Jävla skit dag


That's just the way it is,

Nu tycker jag att vi ger upp all skit och bara hänger oss.
Trots att  jag hade jättekul med RallyMoa igår.
Trots att jag har underbara vänner.
Trots att jag en underbar karljävel.
Trots att jag har mopeden försäkrad igen.
Trots att jag har världens sötaste Ludwig ikväll.


- things vill never be the same

I was in the fast lane chasin my dream,

Skola som vanligt, det blir mest bara bloggat när jag är på skolan. Nu sitter jag i matsalen och pratar med Puga, egentligen borde jag göra nå skolarbete nu. Har ju räknat upp allt och det var rätt mycket inser jag nu. I morse var jag hos tandläkaren och fixade min tand så nu kanske jag kan äta och borsta tänderna ordentligt igen :)
Nämen nu måste jag iaf öppna nå skolarbete. Det får nog bli engelska uppsatsen så kanske mamma hjälper mig med svenskan någon dag. Men jag kan ju bjuda på en bild från besökshelgen iaf.

 
...and still I try so hard

On the road again

 Eftersom jag inte har någon bild, utom fisbilden så kan ni ju få roa er med rikards hemfilmade video från i lördags innan vi åkte till Umeå. :)

Varje vecka är det helg, varenda helg är den andre lik

Idag sitter jag här igen. Om mindre än en timma har jag kemiprov och jag är trött efter hemresan igår. Det har varit en ganska händelserik helg egentligen. Men blev endast två bilder från alltihopa, och vidare intressanta bilder kan jag väl inte gissa att det är. Snabbkollade kameran och det visade sig att ena kortet var taget på golvet och nästa var en naken bild på Magnus Nakenfis.
Vi har även hunnit med att bli jagade av polisen i onsdags när vi var ute och åkte lång. Fast chafförn hade väldigt tur måste jag säga, och rebecka också iof med tanke på att det inte fanns bälten till alla :)
Lördagkväll bar det av på crusing i umeå där det också hände en hel del lustiga saker, inget som jag tycker omvärlden behöver veta just nu. Kanske senare någon gång. :) På väg hem igen var det rebeckas tur att bli magsjuk. Det har varit en sjuk helg skulle man också kunna säga.
Det hela började med att Frippe blev magsjuk när han jobbade med Bult på onsdagen, sen jag på torsdagen (men hur jag lyckades bli det vet jag inte ännu). Fredagen var alla friska och glada. Lördag natt när vi kommer tillbaka till stan så visar sig rebeckas magsjuka. Hon och Bult hinner inte mer än hem så är han också hängandes på toa. Till råga på allt, under hemvägen blir mikaela dålig. Har ingen aning om hur det slutade för henne, men det lär jag nog märka ganska snart :) Och kan säga att det var ganska så härligt att komma hem igår vid 10 över ett. Blev duschen och sen lägga sig till sängs, där jag inte sovit på över en vecka. Måste bara säga att min säng är jätteskön, men pappas är fortfarande skönare!
Nu säger min hjärna sov eller något. Jag ska nog dricka lite vatten och ta lite frisk luft. Förästen, vatten är nog det enda jag kan dricka nu. Jag slog av en tandflisa i lördags också tur att jag har en tandläkartid imorgon 8.50 

Now I cry myself to sleep. Only he was what I need ♥

Mitt livs kärlek och jag var i övik samtidigt. Och jag missade honom!
Jag har ont i magen och har kräkats. Usch, hoppas det inte är magsjuka på G. Det skulle förstöra hela helgen och då börjar jag gråta på riktigt! Men känner mig på bättringsvägen iaf :)
 

Honey why are you calling me so late?

Idag sitter jag som på nålar. Jag kan verkligen inte slappna av, men det kanske inte är så konstigt heller? Mamma har fortfarande inte ringt, jag har miljontals saker att göra klart känns det som och jag ska alldeles strax ta tag i det hela och jag fick ju faktiskt samhällskunskapen färdig igår. Det kändes verkligen bra! :)
Ajja, nu ska jag springa till tyskan, Jag åker snart till övik :D


Your smile is like a breath of spring your voice is soft like summer rain and I cannot compete with you.

Jag har inget liv.
Jag är ensammen hemma och går inte och lägger mig.
Jag var och red Bill idag, det gick helt okej.
Jag har hunnit haft 1 000 000 000 humörsvängningar.
Denna brud har en stil och personlighet jag saknar!

Jag har inget att säga,Utom så ointressanta saker som hur less jag är. Så därför nöjer jag mig med en bild på något som gör mig glad.

Vem är du? Du har ingen aning eller hur?!

Om jag kunde skippa den här sörjan hade jag fått en massa annat gjort. Men nu funkar det tydligen inte så.

Å nu stämmer inte ens låten längre.

Its time to give it all up!

How do I get you alone?

Jag antar att det här med bloggning inte är min grej längre? Eller så är det för att jag tappat inspirationen till allt vad lycka och glädje heter. Fast det som gjort mig mest less är nog att jag absolut inte har någon aning om varför jag går linjen jag går? Det enda jag kommer åt, som jag vill komma åt. Är körkortet och matten, men vad fan är jag mer intresserad i? Å just nu går matten så jävla fort att den är inte ens kul! Hade fortfarande feber och kraftig huvudverk i morse när jag gick till skolan, så nationella blev inte vidare lyckat för mig. Och när jag kommer hem så är bror hungrig och jag får skiten. Blää vad jag är less detta, om man bara kunde få sköta sig själv någon gång.
Nä, usch och fy vad jag klagar alldeles för mycket. Men imorrn är det fredag och fredag betyder besökshelg. Imorrn är det exakt två år sen jag och Sabina mötte våran vän Long John, jag har äntligen gått en promenad vilket jag inte haft krafter till tidigare i veckan och sen så fyller min karljävel år idag! ♥
Så något bra lyckades jag klämma ur mig idag :)

Oh maybe it all just burns like a living hell

Idag är en såndär mindre rolig dag. I morse när jag vaknade trodde jag att mitt huvud skulle sprängas, kan de göra de eller inbillar jag mig bara? Jag har otroligt dåligt samvete över att jag inte tog mig till skolan imorse och fick nån matte å fysik gjord. Får ingen engelska eller samhälls gjord här hemma heller. Jag har ju verkligen inte tid med detta, men ingen ork till nå annat heller.
http://www.blocket.se/vi/21505222.htm?ca=1_1_s
Nä, nu tycker jag fan vi ger upp skiten!Mrs. Perfect don't exist my friend

Usch, jag antar att jag har feber och jag håller på att bli ordentligt förkyld. Dagarna i skolan i veckan har inte funkat alls, ingen koncentration på skolan eller något alls. Just nu sitter jag å funderar på om jag ska bränna en skiva till Mikaela nu, eller om jag ska sova.
Men jag känner nog ingen motivation till något av de, egentligen skulle jag behöva plugga också. Men finns ingen sådan motivation heller!
Men det är iaf besökshelg i helgen. Pepparpeppar,


Jag och björken förra besökshelgen♥

Hot town, summer in the city.

Tillbaka i lappstaden igen, det var nog egentligen inte meningen att vi skulle ta oss hem igår. Fast vi lyckades i alla fall!
Har haft en bra och somrig helg! Orkar inte skriva allt, lägger upp en förkortning i form av bilder.
RSS 2.0