Thats what they say when you feeling down

Sitter och äter en äggröra a la Camilla i mina tjocksockar mormor har stickat till mig. Mysigt! 
Ska strax ta min lilla hårboll å gå höglandssjön innan jag handlar för middag. Snacka om att allt i livet kretsar runt mat.. Jämt!
 
Nåja, so long suckers! Jag har namnsdag idag!
 
Min prins Homer

Det blir inte alltid som man tänkt sig


Life is life

Detta är för mig helt ofattbart, slutet på februari, plusgrader och regn. Trevligt men ändå inte!
Helgen var super, lördagen utställning med de två finaste hundarna, en sväng till långviksmon på skoterdag och en rolig festnatt. Söndagens underbara väder bjöd på korvgrillning på den snöiga stranden i gullvik. Nöjd tjej! :)


Tar aldrig ut tampongen innan jag släpper till!

Jag har länge varit emot att det ska bli sommar och vill behålla snön. Men nu efter att ha slinkit ifrån skolarbetet en stund och tittat lite på sommarens händelser, big meet, ccw och förmodligen mycket mer så finns det såå mycket jag vill hinna göra. Nu vill jag ha sommar, en spritdunk och en färdig mustang! Inte gör jag det lättare för mig när jag lyssnar på somrig musik och undrar hur många gånger jag hinner spela bilbingo i sommar?! Skoterturena blir ju ändå inte av eftersom vi inte har en fungerande skoter, om man ens kan räkna Rikards "skoter" som en skoter?!
 
 
Om 2013 blir hälften så bra som 2012 så är jag mer än nöjd!
 

You are down and lonely

Less på denna jäkla hemtenta men det händer ju äntligen något. Än om det fortfarande är mycket funderande och velande så kommer det ju dit lite meningar i alla fall. Man lär sig även endel, än om de inte alltid är mycket så något fastnar ju i alla fall. 
 
Ett tidigt tecken är att sömnen blir försämrad, antingen genom många uppvaknanden under natten eller att man vaknar tidigt på morgonen och börjar oroa sig för morgondagens problem. Ett annat vanligt beteende är att dra sig undan sociala kontakter, för at skydda sig själv ifrån det som kan vara påfrestande möten. Personen orkar inte enagera sig i gemenskapen och förlorar därmed den läkande förmågan som gemenskap kan ge i form av många tillfällen till skratt och förtrolighet. - Edberg och Wijk 2011.
 
Tjuvtog mig tid till en underbar ridtur på piggelinaste gunghästen i det underbaraste vädret på länge! ♥
 

Gråt inte över spilld mjölk

Gud vilken effektiv dag detta har varit. Or not. Jag har gått med hundarna och ridit Nills. Just jag, jag ska fan inte glömma dom 7 meningarna jag fått till på hemtentan.
Och framför allt inte att vi har en rostig, trasig och (just nu) jävligt billig mercedes i Härnösand. Nåja, nu ska jag och världens finast vovvar ansluta oss till den sovande mannen i soffan och se lite tv innan vi ger sängen ett försök.
Imorgon är det en ny dag = nya tag!
 

jag skulle inte va´ nånting om du inte fanns
 
 
 
 
 
 
 
I'll tell you stories of a better time
In a place that we once knew
Before we packed our bags
And left all this behind us in the dust
We had a place that we could call home
And a life no one could touch
 

Suckar

Den långa natten resulterade självklart i en helmosig dag. Fick hemtentan idag, men kan inte ens koncentrera mig. Funderar om jag ska ta min hund på en promenad och göra ett nytt försök efter istället. Vi behöver kanske båda frisk luft för att vakna? Nog för att det är väldigt behändligt att han sover när jag försöker plugga.
Min idétorka gör mig rätt irriterad och jag har så mycket annat att göra och fokusera på så jag har inte tid att bli fast med det här.
 
Gör ett sista försök innan jag går ut på prommis tror jag!

minneslund

Gått igenom min facebook i natt. Vet inte vad det gav förutom många stora leenden och en sjuklig ångest. Hade jag fått göra om något i livet så är det trots allt sista gymnasieåret.
Nåja, drömma kan man ju alltid och då kanske det gäller att ta vara på det man har. Och vad jag har är världens bästa vän som alltid ställer upp. Det behöver jag i alla fall inte drömma om. 
Tack för alla fina dagar och minnen. Alla kossor och mossor. Det finns ingen som är bra på att uppmuntra mig som du. Regn eller snö, vinter eller tö. Vi ska alltid leva och du får aldrig dö!
Färdigsvamlat för i natt, men buskapet är i alla fall klart, jag är lyckligt lottad som har dig i mitt liv! ♥
 

Det finns ingen väg tillbaks

Söndag. Mitt paradis tog slut i morse. Vaknade när Rebecka kom hem ifrån jobbet. Då hade Homer bajsat i hela köket. Upp och städa, trött och slut la ja mig och skulle sova en stund till. Vaknade av att Homer kräktes under sängen hann bara kliva upp så stod han i hallen å kräktes. Städa igen. Började göra frukost, så hör jag en jätteprutt och de golv som finns framme i gästrummet var sprutmålat med bajs. Ut med hundarna å in och återligen städa. Suck.
Turligt nog har jag nu lyckats lura i han lite skinka. Mat äter han inget av och dricker lite, mattes lilla ♥
 
Ska bara plugga en stund till och starta en tvättmaskin så ska jag he mig och hundarna ut på prommis med mina stela muskler. Superduper söndag, right?!
 

Feb. 17, 2013

Lördagkväll å ja tro ja fick he bäst. Ätit middag med Linn å sett nå avsnitt fråga Olle och snackat onödig skit. Har även fina lilla Crossi på besök så ska strax ut och göra kvällens sista kissning. Har precis sett veckans Grey's igen. Mitt hjärta blöder, vad det är svårt att hålla sig till onsdag att se nästa.

Hugs and kisses från paradiset :)


Valentines day

Alla hjärtans dag idag.
Nästan alla har fått sin del,
Rikard fick en påse osthjärtan och en låda gelehjärtan, Rebecka en blomma å en trisslott, plus att vi fick varsin ros av Andreas på stan. Nu är det bara hundarna kvar, dom ska få en liten kärleksmiddag med ägg, köttbullar och kyckling snart.

Livet ska väl inte vara nå sämre för att man ä hund, right?!
 
Ska klä på mig och dom två små odjuren och ta en svängom till Chilli.
Hörs, hej!

Just acting like we're animals

Tisdagkväll, med nyfärgat hår och allt. Homer och hans flickvänn delar på ett ben i sovrummet, vilket par! Rebecka står i duschen och har också nyfärgat hår.
Var ute och red ikväll, jag tror att Nills helade mig. För nu känner jag mig nästan frisk! Och i morse kände jag mig hur dålig som helst. Tänk vad ett "litet" djur kan göra. Att bara få skratta med eller åt dom och försöka se världen ur deras ögon.
 
När man tänker efter så lever man med otroligt stark makt. Det är jag som bestämmer vad Homer och jag ska träna på. Det är jag som bestämmer vilken ridväg vi ska ta. Hur mycket mat och hur mycket kärlek ni ska få. Jag tror Nills kloke ägare har rätt, det är deras lön. Så snåla inte med den och i matväg, bjud på något riktigt gott!
 
God natt i från det stökiga paraiset.
 
Lite såhär bra känns min lägenhet, förutom dock de faktum att det stökigt och ouppackade kartonger.

Haters hatin'

Så var den här eländiga måndagen över. Att måndagar ska måsta vara sån jobbig dat på veckan. Inte nog med det så är det nu mindre än 3 veckor kvar till Anatomitentan. Usch, det ger mig ont i magen och gör mig snurrig. Jag tror jag kryper ner med mitt lilla hjärta som är kvar istället!
 
Fina lilla bäbis.

Is this my life I'm woundering?!

It happens so fast, how do I turn this thing around?


Honeybrook's Ratatouille & Sheltiebus Demi Moore


 
Jag vet, ett jättelångt inlägg med bara massa hundbilder. Men att se min hund få leka ger sådan energi, ja hela han är som ett energiknippe. Det gjorde ju inte saken sämre av att min käre vän Rebecka har skaffat en fru till Homer.Vilket förmodligen gör dom till Herr och Fru Bortskämd! Eller bäst kanske? Kära barn har många namn helt enkelt!
 

RSS 2.0