Inne i dimman

Tillbaka i Övik och har nästan hunnit landa efter en omtumlande vecka. Det är alldeles för mycket som tynger mina axlar. Jag är alldeles för virrig i huvudet och ser inte riktigt klart vägen fram. 
Som tur är så är jag omringad av så mycket kärlek i mitt liv som hjälper mig att se klarare. 
 
Har i dimman hunnit med att skriva anatomitentan som jag hoppas att jag klarar och även tagit en redig fylla. Skulle vara bara en mysig kväll i gullvik för att fira Anna som har fyllt år, sådär 4 timmar efter hon åkte lyckades jag och Rebecka dra oss till sängen så hela dagen idag har varit helt död. Hejhopp vad det kommer vara svårt att sova i natt.. 
Nåja, sovit dåligt har jag ju gjort förr! 
 
Just nu önskar jag mig en riktigt fin vinterdag med hästplumsning, skoterkörning, pudersnö och varma mackor på en öppen eld. 

Jävla söndagar

Så var det roliga över för den här gången, dags att packa väskorna och rulla hemåt igen. Jag vill stanna kvar!!


Bucketlist

Innan jag dör, ska jag ha stått på toppen av berget.


Semester

Så hade Rikard kommit till Arjeplog och jag stukat foten.
Farmor var här på middag i gårkväll så jag lagade afrikansk fläskfilégryta och till efterätt blev det hallonen och blåbären som vi plockade kvällen innan.
Idag så väntar ännu en ridtur fast nu med sällskap av Rikard, tur Nellie är världens snällaste! :)

https://cdn3.cdnme.se/1063880/6-3/pic_52173f35e087c377457bbbe3.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1063880/6-3/pic_52173f35e087c377457bbbe3.jpg" class="image">


Virrpanna

Hade en toppen stugsista ute i gullvik med mina föräldrar på besök där det bjöds på 4-rätters, med dubbla efterrätter, en tur med båten längs stranden sedan även bad och bastu för den som ville.

Igår anlände jag tillsammans med mina päron och deras Opel i Arjeplog efter ett besök hos Annika Rönnquist. Så nu ligger jag och min snurrande hjärna återigen i sängen hos mamma efter ett härligt bubbelbad!


Arrgghh

Ibland saknar jag den listan. Bland saknar jag att inte kunna sucka åt saker.


True


Tillbaka till vardagen

Så hade Rättvik hunnit passera och dessutom en vecka till med blandade händelser. Sommaren är för fullspäckad för att man ska hinna med att blogga ordentligt. Men kort sagt var det bra i Rättvik och nu njuter jag av sista kvällen med gubben hemma!

Tack och god natt!


RSS 2.0