Ludwig, my man!

Rikard och jag har tränat ikväll, roligt för efter passet var jag lite varm.. Men han var genomsvettig! Plus att jag har 100000 gånger bättre magmuskler än han. Han klarade ingenting, fast det är ju samtidigt tragiskt. Just nu ligger han och ser en film. Den verkar för övrigt suga! Själv har jag skrivit halva religionen och spelat spel med bultsystrus. Jag vann hela tiden, because Im the man!


Har även hunnit tävla med Ludde idag, det gick inte alls bra. Men det är bådas första tävling och vi fick ju rosetter i alla fall. Vilket blev bådas första rosetter för den delen också :)
Snart är det sängdags så jag orkar skitskolan imorgon, vi ska få lära oss hur man bajsar rätt. Skönt va?
Slänger in en bild på världens vackraste, varit bildlöst ett tag nu.


full rulle, dålig frulle!

Jag förstår inte, men idag har jag så fruktansvärt ont i ryggen. Vad tusan jag har gjort, det har jag ingen aning om. Förutom att jag ridit pussludde och varit på skolan?!
Snart ska jag och Rebecka dö på spinning, en långsam men säker död. Så jag måste skynda mig att "äta" nu så jag inte är proppmätt när jag ska träna. Det är inte bara en långsam död, utan även en plågsam :)

Och föresten så längtar jag snart ihjäl mig, det är karré på skolan imorgon. Gissa vem som ska unna sig det?!

4 kilo närmare mitt mål

Det är inte lätt att vara tung när man står på svag is!

Trots att jag sitter vid min nya dator och har fått in en bra lön, så är det inge roligt längre. Min icket förstående pojkvän har bakat i nästan 4 timmar. Så det luktar nybakat i hela lägenheten och köket är som ett bombnedslag. Och jag får inget äta. Tacksamhet är något jag inte kan visa i denna stund!

Just nu ligger jag framför tvn och tittar på 2 and a half men, och Rikard sover. Jag har absolut ingen lust att sova nu, trots att jag är så trött att ögonen svider. Tänk om livet vore enkelt någon gång då och då? Om det ändå kunde lyckas någon gång..


skruva upp radion

Nu har jag skickat ett medelande till Rikard, som kommer fram om 20 år! Då är den gammelgubben 40+ haha :)
Och dag ett är så gott som avklarad än en gång. Hopp om en ljusare framtid börjar, nu jävlar!

5

Vad kärlek är
Kärlek är svårt för mig att ha ett simpelt begrepp om. Kärlek är egentligen allt, man har kärlek till familjen lika som till vänner, flick-/pojkvän, djur, mat och till och med en hobby. Till exempel syskonkärlek.
Kärlek är att älska något eller någon, kärlek är ett stort begrepp för mig.

4

Det här åt jag idag
Eftersom jag inte hunnit äta någonting idag så kan jag väl berätta vad jag ska äta istället. Jag har snart tänkt koka mig potatis och purjolökssoppa. Till den har vi rostade mackor med ost och karre. Åh vad jag har längtat efter denna karré, mums! Jag tror att det ska få bli mitt nya godis eller så...
Och gårdagens föda bestod av 3 köttbullar och ett paket ben and jerry's, onyttigt men gott! Tyvärr hade dom inte caramel chew chew, godaste smaken!

3

Mina föräldrar
Jag älskar mina föräldrar.. De har väl sina sämre sidor de med, men dom är väl inte mer än människor?
Mamma Eva-Marie är numera gift med pappa sen sommaren 2010. Hon är född och uppvuxen i medelpad på lite olika ställen. Pappa Martin har sina rötter i Racksund 1.5 mil utanför Arjeplog där de nu bor i hans barndomshem sedan farfar dog. Han är en suverän pappa och har alltid behandla mig som sin dotter trots att jag sitter med en pappa till.
Pappa Ingemar är född och uppvuxen i nyliden nära slagnäs.
Ganska tråkig info, men roligare kunde ja inte komma på och det är svårt att skriva med lösnaglar ;)

2

Min första kärlek
Det är ganska lätt val samtidigt som det är ganska svårt. Men min första kärlek var nog hunden Akke eller Tony. Som liten bodde jag och Tony grannar och under så lång tid tillbaka jag kan minnas var Akke vid min sida. Akke var nog först, men han var hund så räknas han?

1

Det kommer inte bli en varje dag men jag tar det eftersom jag har tid så kanske är fel att kalla det dag 1 osv, blir mer inlägg 1.
♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick

Inlägg 1, presentera mig själv.
Jag är en just nu förkyld tjej som går sista året på gymnasiet i Arjeplog. Det är inte förens nu jag har insett hur mycket jag kommer sakna min gymnasietid när jag väl slutar. Trots att jag inte är en ängel i skolan så kommer jag sakna tiden och det som hänt och kommer hända.
Annars är jag ganska upptagen som person, när jag inte är med min pojkvän, är i stallet, skolan eller med mina vänner jobbar jag. Trots att jag fortfarande går skola jobbar jag på både Silvermuseet och Vauka.  Skulle jag få bestämma skulle dagar kunna kortas och längas. Ungefär som komp.tid fungerar på ett jobb. Hästar är mitt största intresse och jag rider just nu världens vackraste häst, Ludwig. Han är min pärla här i livet! Förutom ridningen är jag intresserad av gamla bilar och älskar att köra bil.
Min familj består av mamma Eva, pappa Martin och lillebror Johan som alla bor ute i Racksund där även pärlorna Ozzy och Malte bor. Själv bor jag numera i lägenhet med pojkvännen Rikard. Nu tror jag att jag har berättat det viktigaste.. Så det får vara bra för idag :)

RSS 2.0