Why can't only things, be like they where?

Sitter ute i Gullvik nu. Väntar på rikard, jag funderar lite smått på att öppna matteboken. Men jag har ingen lust.
I helgen är det halloween och utspökning, men jag har ingen lust längre.
Inatt skulle jag sova här, men jag har ingen lust längre.
På lördag är det Lasse stefanz, men jag har ingen lust längre.
Varför ska någon alltid ta bort lusten när man väl får den?...


Vem har för övrigt världens finaste pojkvänn om inte jag?!

We got drunk and sang together

Ligger i Johans säng och gör ingenting. Jag funderar mest tillbaka på allt. Varför ska vi måsta längta tillbaka till allt bra? Varför finns det inget bra att se fram emot längre? Varför finns det inget att le åt längre? Varför finns ingen lust? Varför, varför och varför? Det enda som finns nu är en massa varför...


Rebeckas "födelsedags fest" i Jotsokk, missade crusing i både Sundsvall och Skellefteå men vi blev fulla och hade kul tillsammans i Arvidsjaur på bilträff med 20 bilar och i Jotsokk med min familj. Olivia och Krueger satt på deras hörn och jag å Rebecka vägrade gå in på nya å tänkte sticka ensamma tillbaka till skogen. Larsson och kooza gömde sig i skogen och ville vara med med det fick dom inte.haha.  Den helgen är ett minne som kan värma mitt hjärta. ♥


why can't only things be like they were...

Söndagkväll, av någon konstig anledning så känns det inte alls som jag har lov. På loven brukar man skratta och vara glad, man brukar vara med sina vänner, vara glad och inte gråta.
Inget av det där stämmer in på mina lov längre, jag hatar nog lov. Jag önskar att det bara var längre helger eller något istället.
Eller kanske ännu mer sant, jag hatar mitt liv.
Snacka om emo jag känner mig som ligger och tycker synd om mig själv. Snacka om att jag är patetisk. Snacka om att jag behöver skaffa mig ett liv istället för att bara ligga framför datorn och äta godis.


Only shit happens

Ligger i sängen i brorsans rum, igen. Han och Rikard sitter vid andra datorn och kollar bilar på blocket eller något. Är fortfarande irriterad, menmen. Det går väl över det med, som man säger att allt annat ska. Fast jag kan inte komma på något som går över nu för tiden. Sen så känns allt annat också så jävla dryg, ett helt lov till, till ingen nytta alls. Nästan hela sommarlovet var bara segt och drygt. Hela föra höstlovet och halva jullovet också. Det är ju visserligen skönt med lov, men det hade ju kanske varit lite mer givande för humöret om det hände något också.
Nä nu ligger rikard och väntar på att jag ska blogga klart vi ska väl se någon skitfilm och äta nå skitchips på mitt skitlov.

21 guns is what I really need now.

Nu ligger jag här igen i sängen i Johans rum. Jag kan inte påstå att jag trivs i Johans rum, just nu vill jag bara ta död på alla karlar jag ser. Jag är så otroligt less på alla idioter som finns runt om i världen, och de mesta utav dem är karlar. Jag ska bli singel, leva i cellibat och bli lesbisk eller något.
Jävla karlar.

It's not your fault that we died.

Nu sitter jag utanför matsalen med Ulf och läser en bok om mäns officiella regeler. Den är rätt skojjsig, har även varit till tandläkaren på morgonen så nu sitter jag halvt bedövad och väntar på att få äta potatismos med korv.
Jag tycker dessutom att Ted kan komma och äta med oss, vars han nu har gömmt sig för idag är en sån där dag när alla karlar utom Ted och Ulf är helt bakom flötet. Så då är det ju bäst att träffa dom så man inte retar sig för mycket på de andra.
De är nämligen utan tvekan helt jävla hopplösa. Jävla karlar!

Will it be the same if I saw you in heaven?

Fortfarande svårt att sova och en blöt kudde. Om jag kunde byta ut den till en torr kudde kanske det skulle gå bättre att sova. Men så länge jag har mina så kallade inbillade problem är det nog svårt. Tar aldrig tårar slut någon gång?

Jag hittade då i alla fall något uppmuntrande på bilddagboken. Eller man kan nog inte kalla det för uppmuntrande kanske.. Något att tänka tillbaka och le åt i alla fall, 

-Det var en gång en matte hatande Rebecka som hade svårt för matte. Men sedan kom matte älskande Camilla och förklarade hur ekvationer funkar och hur man räknar med dom.

Om det kommer tre snygga killar, x, och sedan fyra fula killar, y, två arbetslösa killar, a, och fyra störda killar, z, och en SUPERSNYGG så kan man skriva de i en ekvation som 3x + 4y + 2a + 4z + x^9 = alldeles för få snygga killar.

Efter detta så började Rebecka intressera sig för matte och snart kan hon det helt och hållet!
:)
Vackra, tomma, tråkiga racksund. Dags att "se fram emot" ett lika innehållsrikt lov som förra året.

Don't stay

Nu sitter jag i racksund och funderar varför for jag hit över huvud taget? Det finns absolut ingenting att göra här. Ingen att träffa utom mamma och johan, och dom orkar jag inte umgårs med.
Samtidigt som jag inte orkar umgås med dom så orkar jag inte vara ensammen längre. Det finns för mycket att grubbla på för att vara ensammen. Fast det finns för mycket skolarbete för att vara med någon. Att sitta ensammen hemma gör en dock bara alldeles tokig.
Nu väntar mamma i alla fall med maten, det blir pytt i panna med stekta ägg och Rikard ska komma och hälsa på mig en snabbis. Allt känns ändå totalt värdelöst.

Hur dåligt man än mår så är det alltid någon som mår sämre.

Som jag sagt till någon tidigare, natten till den 21 oktober är en riktigt skit natt och morgonen likaså.
Det ska alltid hända en massa skit när man minst behöver det.
Idag, eller rättare sagt igår var det då exakt ett år sedan farfar gick bort från oss. Klockan 23.10 den 20:e. Usch.
Kvällen började med att jag, farmor, jasmin, mamma och johan var till graven där vi tände massa ljus. Så nu är det fullt med ljus som lyser på graven. Sen åkte vi till farmor och fick oss lite kaffe och en bulla. Det känns riktigt tungt att det är så länge sen det hände, för det känns som igår vi satt där alla i rum 15(Eller var det 14?!) och grät. När han inte längre sa något utan bara låg i sängen och andades otroligt tungt. Att sitta där och se allt, inte kunna göra något för att rädda någon man älskar från att dö. Det är något som ingen borde behöva uppleva.

Det är alldeles för mycket just nu för att jag ska vilja spendera en enda ensammen natt någonstans, någonsin. Men vad gör man när man slutar ensammen hur som hellst. Och någon tid att prata med karln finns inte heller, varför finns inte vad man behöver när man behöver det? Varför är det då man ska känna sig som mest bortglömd med sina inbillningsproblem, eftersom det spelar ju ändå ingen roll. Hur dåligt man än mår så är det alltid någon som mår sämre. Fast kan inte hålla med någon och vara ärlig om att det skulle kännas så nu. För nu är jag otrolig less, har mycket att göra men lite ork. Lite tid men kan inte sova och jag tycker det har pågått för lång tid nu!

Nä, nu ska jag gå ner och lägga i pannan. Kanske lägga mig till sängs, hoppas på att man somnar. Imorgon ska jag i alla fall åka ut till Racksund och bara sova.† Sune Sundström.
Älskad och obeskrivbart saknad.

Livsdagen är slut, det är solnedgång .
Men ur skymmningen tonar djupt en sång ,
om allt som lyste och värmde en gång .
Livet är inte de dagar som gått 
utan de dagar man minns.


Fuck it I don't wan't you back!

Nu sitter jag och funderar varför det ska vara så? Varför ska det finnas någon "gud" som ska få bestämma allt helvete? Varför kan inte saker bara få vara och inte jävlas? Den dagen jag möter någon som kallar sig för gud ska jag strypa den jäveln och dra honom baklänges i kuken till månen.
Inte ens ridlektionen fick mig att le idag och imorrn är helvetets dag.
Undra om inte björn är guden som jag ska strypa?

I alla fall kan ju eventuella läsare få veta att det hänt mycket i helgen, min pojkvän har nog fått jobb, jag har åkt till övik med Petra och Moa, vi har haft roliga billekar och det har snöat lappvantar.

Men nu har jag inte tid med någon mer noggran uppdatering, ska hoppa in i duschen innan petra kommer så hon slipper vänta allt för mycket.

God natt alla bitches ute i världen.


Golfen kan om man klappar han!

Tänka sig att något så litet kan ändra ens humör så mycket?
Kvällen som började åt helvete, slutade bättre än jag tordats vänta mig.
Började med mötet på stallet som egentligen mest bara var drygt. Pussades lite med Ludde som är allmänt söt, men fortfarande ingen respons på något humör annat än neråt. Var och gav Mikaela hennes spruta, sen var planen att jag och Moa skulle göra ett seriöst försök med våra skolarbeten. Men det slutade inte alls så, vi kom in på helgplaner och sen kom vi ut på gatan. Vilket alltid får en på bättre humör måste jag ju säga.
Så det blev att sladda för fulla muggar och nu sitter jag här med ett leende på läpparna, måste säga att golfen har orsakat oss mycket sorg. Men glädjen är större! :)

Men nu är det nog dags för ett besök hos herr huvudkudde som är det enda sällskap jag har nu och på ett bra tag. Nä, de börjar vända. Dags för säng innan vågen kommer och sköljer bort den glädje jag fann.
God natt, du har en riktigt ful hatt!


Moa och RäcerGolf på torget

I will have a perfectly wonderful evening, but this won't be it.

Nä, det här är nog inte heller någon vidare dag. Det började alldeles för tidigt, och har fortfarande inte slutat. Det bra med det hela är väl att skoldagen är slut men har fortfarande en hel ensammen kväll kvar. Fast sen är det äntligen helg, det är fredag imorrn.
Lyckos Rebecka och Mikaela som åker till Ö-vik, lyckos dom av många anledningar men mest för att de slipper skolan och för de är nära Karljävlen:)
Som tur är har jag Moa kvar. Då är jag ju inte helt ensammen kvar i alla fall. Något annat mindre kul är att snön tinar, det regnade igår. Det är bara blask kvar! Otroligt tråkigt, jag önskar det var lite mer halkigt och jag hade mig en gammal volvo och självklart de där jävla körkortet jag aldrig kan få ta! Längtar i alla fall till vintern när dom öppnar lippi, där jag trots allt får köra lagligt utan mor i bilen. Så det gjorde att allt kändes mindre hopplöst,
Sen Ulf är ju också ganska bra. Han gjorde några fina dansbandslåtar av Eddie låtar, så jag var ju bara tvungen att lyssna lite på honom nu när jag kommit hem och kolla vart jag hamnade, det får en på roligare tankar än de vanliga tråkiga man alltid annars tänker på :)

Ska nog ta och kila för att göra upp elden så jag inte fryser ihjäl i natt. Hoppas mamma bjuder på någon god mat innan mötet på stallet ikväll!

I never promised there be sunshine everyday

Tycker inte om att jag har fått så ont i halsen.
Tycker inte om att jag alltid tänker så här.
Tycker inte om att jag alltid ska sluta så här.
Tycker verkligen inte om att jag alltid ska måste känna så här..

Nä usch för ett värdelöst slut på en dag som började bra. Som kunde
blivigt något men som vanligt så blir inget som man någonsin vill.


God jävla natt...

Cause Im one step closer to the edge and Im about to break!

Alltså jag måste nästan skryta över mig själv, hur duktig jag var på idrotten idag. Jag var för det första med och för det andra så var jag inte sämst i världen heller. Var förstås inte bäst dock men äh det duger. Sen så har jag gått med i elevrådet och ska klippa håret ikväll. Jag måste få någon ordning på mitt liv innan jag tappar greppet helt och hållet.. Väntar på min träningsmaskin nu i alla fall! :)

Jag längtar till stallet ikväll där det alltid känns så lätt, lugnt och skönt. Ska dit och rida för Åse och pussa på Ludde, snacka om underbar häst. Hade jag en häst som han skulle jag nog inte göra annat än hänga i stallet :)
Här var han på bete nu i höst, och jag måste nog ägna lite mer tid åt Hans som försöker lära mig något från tavlan!
 
Förästen så finns det supersöta filmer med denna vackra varelse när vi lekte i ridhuset igår.

Unna dig själv ett leende på läpparna

Ibland behövs inte mycket för att ändra humöret.
Stefan och Krister är ju superduperbra!

Det var dit jag kom när jag komme hem.

Jag ligger i mitt rum. I mitt så kallade hem. Ja tyvärr, mitt älskade hus såldes idag. Mitt älskade hem såldes idag. Kontrakten skrevs idag, det känns konstigt och jag önskar att det bara var en dålig dröm så jag kunde vakna! Men det spelar ingen roll hur många gånger jag nyper mig i armen, det gör fortfarande ont och jag vet att jag är vaken, det här är den bistra verkligeheten. Så nu ligger jag här, ensammen i min stora säng. I natt har jag visserligen haft sällskap, men det är alltid lika trist när Rikard åker. Och trot eller ej, idag har vi 6 månader att titta tillbaka på tillsammans. Och jag måste säga att jag ångrar verkligen ingenting, utan det är nog den underbaraste människan av det motsatta könet som finns! ♥

Ikväll var jag, rebecka och mikaela på stallet och busade med världens vackraste Ludwig, snacka om underbar häst!

Och tro det eller ej, men Camilla har packat sin gympaväska för första gången den här terminen!

so sick of

Mornar, sovmornar som man inte kan använda måste vara bland det mest värdelösa som finns. Men det kanske är dags för mig att få igen för alla timmar jag "tagit" mig sovmorgon. Eller alla timmar jag skolkat?
Jag tycker dock lite synd om mig själv eftersom jag är sjuk, det hjälper mig inte mycket att vara sjuk när det gäller fysik, kemi och alla andra onödiga ämnen i skolan..

The sun goes down, I feel the light betray me

Sanningen svider mer än något annat. Minnet också men tyvärr är det för sent. Tyvärr kan jag fortfarande bara titta på. Hur mycket jag än vill kan jag inte bromsa.
När livet inte är värt ett dugg.

Jag kan medela att det var väldigt varmt att sova i mina 29 grader. Eller in fact så sov jag inte så mycket av flera orsaker. Bland annat värmen, fast det var väldigt skönt att få komma ut när det var så varmt inne. Vid 6 öppnade jag fönstret och höll verkligen på att dö och trots min lilla sömn, och min usla sömn var jag ändå ovanligt pigg i morse när väckaren ringde. Men det får jag sona för nu, sitter och väntar på att biologin ska ta slut. Jag håller på att känna i mina ögon att det är dags för en powernap!
Sen ikväll ska jag och moa ut och promenera med Ludwig, var länge sen jag såg honom och det känns. Jag saknar honom. Lika så saknar jag dessa söta små varelser. Undra hur stora dom är nu? Undra om dom vet att välden är full av idioter som bara väntar på att krossa ens hjärta, eller i deras fall kanske äta upp dem?  
 

Nu kanske det är dags för mig att erkänna min förlust. Ta ett steg och låssas vara stark. Men jag hatar att ljuga och jag hatar ännu mer att förlora.

Ska jag skaffa mig sår igen och sedan ligga blödande i himelen? - Nordman

I was drinking the stress away.

Nu sitter jag i huset och har 28 grader varmt, snacka om skönt. Imorrn ska det vara snöstorm ute så jag förbereder huset på en kall natt och en behaglig morgon för mig.
Jag har dock mest ont i huvudet och du, du fortsätter att göra mig besviken. Jag trodde inte att det skulle bli såhär men tydligen så måste det bli det och jag kan bara sitta och se på. Önskar det fanns något jag kunde göra. Men jag vet lika väl som du att jag inte kan göra det själv. Nä, nu vill jag ha helg och gömma mig under täcket och slippa dessa problem. Jag vet att klockan är alldeles för mycket men jag har ett halvt one tree hill avsnitt att se och jag har ett matteprov att klara imorrn. Jag har en tävling att vinna och jag har allt att förlora.."What's underneat all those clothes, Brooke Davids?" - James Lucas Scott


You can't se the look upon your face

Tisdag och marknads helgen är avklarad. Lyckad vet jag inte om jag kan kalla den, men samtidigt så olyckad är den inte heller. Eller ja vet inte vad jag ska kalla den. Jag blir mest irriterad när jag tänker på de mesta, men stundvis var det ju bra. Som när jag smet in på riff raff ruff med Olivia, när rebecka komme och hoppade i sängen hos Rikard, tvingade oss att hoppa upp å äta nattmackor. När spelade ölspelet hos Moa och vi sjöng och dansade. Hämtade kvistar och klädde av oss.. Ja, en del bra saker hände i helgen trots allt!


Mest matchande paret eller vad sägs? ;)


Du é min man,

Sitter på livskunskapen och försöker skriva en story om någon som använt droger, eller använder. Det kvittar nog. Tur man har lite fantasi i alla fall. Tur man har Moa i ur och skur. Igår var vi hos mig och segade ett tag och ikväll blir det fest. Ska möta Olivia direkt efter skolan :) Och just ja, världens bästa karljävel kommer ikväll!

RSS 2.0