All I se is you

All I need is you.


Livet som missbrukare

Jag har idag vägt in mig på hälften av mitt mål, men helt plötsligt är det inte ens kul. Inte ens roligt att ha kommit halvvägs. Varför ska allt bli fel? Och vad gör jag nu?


-

Ibland vill jag bara upphöra att existera


"Are we having fun yet?"

Ibland önskar jag att allting inte var såhär. Det finns så mycket saker jag skulle vilja göra om och göra annorlunda.
Men andra dagar är allting så perfekt och jag skulle inte vilja ändra någonting.


Tänk om livets val vore enkla och vi visste alltid vilken väg vi skulle gå. Skulle vi vara lycklig då? Eller skulle vi tycka att vägvalen var svåra bara för att vi inte visste bättre? Lever vi redan nu i enkla vägval? Men vi vet inte bättre?
Ibland tror jag det, ibland inte. Ibland är allting så solklart, men dagar som idag är det inte det.
Det finns så mycket man vill, men inte kan. Det finns så mycket man vill, men inte får. 
Allt det man får och kan göra då? Varför puttas dom bakom soffan i dammet? Varför är allt förbjudet och olagligt så mycket roligare? Varför får vi inte adrenalin av det? Varför kan vi ens fundera på dessa ting? Vad enkelt livet vore om man var en robot! Men vore det tråkigt?
Been to the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream, "Are we having fun yet?"

What's worth the prize is always worth the fight?

Torsdagkväll/ natten emot fredag, snart har halva veckan utan dig gått. Att ligga här med vovven i sängen istället för dig känns oerhört tomt. Turligt nog har jag mina täcken att krama när jag fryser. Tur för mig så har jag haft fin middagsbesök så lägenheten är inte lika kall längre. Men ensam i sängen, med vårat sovande monster, känns det ganska tomt trots att jag egentligen är allt utom ensam!


Let the whole world know it!

Onsdagkväll och just nu finns endast en tanke i mitt huvud. Aldrig mer kolhydrater! Jag hade nog nästan glömt hur uppsvälld man blir och nu känner jag mig som en ballong med jättehuvudvärk som tittar på sex and the city. Det har varit en långsam dag idag. Homer har äntligen tillfrisknat efter att ha bajsat nästan överallt i lägenheten och kräkts på lika många ställen, men jag måste ändå skura golven.. För det har inte mitt huvud orkat med ikväll.

Jag har tittat igenom lite gamla bilder och kan inte låta bli att skratta, minns mycket roliga saker vi gått igenom tillsammans. Det finns även tråkiga och jobbigare, men det är väl sånt som bara ska göra banden starkare? Det kommer komma mycket mer roligt att se fram emot men tyvärr också många tunga dagar. Typ som idag för nu börjar mitt huvud säga ifrån.. Kanske dags att lägga sig med mina fina minnen i tankarna!
Ja det blev ett svamligt inlägg men jag är ganska svamlig i huvudet just nu så jag tror jag skyller på det! God natt alla mina fina :)
"lillebror" Anders, Petra och Thomas
Anders och undra vem som kan gömma sig bakom den svarta rutan?! ;o

Snyggingar i Stockholm, vill på kryssning igen!
En bild säger mer än tusen ord, eller?!

17års kalas i wooodstock! Undra vem det kan vara som gömt sig bakom masken då?! ;)

Finmiddag!

Silveryran samma år

Trying not to love you only makes me love you more


'Cause trying not to love you, only goes so farTrying not to need you, is tearing me apartCan't see the silver lining, from down here on the floorAnd I just keep on trying, but I don't know what for'Cause trying not to love youOnly makes me love you more ♥image descriptionimage description
image description

Kiss i sängen och ha det bra,

Therese informerade mig om att jag hade skrivit 113, det ska ju faktiskt "bara" stå 13 ;p jag åkte och solade innan jag red, Gud så skönt det var! Så hade vi en mysig ridtur och jag har en blödande rumpa, typ! Haha. Hem, skura golven*, å iväg till stan, det var 20% på vero moda idag så nu är jag ett par jeans och 3 tröjor rikare men 1000 fattigare! Dock behövs det, jag har dåligt med kläder just nu.. Å en fika på Coop hann vi med. Myskväll! Nu på senaste timmarna har jag dock åkt på en rejäl huvudvärk ännu en kväll. Undrar om jag tar mig till jobbet alls.. Jag och homer kan ju vara hemma å sjuk tillsammans! Men jag vill ju faktiskt jobba, jag längtar till Bredbyn faktiskt! Nåja.. God natt, sov som en katt!

*homer har bajs och kräkkalas så det förklarar varför han inte hann varna i morse och varför det var så mycket!


Each night seams like it's getting worse

Så var det tisdag och vardag igen, sent igårkväll åkte min fina kille på jobbet Den stackaren hann nog inte få mycket sömn innan han var tvungen att börja jobba i morse. Jag vaknade dessutom i morse när väckaren ringde, snoozade någon gång och tittade på tvrumsgolvet, vem går där och bajsar om inte min "fina" hund?! Det syntes på han att han visste att han hade skitit i det blå skåpet. Så jag hade ett väldigt härligt uppvaknande, eller?
Igår var jag och Rebecka till Gun. Till min stora lycka så har omkretsen i navelhöjd minskat med 113 cm sen den 8e mars. Det gjorde nog min dag!
Även en prommis runt höglandssjön, bakning av carls bröd och en ridtur hann jag med på lillalilla Lotus som inte alls är så liten! :) Tyvärr så vart det nog för mycket för min hjärna och jag hade väldigt ont i huvudet efter jag var färdig med allt. Jag är faktiskt lite orolig hur det ska gå imorgon då jag ska jobba min första hela dag sen hjärnskakningen.
Nu ska jag börja masa mig ur soffan och diska bort frukosten, ska ju dessutom snart träffa Therese för vi ska ut och rida, innan jag ska på vero moda som har klubbkväll. Jag måste prova om jag hittar nå nya jeans! Åsså skulle jag ha åkt och sola, det är ju faktiskt en av mina belöningar! :)
Finaste mysar Ozzy,

-

Alla människor gör oss lycklig. Några när de kommer, andra när de går..


det är dit man kommer när man kommer hem

Hemma i verkligheten igen, slöar i soffan med Rikard. Det har varit en tung dag idag, kan jag visst lova! Råkade bli en fest igår och den slutade lite för sent så jag var mer död än levande när jag började jobba kl. 16. Nåja kul hade vi och innan festandet böjade var vi på bio och såg nyaste american pie.
Och i Dellik hade vi det superbra, det var riktigt skönt för huvudet att vara utan telefon, dator och tv. Gud så underbart, skulle nästan kunde dödat för att kunna få stanna hos mamma några dagar till!
Nu väntar sängen snart, så fort vi har planerat färdigt kommande resor med thomas och frippe :)
Sweet dreams

Livet på en pinne

Påväg till ingenmanslandet dellik, homer, Malte och ozzy får springa av sig på sjön. Men han är förbaskat lat ozzy haha! Snart hoppar dom in i pulkan igen, då blire trångt å mysigt :D Gud vad det är skönt att vara hemma!


LYCKLIGA KILLAR

Linn och jag har varit i hennes stuga och motionerat våra hundar idag. Vilken lycka för dom att kunna springa fri och lös, leka. Ja jag har det ganska bra ibland och mitt arma stackars huvud har nog mått ganska bra av den friska luften så nu har vi bestämt oss. Packar för fullt och ska snart åka iväg till min kära mor ♥

P.s Rikard har bajspaus så jag hann blogga ;)

Love

Jag saknar min mamma så det gör ont. Jag har inte träffat henne sen februari.
Jag saknar min pappa lika mycket, han har jag inte sett sedan december.. Å min lille lille bror.. Jag längtar hem till min familj..


It never comes easy when you are digging for gold

Jajamen, då hade jag bokat min 20-års present. Det tycker jag faktiskt att alla borde göra, för dom flesta måste bli bättre på att skämma bort sig själva. Enkelt är det att komma på presenter till andra och ordna fester, tårtor åt andra. Kolla så dom mår bra, det är som Gun sa i torsdags. Man gör jätte mycket för andra, men hur ofta gör man saker för sig själv? Inte alls så ofta, eller just nu när jag är hemma med världens huvudvärk så kan jag väl inte påstå att jag gör något för någon annan. Däremot tycker jag inte riktigt att det räknas, för hade jag fått bestämma hade jag inte legat här heller. Nåja.
Jag har även gjort en anmälan till Classic Lady i Rättvik, guud vad jag längtar. Ja, jag längtar mer än många kan förstå. Men det är ju ett tag till dess, även till jag kan jobba igen.. Less tjej!
Nu ska jag lyfta arslet och försöka få mig någon frisk luft, min mamma har lärt mig att man blir sjuk om man inte får frisk luft heller. Gud vad jag saknar min mamma!
Åhh, jag är fylld av längtan!

Kiingeen

Så hade jag varit duktig och sökt skola. Ojoj, så många tusen frågor som snurrar runt i mitt huvud.
Kommer jag att klara det? Kommer jag att kunna välja? Kommer jag att välja rätt?
Det finns så mycket jag vill ha svar på och att ligga här hemma i säng och soffa ger mig inga alls. Nä, jag vill ut och gå med vovven och Rebecka, rida Lotus och allra helst vill jag ut på min saknade Ludde. Att bara ligga hemma gör mig tokig och efter att ha sett Rikard ligga inne hela dagen kastade jag ut honom, nästan arg och sa åt han att ta vara på att han är hemma och kan göra något. Och självklart att jag ville ha middag senare! Nä nu ska jag lägga ifrån mig datorn en stund och vila min lilla hjärna.. Kanske drömma om en solig sommardag och min kamera!
Hela landet spinn, när kingen glider in
Diggidingdingding, här glider kingen in!


Min kung

Is that alright?

Tusen tack till både Rebecka och leif som varit ut med hunden och skjutsat mig till vårdcentralen idag. Guld värt, lika mycket guld värt som att Rikard faktiskt är påväg hem och ta hand om sin familj. Så nu ska jag ta något mot smärtan och försöka sova lite till!


Hjälplös

Åkte på affären och försökte handla idag, dum ide på många vis. Att det ska vara så jobbigt att köra bil.. Eller bara gå ut med min stackars lille vovve. Imorgon ska jag i alla fall försöka ta mig ut på "lille" lotus. Och leka lite med min hund, och se bio. Men jag får nog må som jag förtjänar imorgon kväll också. Men det gör jag väl redan ikväll..
Tur Homer är hemma med mig, men Rikard borde också vara hemma med tanke på allt som hänt..


This ain't a farytale

Min rygg är väldigt lycklig över våran nya säng. Det känns väldigt väl nu. Men det är mycket som inte instämmer med ryggens lycka idag.


Tiden går fort när man har roligt

Onsdagen den 11 april, ja helt otroligt. Idag har jag inte gjort så mycket, jag åkte med Rebecka in till stan på ett snabbt ärende. Även en sväng på apoteket och köpte lite bättre smärtstillande. Men känner mig bättre idag än igår, jag kanske rakt ska prova gå till brux och tillbaka. Nacken är fortfarande stel och öm men jag har inte lika ont. Men jag kan ju bli väldigt lurad av voltarenen jag tog för två timmar sedan också?
Nåja, idag är det 3 år sedan min fina kille och jag blev ett team. Tyvärr så är han borta på jobb i en halv vecka och jag får ingen fin present, natt på hotell eller något annat fint och romantiskt. Jag tycker ju att jag borde vänja mig snart men samtidigt vill man ju aldrig sluta hoppas heller.
Ikväll kanske jag ska tvinga Rebecka så vi bokar biljetterna snart? Det är ju så att jag ska ge mig själv en fin 20års present. Två dagar innan jag fyller år spelar Nickelback på Hovet i stockholm. Det går helt klart inte att missa! Och imorgon ska jag nog försöka ta mig att köpa Rikards 23årspresent. Om huvudet orkar vill säga. Ja det finns mycket man ska orka, men livet är långt! Jag har i alla fall haft tur idag för Homer har fått vara i stallet och springa med Rebecka så när han kommer hem är han förvisso lerig men jag slipper har dåligt samvete! Guld värt :)
The moon is brighter than the morning sun
The birds sing sweeter and the bees they buzz.
A silly little song and we're humming along.
Thats what I love about your love ♥

Lucky girl

En dag i säng och soffa, både glassen och torrköttet är slut. Vovven har sovit gott och jag med faktiskt. Jag har sovit hela dagen nästan. Och trots att jag har ont och är trött och yrsig så känner jag mig tursam. För jag har en fin extrafamilj, en att låna när jag saknar min. En sim hjälper mig och bryr sig när jag är sjuk. Jag har inte bara en familj, jag är en tursam tjej trots allt!


Stay away from my trigger Im a loaded gun!

Okej, lång å halvjävlig dag senare ligger jag i sängen å gör typ allt jag inte får. Tittar på greys och grejjar med telefon, men vem kan låta bli?! Efter en flygtur från lille lille lotus, middag i gideå med Linn och hennes pappa, och nån timme på akuten med Rebecka senare ligger jag i sängen med en lätt hjärnskakning och ordentligt ont i rygg och nacke. Nåja vad riskerar man inte för att få rida en piggelinhäst?!


Påskafton

Stel i benen, ont i ryggen och skavsår på låren. Ibland är livet brano underbart!
Jag har börjat titta på greys igen, livsfarligt! Imorgon ser jag fram emot en mysig ridtur, prommis med homer och jobb. Ganska bra söndag om jag får säga det själv! Tråkigt ba att gubben ä borta, så jag får så lov att "nöja" mig med resterande ;) nåja, dags att sova så ja kanske ta mig till stallet och jobbet imorgon. Gjorde dessutom en påsk-tårta på jobbet idag!


That face of an angel comes out, Just when you need it to

En mysig dag i Gullvik där med Rebecka och Homer. Var och kikade in morbror Roys nya kök, åt god lunch och fotade på stranden. Ja Homer tog till och med sitt första dopp i havet idag. Tyvärr så väntade jobb på kvällen, men jag åkte i min fina bil och stekte i mina nya fina solbrillor! Att måsta jobba en dag med sådant väder är nästan en plåga men man får väl njuta av det lilla man hinner få? Sitter just nu och tittar på countrygalan i nashville. Det vore inte alls så tokigt att vara där! Nä nu måste jag göra i ordning matlåda tills imorgon för om mindre än 5 timmar ringer väckarklockan och det är dags att sköta sin plikt igen. Tur jag har bland de bästa att jobba med imorgon! :)
P.S. Vi är livsnjutare, vovven och jag! :)Mitt hjärta blöder

Jobbar, under ovanliga förhållanden men ändå helt okej. Funderar över livets alla orättvisor. Livets vägval. Jag tror jag sprängs!


RSS 2.0