War is over?

Efter en rolig lördagkväll, tung lördag natt, en tung söndag och en ännu tyngre söndagnatt längtar jag så oerhört mycket efter min pojkvänn. Han är en stjärna. Trots att julen bara kommer närmare och närmare så känns det som den och dess tillbehör bara glider längre och längre ur mina fingrar. Det känns som mitt hjärta sakta slits ur min kropp,


So this is christmas
And what have you I done
Another year over
And a new one just begun
And so this is christmas
I hope you have fun
The near and the dear ones
The old and the young a very merry christmas
And a happy new year
Let’s hope it’s a good one
Without any fear.


Även fast jag vet att du aldrig läser och aldrig kommer göra.. Så älskar jag dig mest.

Im dreaming of a white christmas

Nu var äntligen Rikards julklapp påväg, blev lite ändringar men endast till det bättre!
Trots att jag la mig innan 11 igår är jag ruskigt trött. Kan det bero på att jag inte lyckades somna föräns klockan passerat två?! Väldigt irriterande, inte nog med det så gick en stjärna och två adventsljusstakar sönder igår. När jag skulle byta gardiner i sovrummet hade jag inte allt som behövs så det hänger bara en kappa där. Tomt och tråkigt, men jag gav upp!
Utomhus är det betydligt varmare idag, vi har gått från -33 igår när det var som kallast till -15 idag. Inte alls tokigt! Och det bästa med allt är att bilen startade eftersom jag ska jobba ikväll :)

Vintern är riktigt mysig när det bara inte är så förbannat kallt! :)


Hopp tralllalalalala

Jag vet vad Rikard ska få :D:D:D:D
Inte riktigt som jag tänkt, nästan bättre! Tjohohohoh 

Igår fick jag dessutom en full tank av min snälla fader, inte dumt. Jag hade precis funderat hur jag skulle ta mig till stallet och jobbet i veckan, men nu var allt löst. Men det är inte lönt att vara glad längre än nån minut till..
Börjar dra sig för omprov...


Brumbrum

Åh historia är så tråkigt! Och jag är så trött. Kan ingen bädda om mig i sängen så jag får sova?!
Jag har i alla fall besiktat min blåa fara, den är fin den och nu har vi inte långt kvar till blanka papper :D
Men måste väl ta tag i historian igen och dess dryga frågor... 
Nu är det i alla fall inte länge kvar, varken till euskefeurat, luciashowen eller jul.. Tiden går fort och idag är det 199 dagar kvar till studenten. Så håll i er, nu ökar vi farten!

Här vid foten av snötäckta fjället

Så sitter jag här igen, nu har jag nyss varit och ätit en carbonara på Harrys, eller rättare sagt en halv. Blev så mätt, är inte stor i maten idag och det kanske bara är bra egentligen :) Hoppas att det fortsätter så senare också så blir man inte en stor gris igen! :D Vi har i alla fall stallfest ikväll, men när Mikaela liks pallrat sig till lilla Arjeplog är det väl bäst att passa på.. :)
Nu väntar jag på världens bästa tjejer, vi ska på lappfest senare och krogen. Att jag är 18, det känns fortfarande ganska lite konstigt och overkligt. Att jag kan beställa sprit lagligt på krogen och får köra bil lagligt. Tänk vad jag kan och får :))
Men nu ska jag fortsätta leka med mitt vinglas och minttu tills de kommer sig hit. Jag är så sugen på tequila!!
                            

Jag är lapp och jag har lite renat,
det är hembrännt, ja tacka för det!
Ty att köpa blir dyrt så förbenat
för då kommer ju skatterna me

                                        Skål, vi syns imorrn!


Lyckselebilder

Fortfarande två timmar kvar tills jag börjar igen, skönt! :) Jag har lite beslutsångest om jag ska hoppa i duschen nu eller efter skolan? Hmm.. Svåra beslut ska tas..
Det är i alla fall stallfest ikväll, känns väldigt både och... Just nu har jag egentligen inget att skriva, det får komma bilder ist..

Utsikten ifrån vårat hotellrum!

En del av rummet, glömde ju att fota bastun på toa :(

Rikards vän med sommarhus på ett bra stället ;)


hark now hear the angel sing..

En mattelektion, och vad gör jag? Jo jag bloggar, spelar spindelharpan och lyssnar på julmusik. Inget till någon nytta förutom ev. julmusiken! Det är inte alls länge kvar tills julafton och jag ska kolla på en julklapp till Rikard på lördag. Hihi blir roligt, hoppas han aaaaaaldrig kan gissa vad det är :) Och imorgon är det stallfest, låter ju lite roligt det också :)
Ikväll är det jobb, plugg och One Tree Hill time!


Fortsätt skratta med min humor!

En man som precis fyllt 45 år hade det bästa jobbet, stor villa, snygg fru och allt.
Men det kom en dag då han förlorade jobbet, frun lämnade honom, villan var han tvungen att lämna. Han hade plötsligt ingenting av sitt liv kvar. På en söndag morgon gick han ner på stan över bron och får syn på en tomte som kommer gående emot honom.

Tomten:
- Varför är du så ledsen?
Mannen:
- Jag har förlorat allt jag hade, jobbet, villan och frugan.
Tomten:
- Ok, jag ger dig 3 önskningar om vad du vill, så får du allt på måndag morgon om du bara ger mig en önskan tillbaks.
Mannen:
- Hmm, okejdå, kör till.
Tomten:
- Vad är din första önskan?
Mannen:
- Jag vill ha tillbaka jobbet.
Tomten:
- Hohoho, sa tomten, på måndag kan du gå till jobbet. Ingen kommer ens ihåg att du blev sparkad.
Tomten:
- Vad är din andra önskan?
Mannen:
- Jag vill ha tillbaka min villa.
Tomten:
- Hohoho, på måndag får du nycklarna i handen.
Tomten:
- Vad är din tredje önskan?
Mannen:
- Jag vill ha en miljon på mitt bankkonto.
Tomten:
- Hohoho, på måndag har du en miljon på kontot.

Mannen var på väg därifrån, men tomten stoppade honom.

Tomten:
- Du måste göra en sak för mig innan dina önskningar går i uppfyllelse.

Mannen tänkte efter noga..
- Kör till då, sa mannen.
Tomten:
- Ta av dig byxorna.
Mannen:
- Ja, men vi är ju mitt på en bro...
Tomten:
- Ta av dig dem, annars går inte dina önskningar i uppfyllelse.
Mannen:
- Ja, kör till..

Han tog av sig dem och tomten satte på han baklänges på bron.

Tomten:
- Hur gammal är du?
Mannen:
- 45 år.
Tomten:
- Och du tror fortfarande på tomten!? Hohoho!


Passa på att skratta medan du kan, imorgon kan det vara för sent!

Så var det ännu en måndag.. Jag hade inte ens tagit mig upp så ville jag bara smita hem och lägga mig i sängen igen. Men så funkar ju inte livet, tyvärr! Jag skulle även vilja gå hem och röjja upp, men det har jag inte heller tid med, hela lägenheten ser ut som ett bombnedslag! Det blir synd om Rikard när han kommer hem, han ska få hänga tavlor och speglar runt om i lägenheten, borren och våran betongvägg... vi skulle nog inte vara så bra kompisar! Sedan är det även dags för julstädning, ja nästa helg får man ju börja pynta och då ska vi bajje mig ha det fint också!
Men nog om det, i fredags fick jag följa med Rikard ner i gruvan nästan 1 300 m djupt var vi. Känns lite fränt! :) Efter det bar det iväg till Lycksele där det var firmafest för Bergteamet. Vilket rum vi hade fått oss! Kan jag lova, egen bastu på rummet, två 3-sits soffor, två sängar, mycket plats och den bästa utsikten! Det tråkiga var bara att Rikard bums skulle sova på toa halva natten.. Men så går det väl om man är ett bums också?!
Nä nu ska jag öva inför muntliga nationella så kommer bilder från hotellet senare!

Det var en utlänning på zoo som stod och kollade på aporna. Plötsligt började en apa signalera att han skulle komma närmare. Utlänningen kollade sig omkring för att försäkra sig om att ingen var där. Han gick så nära han bara kunde också viskade apan:
- Hur fan kom du ut härifrån?

Dags att göra nå nytta

Efter en försovning, en genomgång i naturkunskap och lunch så sitter jag och tittar på snövräket utanför. Jag vill inte att det ska fortsätta snöa, jag gruvar mig för att köra till Rikard efter skolan i det här föret. Det är sanslöst halkligt ute! Men jag längtar efter fruktsalladen ikväll.
I går kväll var jag, Sandra och Rebecka ute på en crazy ide.

Sandra kallas nu för Snowwoman.

Fem frukter om dagen är bra för magen!

Puh, nu är jag mätt! Ätit en stor och god fruktsallad medan jag såg One Tree Hill. Har även haft luciashowsmöte, åhh, det är inte alls länge kvar. Jag känner paniken krypa inom mig, och det kan jag lova att det gjorde jag igår kväll också. Jag kunde knappt sova på grund av all stress jag känner. Eftersom det inte blev så mycket till sömn igår ska jag nu ta en dusch och packa klart, för imorgon åker jag till min fina kille. Vi har dessutom 19 månader tillsammans imorgon♥


Kiwi, banan, apelsin, mandarin och keso. Bara äpple som saknades, var super gott med keso till istället! Och helt underbart är det också att keso är nyttigt!


Trötta ögon med skolarbete att göra

Så var denna dag snart över, har hunnit rida Olympos efter skolan, varit på core och handlat. Även hunnit skruva ihop sängbordet och nu ska jag göra ett försök att räkna lite matte medan jag slappnar av till tvn. Sen ska det bli ruskigt skönt med en natts sömn! :)


Lagom hög, lagom bred och rätt färg, det är kung!

Tim McGraw

Att försöka skriva något just nu på den svenska muntliga går åt skogen och den måste vara klar och redovisad innan onsdag. Åhhh, paniken!
Just nu lugnar jag mig med en skön låt och längtar tills kvällens corepass. Grubblar även på vad jag ska äta för tänkbar middag.
Men lyssna på låten i alla fall vett ja!

ett kort lov är över och nu kan jag bara titta tillbaka på mitt livs sista höstlov :(

Nu sitter jag i min nybäddade säng, den är oerhört skön kan jag lova! Och väldigt gul dessutom! Gula lakan, 3 gula täcken och en gul kudde. Inte illa, det finns röda veckan, men varför inte en gul. Eller varför inte ett gult liv?! Alla kissar ju så det vore ju inte ologiskt!
Missade ridlektionen också, typiskt! Menmen, det är väl inte sista gången. Tråkigt bara att det var western, som jag själv hade haft som önskeförslag. Nu ska jag sova en god natts sömn och göra mig redo för skola och ett pass core imorgon. Men först lite bilder sen lovet :)


Först, våran säng med bäste svampbob och så klart harry potter!

Rikard fick följa på Johans födelsedags present, men tjuren.. var nog inte hans vän :)
 
Inte Johans heller ;)

Njaa... kanske inte min heller.. :(

Mormor ville ha lekar och det fick hon, jag van bilkörningstävlingen. Oväntat? Nej! ;)

Jag och Rikard som våra rätt jan. Helt psyko?!


Sist men inte minst, min underbara moster som jag redan saknar! En sann inspiriationskälla ♥

R och R är de bästa

Nu är jag på mikaelas inflyttningsfest. Roligt kan jag säga iaf. Jag har saknat att vara i övik och träffa mina och Rikards vänner. Efter sommaren, om det nu håller tills dess och jag flyttar hit kommer jag trivas. Det är ju ett som är säkert. Sanslöst men sant så har vi till och med börjat att titta på hus härikring. Dessutom på shetland sheepdogs. Just nu är jag lycklig i alla fall.

Icket pigg, men lite glad

Det var sanslöst skönt att få sova ut men jag är fortfarande trött, idag har jag hunnit vara i stallet och mockat åt lille Ludde. Blev dock ingen löshoppning idag. :(
Nu har jag just duschat och ätit en korv till lunch, snart bär det av till jobbet och sen är det bara imorrn å då åker vi härifrån. JAG LÄNGTAR :))))


"It's what you do last that counts"

Nu sitter jag ensammen i soffan med huvudvärk, hade tänkt lägga mig men hittade 2 and a half man på tv 3 så det får underhålla mig en stund innan jag lägger mig. Om jag kommer kunna somna är en helt annan femma. Har idag och igår sett den hemskaste film jag någonsin sett. Ja, jag såg en igen idag! Jag vill bara gråta när jag tänker på den, att man kan göra något sådant. Nä är det en film alla borde se så är det the girl next door. Då kanske man får lite insyn om hur bra man egentligen har det och om hur sjuka människor det egentligen finns, det värsta av allt är att allt som händer under filmen inte bara är på hitt utan har hänt i verkligheten. Nä usch...



Som sagt, har du inte sett den.. Se den!

RSS 2.0