Passa på att skratta medan du kan, imorgon kan det vara för sent!

Så var det ännu en måndag.. Jag hade inte ens tagit mig upp så ville jag bara smita hem och lägga mig i sängen igen. Men så funkar ju inte livet, tyvärr! Jag skulle även vilja gå hem och röjja upp, men det har jag inte heller tid med, hela lägenheten ser ut som ett bombnedslag! Det blir synd om Rikard när han kommer hem, han ska få hänga tavlor och speglar runt om i lägenheten, borren och våran betongvägg... vi skulle nog inte vara så bra kompisar! Sedan är det även dags för julstädning, ja nästa helg får man ju börja pynta och då ska vi bajje mig ha det fint också!
Men nog om det, i fredags fick jag följa med Rikard ner i gruvan nästan 1 300 m djupt var vi. Känns lite fränt! :) Efter det bar det iväg till Lycksele där det var firmafest för Bergteamet. Vilket rum vi hade fått oss! Kan jag lova, egen bastu på rummet, två 3-sits soffor, två sängar, mycket plats och den bästa utsikten! Det tråkiga var bara att Rikard bums skulle sova på toa halva natten.. Men så går det väl om man är ett bums också?!
Nä nu ska jag öva inför muntliga nationella så kommer bilder från hotellet senare!

Det var en utlänning på zoo som stod och kollade på aporna. Plötsligt började en apa signalera att han skulle komma närmare. Utlänningen kollade sig omkring för att försäkra sig om att ingen var där. Han gick så nära han bara kunde också viskade apan:
- Hur fan kom du ut härifrån?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0