A long days night!

Alla är så tråkiga på att blogga ikväll! Så ja kan ju inte vara dålig jag med om ja ska klaga. Har varit hos frissan, gått med homer å ridit idag å nu jobbar jag. Å vad jag trivs i mitt yrke trots att det är mycke slutgöra å dåligt betalt. Men man ska väl göra de man trivs med, right?!
Ikväll har jag smakat något av de nåkaste jag haft i munnen å föll nästan för frestelse. Men ack, jag höll mig och det ska ja fan fortsätta göra! :) imorgon ser ja fram emot en skön prommis å kanske följa rebecka ut å köra ompis :) åsså ska ja ju få löna greys av Therese, vilken ängel! :)
Time to work again, hoppas alla sover så gott i deras sköna sängar. Det ska jag också göra men när ni jobbar! :)


Söndag kväll

Ligger i sängen igen. Så sköönt! Får inga knivar i ryggen längre, å täckena är så fluffiga å mysiga. Ja jag är jättenöjd iaf :) det är som vanligt greys på tvn å jag är pigg, men nu är det för jag sov mellan 9 å halv 11.. Huvudet var nog trött efter all frisk luft, kinderna var iaf rosigt röda när jag klev in i duschen ikväll. Har hunnit med en härlig skotertur me Linn å homer. Sedan bytte ja ba om å fortsatte hos nästa djur så lotus å jag var gamla träningsvägarna runt. Suupermysigt, å lotus var jättefin.. Ja hela dagen har bara varit jättebra. Men det gäller väl att ta vara på sina lediga dagar när dom väl kommer å det är så jävla underbart väder! :) för
Imorgon kväll är det dags att gå på 4 nätter jobb å fortsätta tjäna pengar :)
Sweet dreams

Jag saknar min kille!


Sweet dreams are made off this!

Ligger å myser i min nya säng, jag ska sova som en gud med mina nya täcken, enda som saknas är lillbäbisen å Rikard eller Rebecka :)

Men nu ska jag titta lite på greys innan ja kan somna ;)


Hard work work

Så var min lediga helg också borta, iaf halvt. Men söndagen tänker jag faktiskt vara ledig! Det betyder alltså att jag måste skynda mig så fort mötet är klart å personal kommer tillbaka. För då måste ja hem, städa ur trappen å skruva isär sängen. För imorgon jobbar jag till 4, så är inte hemma å kan hämta hem nån säng förns 5. Jag som hade en sån lugn å skön vecka, meeen så blir det inte alltid när man är snåål! :)
Fastnade dessutom i greys i natt, kunde inte sluta se förns vid 4 å väckaren ringde 8. Bra Camilla, bra! Får väl se vad min hund gjort för djävulskap när jag kommer hem igen.. :)


En onsdag med en nystart på livet

Hann inte riktigt med så mycket som jag hade velat, men men det är väl kanske inte hela världen heller.
Vaknade med en hemsk rygg och ett skitväder så jag tog mig lyxen att ligga kvar! Så har bara hunnit städa lite och även tvättat och diskat lite. Tänkte ta tag i resten imorgon efter jag har ridit! :) Nu ska jag försöka hitta första greys avsnittet på internet och sedan sova för det är möte imorgon så då jobbar jag i sådär två timmar.
Not so många timmar menmen. Alltid något! :)
Min finis fyller 7 månader idag, så han fick lite smått och gott ur kylen. Tror jag råkade glömma hur liten mage han faktiskt har.. För när jag kom ifrån stallet hade han spytt ordentligt i lägenheten. Då funderade jag mer hur så mycket spya kunde komma ur en sådan liten hund. Nåja, tur för han att han är finast i världen! :)

when we stand togheter

Jäkla mensvärk håller på att ta knäcken på min rygg, å dessutom känns det som ja suttit i 30000 olika soffor utan att bli klokare. Tur att det inte är jag som måste vara klok å rik denna gång! :)
Även käkat en lovely pizza och tre semlor idag, haha. Ingen hejd här inte! Imorgon har jag planerat en ridtur och massvis med städning och iordninggörande av lägenheten och trappen så nya sängen ska ta sig in och även resten av sakerna jag fixat med idag. Förutom sängbenen som jag också ska betala så hade jag råkat planera in nya saker för 1500 kr och jag har inte ens fått lönen än, wooops... Men bra kommer det att bli!
Efter att ha tittat igenom mycket bilder ikväll och haft "seriösa" funderingar så inser jag att jag saknar Arjeplog fruktansvärt mycket. Önskar jag fick plocka med mig de bra människor jag har här å flytta. Då skulle jag verkligen bo i paradiset..
Nominerad vinnare av årets bästa vän 2011. Förmodligen vinnare 2012 också älskade vän.
Ja va fan skulle jag ta mig till utan dig?! You never let me down ♥

Morgonmys

Jag hör hur min hund dricker ur mitt vattenglas, nåja jag orkar inte bli arg. Jag har saknat honom, blev inte så mycket tid med honom i helgen men har ni hämtat honom ifrån Linn som varit hundvakt så nu ska jag och min mensvärk sova å drömma om min pojkvän som egentligen skulle komma hem idag. 4 veckor kvar! Suck...


Work all night

En ny natt på jobbet, jag trivs jättebra! Det är verkligen min tid att vara vaken, dock måste jag erkänna att hemresan igår var tung. Iof inte konstigt det heller, eftersom jag då var inne på min 25e vakna timma efter en dag på birsta som slutade med tom börs, nya arbetsskor, handväska å en massa ifrån Ikea så klart! Bäst av allt var nog Homers nya bädd, som står så fint i vardagsrummet.
Det var en trött vovve jag kom hem till i morse å jag fick väcka honom vid 4 på eftermiddagen, då han hade sovit i nästan 24 timmar. Gullvovven är hos Linn i natt å jag hoppas han är snäll å sover gott i natt :)

Stötesten i hans nya "hästens" säng :))


Onsdag

Dagen har inte varit så jätte innehålls rik idag, men det behövs någon lugn dag ibland också, blev bara en ledig dag nu och jobb imorgon igen :) har gjort lite tråkiga saker som arbetsförmedlingen osv, men även köpt nya krukor + blommor å nya filtar, mys! Imorgon hade jag ju tänkt ta mig ut på en ridtur men måste lämna hunden i fors å laga mat + nå matlådor innan 2 så blir nog lite av de imorgon å! Nåja.. Nu ska jag och min finishund försöka sova så det blir något av morgondagen iaf! Å sen är det Ikea nästa! :D

Mina efterlängtade krukor!! :)))


Purple and Brown

Ännu en ny dag, så du nu ska jag sova för att orka med nästa dag utan att sova bort riktigt hela. Dagen känns mycket bättre efter en godkladdkaka med mina finisar :) kan även vara min humor som lyckas lite själv. Saknar de gamla barnprogrammen, finns de ingen hemsida där man kan titta på dom typ som man tittar på one tree hill eller greys?!
Är du fortfarande vill vara Brownie, Rebecka?! ;)

Mitt hjärta blöder

Det gör faktiskt lite ont inombords när jag ser alla som skriver att deras killar är på väg hem för att fira alla hjärtans dag med dom. Visserligen är dagen överskattad och jag vet att jag inte har valt den mest romantiske killen å de vet jag ju om. Det som är tråkigt är att jag vet hur mycke han kan ba han vill men han är dålig på de där att vilja :(
Nu är jag åter på jobb, blev inte mycket gjort av denna dagen. Sov till ett då rebecka och vovsingen kom å väckte mig :) sedan halv tre var det att börja igen så nu ser jag fram emot att få sluta, träffa min hund som jag börjar sakna å äta alla hjärtansdag kladdis som ska bakas!


Horsepower!

Strax dags för jobb, jag har hunnit dragit bredbyraggen för första gången trots att jag jobbat här sen ja flytta till övik. Endast jag å en epakille ute, känns alltså nästan som hemma då! Jag gillar verkligen nattpassen :)) nu hoppas jag att Rebecka får en snäll hund i natt å jag längtar tills ikearesan på fredag och till den 20, 27 å den 19 mars. Ja det kommer nog mer att längta efter å nog är de lika bra nog så jag inte ska deppa ihop :)

Nåja, ja ska köpa den här hästen när ja hitta den. Ja kan den skruva i bilar kan ja nog rakt få Rikard att köpa den ;)


Into the darkness

Vi ses igen om 5 veckor, 9 timmar och 31 minuter för att vara exakt!


Jag kommer aldrig bli så rik att jag har råd att förlora dig

Ligger i soffan å sträcker ryggen, skönt som fan kan jag lova. Blev bara 4 timmar sömn i natt å lika så dagen innan eller vad man kallar det. Rikard är på vingel men så fort han kommer tillbaka ska gammskåpen ut och soffan fram så Rebecka kan hälsa på. Fyfan vad dammigt de är där under!

Nåja efter en jobbdag känns det skönt att gå kväll imorgon och ännu en natt på måndag. Kom på mig själv att sitta å le i bilen när jag åkte till jobbet kl 6 i morse samtidigt som jag inte hade ens hunnit vakna än.. Tror dock att Felix skiva å Rikards bil hade mycket med saken att göra ;) Men det närmar sig med stormsteg det minst sköna.. Fy tusan vad jag gruvar mig å inte vill. Men vad gör man?!


Tiden går och vi med den!

Ännu en natt på jobbet, vilket gör mig till lycklig tjej! :) jag trivs verkligen med att jobba nätterna å denna gör mig inte ännu mindre tveksam om att jag är som gjort för detta!

Idag har varit en stressig dag, ute ritt på Nils med Rebecka och Agneta, supermysigt! Tills Agneta gick omkull, sedan stressa iväg på uppdrag en sväng med världens bästa Rebecka, tillbaka till stallet och möter ambulansen.. Mindre skojj, som tur var inget allvarligt! Nåja stressa vidare till stan, stressa hem middag och en spontan titt på en lägenhet.. Pub, han även se greys och sova 1.5 timma. Så jag är ganska nöjd med vad jag åstadkommit å hoppas bara att jag ska lyckas vända tillbaka dygnet lika fort som jag vänder det till natt ;) dags att återgå till arbetet! Å längta efter morgondagen. Ja jag ska passa på att njuta de sista dagarna :))

Å fan ta dig rebecka om du ser one tree hill utan mig! ;)


Sveriges flintskalliga hundvalp

Nån som kan gissa vilka två punkter jag gillar?


Det är bara en tidsfråga

Sitter för stunden och tittar på min kille och någon annan knäppgök, dom gräver fram min bil. Förhoppningsvis får jag den såld, pärlan..
Har beställt en ny säng idag, det blir skönt för min rygg! Och det blev inte så dyrt som jag trodde.


Jag gruvar mig för dom kommande veckorna, får nog bli en spontantripp hem igen så jag får träffa gubben som lärde mig att leka med maten!


Life is a bitch and then you die

Ligger i soffan med mina favoritkillar och myser. Om 6.5 timmar börjar jag jobba så jag borde sova, ja det blir en tung vecka nu och tyngre kommer de bli!


Racksund ♥

Söndagkväll och jag har knappt lämnat lägenheten på hela dagen, fast jag har ju å andra sidan inte varit hemma i mycket mer än 12 timmar. Att jobba natt var det roligaste jag gjort. Det kändes riktigt bra och då menar jag riktigt med stort r. Något som också känns bra är att gubben kommer hem någon gång i morgon bitti. Speciellt när motorvärmaren inte verkar funka på BMWn å det är kallt ute!
I fredagskväll kom stortysken tillbaka ifrån Actionplog, och jag längtar redan tillbaka. Vi hade fint väder alla dagarna och kylan kom inte förns vi väl skulle åka. Väl hemma igen tillbringades natten i ett 12 grader varmt Gullvik. Skööönt, och bilen som skulle tina gick det inte heller så bra för (nu går det inte ens att öppna bagaget).
Men vi gjorde det bästa av situationen och eldade surved och 10 tändvätska i öppenspisen. På vägen hem blev det även ett stopp i Malå för att träffa mitt hjärta som nu bor där. Förhoppningsvis får han det bra där också, men han kommer alltid ha mitt hjärta.
Lördagen blev det inte så mycket av, en thaibox med Anna och några timmar sovandes i soffan, sedan var det då min första natt på jobbet :)
Dock är det stackars Lotus som inte fått gå så mycket i veckan, i morgon lär det inte heller bli någonting men på tisdag måste jag ju pallra mitt arsle ut med honom så han också får röra på sig!
Har tittat igenom massa bilder idag, har en ide som jag tror kommer bli bra, men hittade då alla studentbilder. Å vad jag vill göra det igen och igen!!

a great winters day

Igår vid middag andlände stortysken till Arjeplog ännu en gång, efterlängtat må jag säga! Både Homer och Malte fick på sig nå snygga gamla kläder, bild kommer senare på det istället.
Idag har vi -15 och solen har lyst klart hela dagen tills nu när den nästan gått ner helt.
Så vi har passat på att tagit ut världens tre finaste vovvar på sjön, där det var en hel del pudersnö vilket resulterade i vita hundar :)
Snyggingarna ♥

RSS 2.0