard sin julklapp, en natt på hotell lappland, där vi såg Jill Johnson. Hon måste vara den svenska sångerskan med bäst röst, hon kan verkligen sjunga allt. Men själv har jag en favorit och det är Jolene (som jag egentligen tycker ska sjungas av Dolly) och Crazy in love. Jag känner att när jag kommer hem idag måste jag ta mig ett test på att dansa line dance igen, kanske ta fram cowboy hatten? Och på tal om den så har jag en suuuuperplan som jag ska göra om vi får 4an. Åh vad jag hoppas på den, men med min vanliga tur så får någon annan den. Ajja, nu ska jag försöka åter gå till konstruktionen. Tråååkigt!

nothing else can take you higher than love


Because you had a bad day...

På en tråkig historia genomgång sitter en arg tjej. Ja det är jag det.
Jag trodde att en dag inte kunde bli så mycket sämre än gårdagen, men denna dag gjorde ingenting bättre.
Livet är fyllt med problem som ska få en att gråta sig igenom det, slita håret från hårbotten. Nä det börjar vara dags att ge upp, för i slutändan, vad är det värt?!
Ingenting.

Inte nog med dagens och gårdagens problem så imorgon när jag är i Örnsköldsvik så packar Rebecka ihop sina saker och lämnar Arjeplog i 5 veckor. Det känns just nu väldigt tungt för när man har en dålig dag, är en Rebecka bra att ha! Och dåliga dagar kommer jag att hinna ha, även bra antar jag.

Nä nog med svammel om mina dåliga dagar, för hur dålig dag man än har.. Så har alltid någon annan en värre.

Because you had a bad day
You're taking one down
You sing a sad song just to turn it around
You say you don't know
You tell me don't lie
You work at a smile and you go for a ride
You had a bad day
The camera don't lie
You're coming back down and you really don't mind
You had a bad day
You had a bad day
 

Dark and dusty

Ännu en dag påbörjad, sitter mest och klurar på vilken lunch jag ska äta idag. Stora bekymmer i livet.. :) På fredag ska vi titta på åt mindstånde 3 lägenheter, hoppas någon av dem faller i smaken! Rikard är i tvättstugan, där han hör hemma ;) och jag i sängen än. Jag gillar mina tisdagar, eftersom jag inte börjar förän 20 över ett och bara har två lektioner. Det kan man kalla bra dagar! Solen skiner och jag ska fota min 240 för den ska säljas. Tråkigt men sant :(
Nu börjar det vara lunchdags ska ju trots allt snart fara till skolan.


Hade en bra ridlektion igår, men detta skulle vara en miljon gånger bättre!

I might be bad..

Efter en helg med jobb igen, sitter jag på fysiken och har gjort lite konstruktion. Även varit på 2ornas matte och hoppas på att jag ska klara morgondagens matteprov. Håll tummarna för mig!
Rikard verkar även ha hittat en lägenhet. En 4a som var billig, håll tummarna för den också. Då får vi inte bara stort, utan också billigt. Jag gillar stort ;)
Min trasiga fot och jag var på spinning med Rebecka igår, det lustiga med sån träning att det känns inte dagen efter. Känns konstigt men det är ju sant.
Nu ska jag kila hem och städa lite till innan Rikard kommer hem, han är ju påväg. Sedan kila iväg till stallet, dom har flyttat Ludde och Nellie nu, känns otroligt konstigt. Det var även hemskt att se dem i hagen i helgen, de små stackarna :(
Ajja, hörs och syns!
Pussegurkan, tänk om alla förhållanden var lika enkla som med djur?!

The party is over,

Efter utdelningen av mössorna igår känner jag mig faktiskt lite motiverad att ta tag i det som är kvar. Så helgen får så lov att bestå av plugg, jobb, plugg, städ och återligen plugg. Jätte tråkigt, jag vet. Men jag vill ta studenten!
I och för sig så motpratar jag mig själv just nu när jag sitter på religionen och gör ingenting. Det är väl så jag är antar jag?! Nä usch nu ska jag sluta skriva så Rebecka och Sandra kanske slutar titta över axel. Jobbiga tjejer!!!

Min nya studenttröja, mitt armband och mössan, cool tjej ;)


Sweet!


Fy, blä och satan

Inte var det nog med en stukad fot, magsjuka åkte jag också på. Suck! Nu är jag frisk i alla fall och foten påväg mot läkt.
Fick igår veta att nästa onsdag väntar mig en uppkörning, alltså kan det betyda att jag i slutet på nästa vecka kan ha lastbilskortet. Helt sjukt men med tanke på hur mycket jag har att lära innan dess så är det ganska kört :)
Och om en vecka är jag snart påväg mot övik än en gång. Fredagen kommer bestå av lägenhetstittande. Och kanske något jobbsökande om det finns tid. Nä usch vad allt känns jobbigt. Nu ska vi väl dö eller något annat tråkigt på Lindas lektion..

It's dangerous, I'm fallin'

Så var man tillbaka vid dessa bänkar igen, en veckas lov går fort. Mitt sista sportlov är över. Men det har varit ett bra lov. Firat lilla Mikaela som nu mer är 20, varit på Oleary's en liten sväng i alla fall, tränat lite allt möjligt, tittat på en hemsk lägenhet och en marknadshelg. Och en marknadshelg är alltid marknadshelg, efter den har jag nu kryckor. Jag gjorde nog den coolaste karatesparken i världen i lördags. Men min kropp och jag tyckte olika i landningen så har skaffat mig en kraftig stukning. Suck, jag som hade sett fram emot kickboxningen på onsdag.
Att jag sitter med bandage och tjocksocka på en fot känns lika overkligt som allt annat i mitt liv just nu. Jag kan fortfarande knappt fatta att jag är faktiskt 18 och får gå på krogen(det känns lika overkligt varje gång). Jag har körkort och behöver egentligen inte vara rädd för polisen längre(men jag är det ändå?) Ännu overkligare är det att jag klarat teorin till C-kortet. Att jag ska ta studenten om cirka 3 månader.
Så känns det just nu, men någonstans där inom mig slår verkligheten tillbaka och jag tittar både i sängen brevid mig och i plånboken. Båda två är ganska tomma, suck.. Dock av olika orsaker men jag tycker inte riktigt om det här med arbetsveckorna..
Ajja kanske jag ska försöka gå tillbaka till den tråkiga verkligheten och göra något arbete så jag får ta studenten?!

god jävla morgon


Im sorry but the party is over now

Så sitter man på skolan igen, efter en dags jobb igår och en halv dag i måndags. Jag ska göra något jättetråkigt, betala räkningar.. sen fortsätta med något lika tråkigt, historia uppsatsen..
I måndags hoppade jag lille Ludde, han är en pärla. Men samtidigt känner jag bara längtan efter en egen häst. En häst jag kan utvecklas med och som är bara min. Jag har nog dock ett tag kvar tills jag kan köpa mig en. Livet är väl till för att man ska drömma?!
Funderar också mycket på lärarna och deras uppgifter, jag saknar faktiskt Anne-Marie Ställ och hennes kurser jag läste. Även om hon hade stora uppgifter så var det roliga uppgifter, hon vände dem så vi tyckte de var intressanta. Så det var faktiskt roligt att göra dom, så nu funderar jag.. Varför kunde inte hon vara kvar?!
Nä det är väl dags att ta sig i kragen och försöka plugga, har ju både C-kortet, historia och ett CV som ska göras.. Suck!Ö-vik by night

RSS 2.0