Vem har råd att åka chevrolet?


You spin my head right round.

Att något så vanligt ska vara så svårt.
Jag tror jag kreverar snart, men jag vet verkligen inte vart jag ska he mig.
Jag vet snart varken ut eller in. Vad ska jag göra?! Allt bara snurrar runt, jag blir galen.

Efter många om, men och fjädrar

Jag kan ju inte säga annat än att jag är avundsjuk på fröken Wågström som snart åker till Övik. Förra året var jag också påväg dit. Jag och fröken Sjöberg åt hamburgare i hamnen, bara var i solen och mådde gott.
Det hann också bli en sväng med snyggstjärts Göran, fast med fröken W. Jag minns inte så mycket mer vad vi gjorde egentligen, men jag minns att det var roligt och jag minns även att nästa dag grät jag i hamnen. Jag minns också att det var första gången jag sovde hos Rikard. Första gången jag vaknade upp hos honom, ojoj. Vilken helg. En sån där helhelg. Men tänk att det alltid blir fröken W som får ta hem vänner för att para ihop dom med andra.
Det var även denna helg Mikaela blev en mördare. Mördar Mikaela.

Jag har ju i alla fall fina minnen kvar



Olen janoinen

Fortfarande sjuk, men på skolan i alla fall. Fast om det ger så mycket vet jag däremot inte, jag är mest förvirrad och hänger inte riktigt med på så mycket. Men skönt med kort dag imorrn! Slutar halv 12. Men måste skriva engelska och livskunskap ikväll och imorrn. Även baka tårta till min kära moder.
Vi var igår på uppdrag på stallet, dagens uppdrag är några finska fraser. Som till exempel. Jag är törstig, tack, kan jag få något att dricka.
Hihi, hoppas hon blir riktigt fundersam! :)

Mamma min kära mamma..


dynga, men humoristiska




I need you to save me even when you are gone..

Förklyningen verkar ju bara vilja bli sämre och sämre, jag tycker inte alls om det. Dessutom känns det att det blir en riktigt ovärd helg, jag som hade sett fram emot att min kära moster skulle komma på besök. Men icket, hon ligger hemma med högre feber än vad jag gör. Så det vore ju inte så värt heller. Suck.
Tänk att sånna småsaker kan få en att tappa lusten till så mycket?!
Men i alla fall så vet inte mamma vad dom ska göra på hennes 40-årsdag nu då, det verkar luta mot att hon vill till fjälls. Själv vill jag till övik på 1 maj men det kan jag ju bara glömma. Jag försökte övertala henne men det gick inge bra, men varför ska man stanna när det inte finns något att stanna för?

Dessutom med denna förkylning kan jag ju inte ens träna. Vad är det här för jävla skit egentligen?! Jag som hade så mycket att leva för, men allt tycks bara runnit som sand ur mina händer. Vissa saker händer bara alldeles för snabbt.. 
Dagens räddning blev att se det första one tree hill avsnittet på 2 månader, otroligt saknad terapitv.

 ♥

Jag fick karatefylla

Idag är en tung dag, men det är väl kanske egentligen vad måndagar brukar vara. Men känns nog extra drygt eftersom jag är tröttare än tröttast! Vi komme inte hem förns vid 2 tiden i natt, och jag hade knappt sovit något innan heller, suck. Jag som är sovarmästarn :)
Nu har jag nog blivit förkyld dessutom, är hur täpt i näsan som helst kan knappt andas och halsen är helt åt helvete.
Men lördagskvällen var rolig, utom att jag lyckades få två stora blåsor under fötterna och när vi kom hem på natten var det grinkalas som gällde. Resten var dock enligt mig riktigt lyckat och roligt hade jag! :)

Blev inte så mycket bilder men här kommer ett smakprov :)  

gotta!

Galna brudar eller whaat?!


Världens bästa grabbgäng. Tagga till besökshelgen när vi verkar få finbesök i Arjeplog!


Break, break your heart

Idag är en bra dag, idag sitter jag i domsjö hos Rikards mamma där vi hinkar sprit, cider och öl för fulla muggar!
Jag måste bara säga att jag har världens mest kärleksfulla pojkvänn och han är nog vackrast på jorden dessutom! Men ja saknar Bultsyster här, det är lite tomt utan mina bröder :(


But you never can count away the man in the sky

Vilken lycka, jag har just nu ett par byxor som passar och alla andra är för stora.
 Kunde det kännas skönare?! Har haft en väldigt värd engelskalektion, har bara suttit och lyssnat på allas käre vän Eddie.

För mig börjar det vara dags att dra mig till sjukgymnasten, usch. Dryyygt att gå dit men nu kanske ja slipper gå dit så mycket mer :)
Förästen längtar jag kraftigt till lördag då ska jag dricka en efterlängtad bellini peach cube. Mums, finns det någon godare eller somrigare?! 
Tur för mig att jag gått så mycket att jag kan dricka sockerbomben med gott samvete, 
smaskens! :)  

Lite razz såg ju inte heller dumt ut, jag känner hur det vattnas i munnen! (a)


I min röda chevrolet

Usch vad duktig jag har varit, nu har jag cyklat en halvtimma på idrotten! Skönt måste jag säga :)
Just nu har vi programering och det är verkligen skittråkigt! Men det måste göras, tyvärr.

Istället för att hänga med på lektionen sitter jag och drömmer mig bort när jag ser det fina vädret utanför. Skönt att det går mot sommar, vilket betyder att det går mot västerås, rättvik, björn rosenström och bäst av allt, mammas bröllop! Jag längtar verkligen tills dess! Jag tror jag faktiskt glömt säga att björn ska till arvidsjaur och spela kvällen innan mamma ska gifta sig, helt underbart. Jag måste dit!
Men tills dess får jag nog nöja mig med min nya somriga leksak jag köpte på konsum igår!


I min röda svarta chevrolet, har jag redan hunnit sett,
mycket mer än många gör, här i livet.


Igår tog jag en jäger och visade att jag äger!

Lyckad kväll igår! Var på fest hos Albin och världen är helt kokobang i huvudet och det är nog jag med.
Suck, dock knepigt med alla knasigheter man lyckas med ibland. Menmen vem skulle jag annars skratta åt om det inte vore mig själv?! :) 


Enda bilden jag har sen kvällen, men roligt hade jag och Albin har en trasig soffa,(dock vet jag inte hur?!) stackaren! :)


Im gonna find a way to make it without you...

Haha om jag någon gång kunde lära mig att göra skolarbeten på skoltid istället för att blogga? Hopplösthopplöst.. Men jag har ju i alla fall varit jätteduktigt och varit med på idrotten, för en gångs skull. Har till och med cyklat en och en halv mil! Jag är nästan stolt över mig själv och hoppas att nästa besök på vågen blir roligt det med!
I kväll blir det nog mest lugnt med Petra, kanske en promenad med hundarna. Och jag ska nog köpa mig en kiwi, världens godaste frukt!

Skönt att få jobba på lördag och skönt att det verkar bli mycket jobb framöver, skönt om det blir mycket jobb speciellt när det bara känns som Rikard jobbar hela tiden han med. Usch, vad jag saknar honom! :( Längtar tills nästa helg när vi lämnar byhålan och åker till Övik igen.


I'm pleading as your leaving. I'm begging you to stay..

Ibland är det riktigt svårt att se vad man lever för. Dagar man har tränat måste jag säga att det är betydligt enklare, man känner sig som en helt ny människa. Ja det är underbart, egentligen förstår jag inte varför jag inte tränar mer än jag gör? Var ju duktig igår och gick på både joga och kickboxning, nu börjar jag känna träningsvärken komma smygande. Vet ni vad man gör åt den? Jo man tränar bort den, så jag och Petra ska vara superhurtiga och gå på ett morgonspinningpass kl. 7 imorrn. Hoppas det går vägen så morgontrötter som jag är! Haha!
Idag är för övrigt en ganska skiten dag utom att det gick bra att övningsköra, det var snuskigt gott med kiwi och jag klarade biologiprovet så egentligen har jag väl ingenting att klaga över. Men det är något som saknas, det är något som inte stämmer och det känns verkligen inte rätt..

Varför är man som mest ensammen när man behöver det som minst?


DUMHETER

Egentligen borde jag inte blogga, men det är ju mer lockande än skolarbetet. Dock så borde jag kanske börja med livskunskapen, men är svårt när Anne-Marie inte är här..

Sitter och kollar på Gatufestens hemsida, ARSLE att allt man vi göra ska vara samtidigt och att alla bra artister skulle vara på helt olika dagar!!!
Skulle vara roligt att vara där igen, om inte annat för nostalgin :)

Nu är det nog dags för mig att börja lite smått med livskunskanpen, jag har inte skrivit en mening och det ska göras en fösta inlämning imorrn. suck, varför skjuter man alltid upp sånt som är viktigt?!


Stoppa inte köttbullar i näsan, Mikaela!

Har inte orkat blogga, och just nu finns det ingen anledning till det. Livets enda anledning att leva är mat, och den har ja så gott som gett upp. Dags att gråta!
Har i alla fall ätit mitt första mål mat och kan knappt bärga mig till lunch imorrn, patetiskt. jag lever för mat?


MUMS!

Btw, jag tänkte bara att Mikaelas hjärncell kunde behöva lite upplysning och min vardag lite upppiggning, därav rubriken.


Hej, å hå. Hej å hå.

Puh, helt slut efter dagens utflykt! Allt bara kraschade och jävlades..
Lägger in bilder imorrn, ska sova nu så ja orkar jobba imorrn! Puss

April, april, jag är en riktigt dum sill!

Nu sitter jag hemma i Racksund och ska snart gå ner till mina kusiner som är nere i deras stuga. Dom har ganska nyligt kommit hit, känns skönt att jag för en gångs skull är hemma när de väl kommer och hälsar på. Brukar alltid annars lyckas åka till Övik när dom kommer, men dom verkar åka hem när jag åker till dit. Kan det passa bättre? Har nyss haft besök av världens sötaste påskkärringar, ibland önskar jag att jag var mamma! :) Blir en liten bild bomb på lite blandat som jag fotat sen ja fick skolans kamera!
By the way så är jag förbannad på Rebecka som nästan förstörde min dag med hennes dåliga aprilskämt! :( Men jag saknar henne i alla fall, dumma skitunge! ♥

Olivias kissemiss

Världens bästa hundjävel!

Söta!


Sötaste påskkärringarna

Käre LuddoBoy ♥

Smile, det kommer nog bli ett ganska bra lov. Det tor jag i alla fall att Kent försökte säga mig :) Men jag saknar min man som bara den!

All this time without a heart

Som sagt, duktigt bloggare eller?! Sitter hos Olivia nu, hon är i duschen. Blev riktigt tidigt igår! Fast det var ganska skönt att det blev det också, har ju inte varit så duktig på att sova i veckan.
Har hunnit tagit många kort med kameran, kommer väl in lite senare när jag sitter på min dator istället.
Just nu sitter jag bara och lyssnar på Takidas låt; never alone, always alone, den är så sjukt grymt bra att jag blir kär i den till och med tror jag :)
Jag längtar efter att min pojke ska komma och sova med mig i min stora säng. Men det dröjer ju, och drygare kommer det bli, näst sista dagen med mat. Nervös samtidigt som jag är spänd.
Nu låter hon klar i duschen, så nu ska vi göra något åt min onaturlighet!
Hörs

RSS 2.0