I shoulda just called him "Whiskey"

Som vanligt ligger mina karlar å sover, vad ska man ha dom till egentligen? För det verkar vara det enda dom gör..
Blev inget Arjeplog i veckan heller, jag som hade längtat hem och ville träffa massvis med folk. Men det verkar jag få göra ett annat liv kanske? Eftersom jag har en nyfiken liten valp så har han kommit i luven med Ompans hov. Turligt nog gick det bra med mitt lilla hjärta ♥ och han har bara fått en liten spricka mellan två tår(visste inte ens att de var ben mellan tårna?!). Så på onsdag ska vi till vetrinären igen och linda om benet. Men han ser allt för lustig ut i strut! Men trots sin skada så är det full rulle! :) Och föresten har jag kommit på vad min fina far ska få i julklapp idag! Busigt värre!
Hade ingen bild på datorn med hans handikapp, men kommer väl så småningom eftersom det finns!

Looser

Jag vill så mycket men kan så lite.


The girl in the moon is alone with the stars

Som sagt en vanlig torsdag, hämtat vinterdäck hos pappa leif. Eller gammelhuss som han nu också heter. Har nog varit jobbiga dagar för min hund i veckan för idag har han sovit nästan hela dagen. Förutom självklart nu då han biter mig i tårna.. men hur ska man kunna vara arg på honom?!
Vi var ju som sagt i Gullvik å fotade Anna med Vicke igår så slänger väl upp någon bild här.
Synd bara på våran sneda ryttare, eller är det bara jag som tänker på det här? ;P
Det var i alla fall några av dom 400 bilder jag tog men hälften blev typ suddiga, skitgris också :(
Men nu är den stora frågan, spela mitt nya spel så jag är vaken halva natten? Se one tree hill så jag är vaken eller försöka somna till tvn?!

En regnig torsdag i soffan

Well, ingenting blir som man tänkt. Så nu ligger min bäbis i soffan eftersom det inte blev något stall idag och jag tittar på one tree Hill. Blev ingen såsar helg heller utan jag ska jobba imorgon och på lördag. Skönt de blir ju i alla fall någon timma på lönepapperet även om det inte är så mycket. Men ibland får man vara glad för det lilla right?!


A home without a dog is just a house!

Ligger för stunden å tittar på dogs 101 med min egen doggi. Visste ni att labradorer har svanstippen? Och att den sitter där så svansen ska vara hård när den simmar eftersom det funkar nästan som ett roder.
Ligger även och hoppas på att någon ska buda över mina traderaköp som jag bara råååkade buda på men inte alls är något för börsen... ;) har egentligen inget alls att säga förutom svammel. Jag bloggar för att själv få läsning eftersom mikaela lovat att skriva om jag också gjorde det. Men jag ligger många inlägg före henne den här månaden och jag fick dessutom en snyggis till idag som ska hängas i mercan! :)

Anna å Vicke sadlar på för fotning, så nu hoppas jag på att få se bilder från idag jag med! ;)


Morgonmys har guldsmak i munnen.

Trött men halvt vaken är jag ju i alla fall! Igår fick jag ju hem mitt nya the Sims husdjur så jag måste nog spela lite mer nu innan jag gör något av den här dagen också! :)

Tur min bäbis är sötast, det gåår inte att vara sur på honom <3


Sådan matte sådan valp

Han som är lika rädd om snusen som matte sin. Undra vem de kommer ifrån...?


Bilder från fikaturen


And you always will be

Nu är det ännu en söndag. Tiden går fort när man har roligt, och ibland när man har tråkigt. Igårkväll var en trevlig kväll, i alla fall efter vi tömt två vinflaskor och några spritflaskor?! Var även ute på en mysig tur med Rebecka och en annan Camilla. Idag har jag dock varit ute på en ännu mysigare tur, red upp till vittsjön med Rebecka på Brian och Ompan så hade vi gjort varm choklad, mackor och lattebitar( dom köpte vi;)) Suuupermys!
Men jag har en hemlängtan som ligger och gnager. Det är inte det att jag misstrivs i Ö-vik utan jag saknar min mamma, pappa och framför allt min Ludwig, kära Ludde. Jag vaknade i natt med lyckotårar i mina ögon. Mamma och mormor hade köpt honom till mig i födelsedagspresent, så vaknade jag och ville bara börja gråta av det värkande hjärtat. Jag skulle göra vad som hellst för att ha honom här. Min kära kille. Jag skulle nog ärligt byta ut båda mina andra killar för Ludde men det finns inget jag kan göra och han är till salu för den rike. Tänk om jag hade varit rik och kunnat köpa min livs kärlek. Nä fy, nu måste jag sluta innan jag börjar gråta på riktigt...
Världens vackraste kille.....

Skämmes!

Igår bloggade jag. Igår var jag ledsen men förstod aldrig varför. Men nu kom jag ju ihåg, igår var det exakt tre år sedan farfar dog. Jäkla skit.
Menmen livet går vidare och idag har vi istället varit duktig, städat hela soffan, nästan bytt alla sängkläder och skurat alla golv. Även varit till risnäs där Homer fått fler vänner! Nu ska jag å Homer följa världens bästa Rebecka å köra :)

En som vanligt söt men sur ompis! :)


Galenpanna

Jag sitter just nu å tittar på anna skipper och en hund som är helt galen. Ändå är min bäbis bara tio veckor! Har ridit lotus idag och hoppas att han ska bli frisk snart! Ajja nu väntar vi på att Rikard ska komma hem å äta godis med mig för nu börjar snart rallybrudar!


Min bäbis å jag, ute å besiktade rikards mammas bil. Även om han är helt dum i huvudet, bajsar inne och inte kan vara still. Så kan jag inte låta bli att älska honom :)))


16 oktober

En helt vanlig söndag, men förra året var det inte det. Förra året var den 16e oktober en lördag, och inte vilken som helst. Jag och världens bästa Rebecka var till Luleå och lyssnade på Volbeat. Inte alls så dålig present om jag får säga det själv. Fast den var ju inte till mig utan ifrån. Nåja vi hade kul som satan å skulle mer än gärna se dom tusen gånger om! Idag är en vanlig söndag och vi har lagat en carbonara gratäng å ska snart hugga in på kladdkakan! :)


Trötter

Homer ligger nedanför soffan å sover, jag å Linn ligger också som två utslagna hösäckar. Är otroligt trött men det är det värt trots att jag är förkyld å Homer har stört min sömn hela natten.. Suck, men man kan ju inte vara arg på en sådan goding!

Mina godingar, förstår Rikard som längtar hem!


Myskillen min!!

Efter en lång resa är vi hemma igen. Rebecka med en "ny" bil och jag med min älskade lilla Homer! Som redan fattat att han ska gilla bilen ;)


Country roads, take me home..

Mätt, stressad å pinknödig. Vad gör man då, jo man tittar på Simpsons! För på tisdag hämtar jag ju min alldeles egna Homer! Och imorgon åker jag till min alldeles egna mamma! :) eller jag får nog dela henne med Rebecka å Johan kanske..


Last perfect man on earth!

Sista dagen med hyrbil, tur vi har fler bilar! Sitter just nu å tittar på Linn som tatuerar sig, inte alls nå avundsjuk va?! Men jag ska väl egentligen inte vara avundsjuk, om en vecka ska jag ju hämta den förmodligen sötaste varelsen på jorden, min egna lilla Homer som jag väntat på i 10 år. Och i helgen är det Arjeplog och marknan som gäller, inte illa.. Inte illa :)


Blivande, bortskämd kille!


Livet är lätt att mista så R.I.P än en gång, Linns extraljus!

Ligger i sängen för andra gången idag. Hann bara lägga mig så fick jag köra fyllskallar.
Det har varit en lång och händelserik dag kan man lungt säga. Mamma har varit på besök så vi har varit i stallet å grejjat lite med lotus, varit ut å ätit, varit på loppis å sen åkte jag iväg på de jobb som inte blev något. Efter att ha kört på de lilla rådjuret skakade jag nog över en timma. Tur att BMW bygger hårda bilar, men har nu fått hämta ut en hyrbil och hoppas att allt ska kännas bättre när jag vaknar igen klockan halv 6. För nu ligger jag ju här igen, i den fruktade sängen där alla tankarna smyger sig på och inte kan sluta snurra. Så usch vad jag längtar efter min karljävel i sängen å ett stort tack till Linn å Thomas för all hjälp!
Slänger upp en bild på the car, å som sagt dom är hårda. Jag fick bara en sån otrolig chock..


RSS 2.0