Full Steam Spacemachine!

Efter en helg med en lyckad middag, jobb, fint väder, lite mer jobb och lastbilsplugg så ska jag lägga mig tills sängs snart. Måste bara skryta upp mig själva å säga att jag nu klarat alla faser till c-kortet, iof är det väl en hel del kvar innan jag klarar min skrivning om en och en halv vecka.. Men börjar kännas som att det finns något ljus i tunneln för detta i alla fall :)
Middagen kan jag väl inte säga att jag vet riktigt om det blev en lyckad middag, men jag vet att all mat tog slut så det måste ju ha varit gott i alla fall. Under lördagen var det riktigt fint väder, jag och Rebecka tog en lång prommis med hundarna i Racksund som vi för övrigt har varit barnvakter åt också. Känns tomt å tråkigt att dom åkt hem idag, jag längtar så otroligt tills jag har en egen hund! Min egen Homer, jag vill ha en katt som heter Bart också. Min familj och framtid verkar räddad, speciellt när alla världsproblem har blivit lösta!
Bilder kommer när jag sitter på min egen dator!

The music keeps me up all night

Sitter på matten och lyssnar på en genomgång men jag är före i matten, skööönt! Ikväll taggar jag för cykelpumpen då jag ska cykla benen av mig och hoppas på att få träningsvärk på fredag istället då, har lite träningsvärk i ryggen men som alla vet sen tidigare så har jag världens näst sämsta rygg, min mamma har sämre..
Hoppas han går igenom polynomdivisionen snart så jag kan få något gjort när jag liks är här och snart slutar. Ska då åka ut till mamma på middag ooch hämta stolar. Dock gruvar jag mig för morgondagen då jag ska ta mig en titt in på Vauka och även på Silvermuseét. Ska både prata om referenser och ska få lära mig guidning - introduktion på Silvermuseét. Känns roligt! :)

Faktorsatsen:
x^2-4x-12 och faktorn x-6
f(6)=^6^2-4*6-12 kan du svaret på den Rebecka? ;)

Its your fucking nightmare!


Your life, a game.

Halv ett idag ringde telefonen och jag fick jobba nån timma ;) tisdag blir heldags jobb, tur det. Jag behöver allt klirr i kassan jag kan få!
Jag har dessutom varit duktig, gjort alla dagens mattetal fastän jag inte var på lektionen och har även klarat en fas på c-teorin och påbörjat nästa. Haft ett jobbigt men roligt kickboxningspass med Rebecka. Efter denna dag känner jag mig rätt så nöjd och klockan börjar ticka mot läggdags ;)
Förästen så ska jag få byta ut den hemska Programering C till Konstruktion A istället, underbart! Just nu är nästan allt underbart..  Och jag älskar att citera denna text för den är så sann!
So fine this day,
all your problems has gone away
but tomorrow, when you wake up
all your problems are back to stay..

8

Ett ögonblick
Livet är fullt med ögonblick, både bra och dåliga. Att välja ett ögonblick är omöjligt för livet är fullt av dom dom till exempel som detta. Jag sitter i soffan med min underbara kille, som visserligen har sina sämre sidor. Men vem har inte? Vi väntar i alla fall båda två på att Cougar Town ska börja. Andra ögonblick att se tillbaka till är alla kvällar vi druckit utan anledning, Luciashowerna när vi under ena klädde ut oss till pistvakt och framförde en awsome dans. Eller alla gånger mina kusiner och jag har tolkat med skotern eller bara kört runt runt på sjön. Lycklig var vi och det är dom ögonblicken som verkligen är världa att minnas. Tyvärr finns det för många som är mindre roliga men kanske lika värda. Farfar och hans död till exempel, det är inte alls roligt att tänka på, men det är något jag trots allt hellre minns än glömmer för hur sorgligt det än var så finns det ett ordspråk som stämmer. What doesn't kill you does you stronger. Och om inte annat blev banden mellan familjen starkare.
Men nu ska jag sluta skriva mitt meningslösa inlägg och fokusera på min käre pojke och roliga Cougar Town!

Time to workwork?

Har programering nu men som vanligt händer det inte allt för mycket på de lektionerna. Men jag och Bruhn har hittat ett roligt klipp på svts hemsida. Om man tittar noga under provtiden så ser man mina röda vantar på min datorväska ;)
På den omprovstiden skrev jag kemiprovet som jag också klarade, suveränt! Bara ett kvar, och så då resten förstås..


Igårkväll såg vi i alla fall trassel och jag och Rebecka var ute och red världens vackraste Ludde, det var ju väldigt djup snö kan jag säga. Men vi hade roligt i alla fall! Skönt var det också att vi vaknade till liv i morse och inte var dödligt trött, piggast kan jag inte påstå att jag var men inte så illa att jag inte tog mig upp, eller så var det diskningen igår som fick mig att inte vilja ligga kvar? Hur som helst så huvudsaken var ju att jag tog mig till skolan i tid dessutom :) 

The plastics on Hornavanskolan7

Min bästa vän
Min bästa vän är faktiskt svårt att definiera både för att det låter töntigt att säga så längre och för att den finns i så många olika former. Ozzy är min absoluta bästa vän, även fast han ibland vill smita ifrån mig.. Suck. Men han är ju en hund, så räknas han? Musiken är också min bästa vän men ibland tystnar den. Inte nog med det så får den mig att bara bli ledsnare ibland. Om ens bästa vän måste vara en människa skulle det inte heller vara svårt att säga vem. Rebecka Wågström är det klara valet, det är någon jag kan lita på och som ställer upp i alla lägen. Det är väl dom kriteriena en bästa vän ska ha? Nog för att det absolut inte tar slut där, för inte nog med det så har vi endel hyss gjorda i våra dagar och framtidsidéer.
Ibland är det inte att man ska göra allt man planerar, utan bara grejjen att planera det. Men jag tänker inte sitta här och skriva ett långt inlägg om varför vem är min bästa vän. Jag har ju fler vänner och kan inte säga att de betyder mindre för det! Ingen nämnd ingen glömd :)

Jag läste en gång att bästa vänner behöver inte prata varje dag och det är nog bland de mest sanna jag läst.  

Don't talk about moonshine, don't talk about white wine!

Woooops, jag som skulle göra religionen.. Och hur kunde jag hamna här?! Jag kan ju säga att jag är både trött och mörbultad efter en helg fylld med stall, jobb och lite mera stall.. Självklart så måste jag ju avsluta helgen med skolarbete, kan det bli bättre? Trots att det inte varit många lediga stunder i helgen har det varit skönt, jag tycker faktiskt om att ha mycket att göra. Livet blir trots allt betydligt lättare för mig, det finns så mycket mindre tid till att fundera. Alltså mycket mindre tid att ställa till det i hjärnan! Nä kanske dags att återgå till det tråkiga så jag får sova snart kanske?!

Don't talk about moonshine
Don't talk about white wine
I'm gonna find lies sick twisted strange kind

Jag är så förbannat partysugen!


Still they walk pretty good hand in hand

Ta mig bara tillbaka, detta var en bra dag. Nej en riktigt bra dag till och med. Det jag som var misslyckat var bara förbanden som inte var någonting att se. Men vi hamnade längst fram under det, och fick dra oss tillbaka just när konserten började. Kul hade vi ändå, konserten var suverän och Pitepåjka träffade vi. Jag vet, jag skriver helt meningslöst men jag är på en minnesresa just nu. Jag kan inte låta bli att le åt det hela när jag tänker på det. Skoterleden över gårdstomten, jag kan inte låta bli att skratta.

Det finns så mycket som får mig att minnas tillbaka och le, men vad har jag att blicka framåt som jag kan skratta åt? Just nu ser jag tunga veckor hela vägen fram till påsklovet. Hur kan man låta livet vara så tufft ibland och så enkelt andra stunder? nä jag ska nog bara sluta grubbla och försöka lära mig något på den här sanslöst tråkiga historialektionen.

Tell me there is a reasonHur kan det vara så enkelt att tappa greppet om allting?

knack knack

Sitter hos Rebecka ute i Gullvik, vi kom till Övik idag och imorgon blir det träning på brux. Gött gött för kroppen idag. Dock blev det fusk med en macka ifrån subway idag. Men dom är så underbart goda! Helgens stora utmaning kommer bli att äta i någon ordning när min pojkvän är kass på mat och mattider. För honom räcker ett mål om dagen och det får gärna bestå av 6 polarrunda mackor med ost på. Det finns inte ens som fuskalternativ för mig! I värsta fall får jag komma och knacka på här ute, dom kan ju i alla fall de här med mat. Dock är jag rädd att de kommer bli skräckslagna. Jag liknar nog den här snyggingen i sånna fall!


Solen skiner extra starkt idag

En sjuhelvetiskt trött Camilla sitter och läser om en massa onödig information, varför vet jag inte riktigt fast det var ju lite intressant också. Visste ni till exempel att ett äpple, ett päron, en apelsin och en kiwi tillsammans är lika många kalorier som 3 st digestivekex.

Ett äpple, ett päron, en apelsin och en kiwi ger tillsammans lika många kalorier som 3 digestivekex. Men man ska vara försiktig med torkad frukt, för de innehåller bara energin och inget av vätskan som är bra och gör oss mätta. Ingefära är dessutom roten till det goda. Det är en krydda som även fungerar som medicin, det hjälper till att bota många infektioner i kroppen och den ökar även ämnesomsättningen.
Kan ju vara bra att veta om man ska gå ner i vikt, som jag tex ;)

Fast det är ju som inte så många som läser min blogg så det kvittar ju egentligen vad jag skriver. Dock känns det inte roligt alls att idag måsta sitta på skolan och titta ut genom fönstret där solen skiner. Helst skulle jag suttit på en skoter med en kopp varm choklad i handen och en nygrillad smörgås med exta ost. Mumsmums! 
Men förutom en solig dag så finns det någon som gör mig glad :D

Solen skiner extra starkt idag
och jag känner att den skiner för mig


dålig dag, lite svag

Hej och hopp. Brevid mig sitter en snopp.
Sant faktiskt, men en pojkvän också som jag har saknat. Nu har jag lyckats göra klart nästan hela fysiken och imorgon ska jag göra klart religonen. Känner mig för ovanlighetens skull rätt så duktig.. :)
Har även hunnit med 30 längder i bassängen och 4 timmar jobb. Men ingen träningsvärk ännu, jag längtar till fredag då jag ska dra med mig Bultsyster på brux och träna tills svetten rinner ;) och har tänkt dra med mig henne på friskis och svettis på söndag också, men hur det lyckas.. Det vette faan.. Men skam den som ger sig!

Blev ett svamligt inlägg men ska lägga mig och drömma om mitt simsspel som jag inte hunnit spela idag..
Så här sött ska jag i alla fall sova med Rikard i natt :)


6

Min dag
Har varit lite dålig på uppdateringarna, men min dag kunde ha varit bättre. Jag sitter just nu och bara väntar på att få gå hem och kolla postlådan. Idag måste bara mitt the sims ha kommit annars vet jag inte vad jag ska ta mig till!
Jag läste just i tidningen att en riktigt gullig tant dött. Tragiskt. Jag är så trött idag för det var kaos hos Tim igårkväll och jag råkade vara där just då. Så klockan hann bli alldeles för mycket igår. Nog för att de finns vissa saker man kan skratta åt ändå. Livet är bra fullt med idioter eller hur?!

Nu ska jag i alla fall rusa iväg till Eva bergarp, och resten av dagen är bokad med One Tree Hill som jag inte han se igår, träning, skolarbete och lite till skolarbete. Avis eller?!


Onsdag, OneTreeHill dag!

Sitter på matten men har gett upp de, slutar liks strax.
Mitt the sims 3 hade inte kommit igår vilket betyder att jag ska springa hem så fort jag slutar! Sen ska jag åka till Rebecka som jobbar, hon ska få bjuda mig på ett glas vatten. Mums elleeer?!
Ikväll är det One Tree Hill dags! Check out my new snygga bakrundsbild :)


Historia dags

God dag. Eller vad man ska kalla det?
Just nu sitter jag utanför 33an på min nya kära dator, mums! Hoppas även på att mitt The sims 3 ska ha kommit idag! Min efterlängtade träningsverk har äntligen kommit, lite i alla fall.. Bara lite i axlarna men det är ju alltid något! Efter skolan blir det ett simpass, en bra vana. Att simma på tisdagar, och cykelpumpa på torsdagar. Greeeat!
Igår hoppade jag Ramona, jag tror det är första gången på 3 år jag red henne. Fast det var roligt, det var rätt lågt men jobbig bana. Själv tyckte jag att vi skötte oss rätt så bra ändå. Mina jävla hälar är dock ett problem som jag aldrig lyckas lösa :(
Nu ska jag i alla fall ha historia, jag tror vi ska se någon tråkig film så då får jag ju sova en stund. Ja det spelar ingen roll men film på skolan gör alltid så jag somnar.. Kanske får drömma om en god pizza i alla fall! :)

5 kilo och 9 cm närmare! Jag börjar närma mig mitt mål!!! :)


RSS 2.0