Sweet home alabama

Helt sanslöst så gott jag sov i natt, förutom att sovit gott har Rikard skrivit kontrakten i dag.
I veckan får jag börja äta lite smått igen, men måste dock istället ta tre veckor längre fram. Men det blir nog efter höstlovet.
Just nu sitter jag på programeringen, snacka om tråkig kurs. Jag önskar jag slapp den, det är nog värsta kursen. Näst efter Björn's då kanske.. Ikväll är det dessutom stallet, motion och farväl till Rikard. Det blir så himla tomt i sängen.
Ingen som vill åka till arvidsjaur i veckan?!


Wroooom!

Äntligen har jag trugat mig igenom och klarat fas A,B,C och Fordon. Skönt, nästa gång jag ska plugga blir det repetionsfas.
Har hunnit rida, promenera, laga mat, promenera en gång till och pluggat idag. Det är riktigt skönt! Nu ska vi se sommaren med Göran och ta det lugnt ikväll :)


Jag kan ju önska att den var den jag fick köra när jag klarar mitt körkort ;)


Smaken är som baken,

Är det bara jag som tycker det är kallt?! Jag fryser tamefan jämt och ständigt men kan aldrig förstå det, just för stunden är det kanske inte så konstigt. Det är iskallt i hela huset!
Tidigare idag var jag och jobbade på silvermuseet, jag trivs väldigt bra där faktiskt! :)
Jag har hittat en bok som jag ska köpa till mig själv, maten ser så hiiiimla god ut i den och låter så god. Det jag fastnat mest för är Mini älgburgarna. Mums! Nu ska jag hjälpa mamma att till laga tjädern som blir till middag istället för att drömma om burgarna. :)
 


Hopp och galopp

Jag känner hur positiv syn jag har fått på det mesta nu, riktigt skönt! :) Idag har jag hunnit med en hel del, varit på skolan, övningskört, hjälpt till att riva ett garage, gått elhjuspåret och pluggat matte och körkortsteori. Jag har idag fått hem skrivnings och körnings datumen i brevlådan. Fy jag känner mig nervös redan idag när jag trycker på rätta knappen, hur blir det inte den dagen?! I helgen har jag Ludde hela helgen så jag ska låna med mig Rebecka som ridlärare någon dag när det är lite folk på stallet. Knäppa vackra häst, har riktigt träningsvärk idag från ridpasset igår. Men det är ju som sagt den enda härliga värk!
Nu ska jag dricka lite svartvinbärs the och titta på tv innan jag ska ge mig på C fasen ännu en jävla gång! :)

Hur vet man om en blondin har haft en dålig dag? -Hon har en tampong bakom örat och vet inte var hon har sin penna.

Ännu ett meningslöst inlägg, men detta är ett gladare i alla fall. Jag fick nämligen mitt lönebesked idag och det var mer än jag räknat med. Sedan har jag även fått veta att mitt körkort är 2000 kr billigare än jag räknat med. Det kostar alltså bara 920 kr, Johans traktorkort är dyrare! :) Och för cirka 40 minuter sedan ringde Rikard, då hade han passerat arvids. Det betyder att han strax är här. Snart kommer världens sötaste Tekla och Maria.
Jag kan ju se fram emot en bra eftermiddag/kväll i alla fall. Enda tråkiga är att jag måste ta mig på en liten promenad! Nog för att jag var smart nog att promenera bort min ilska över schemat, och fort gick jag. Det tog inte länge för mig innan jag retat upp mig ordentligt på ändringen.
Dessutom kan jag inte bärga mig för alla pengar jag och Rebecka kommer tjäna på vårat projektarbete. På tal om henne, igår gjorde vi ett snyggt inbrott på nya som jag glömde berätta om. Jag måste sett jävligt smidig och snygg ut när jag klättrade in genom fönstret som vi fick öppna med kniven. Ja det var ju en smart blondin som hade glömt nyckeln i Racksund.
Blondiner.... Suck.. 


Skoltrött, redan? Igen?

Så var skolan igång på allvar. Usch, det känns inte alls roligt.
Från att ha varit helt chill schema till att vara helt världelöst. Man kan ju fundera på hur många historialektioner jag kommer vara närvarande på så länge mitt schema ser ut som det gör. Jag blir så arg när dom flyttat svenskalektionen som dom gjort.
Jag är dessutom så trött eftersom jag inte kunde sova i natt, det var antingen för att jag och Rebecka somnade när vi skulle se Bröderna Karlsson eller för att jag var så lycklig i natt när jag skulle sova. Jag kände mig helt nykär och nu längtar jag så tills Rikard kommer hit.
Men nu ska jag och Ulf spela nått spel. Kanske det får mig på bättre humör för stunden!


Så var slutet här

Sista dagen på sista sommarlovet, hör någon hur sorgligt det är? Det blir ju inte det minsta roligare av att det är tråkigt väder häller, nog för att då passar det väl superbra att städa rummer och framför allt plugga körkortsteori. Fyfan vad tråkigt det är men när jag klarar teoriprovet någongång i framtiden så kommer jag inte ångra en sekund. Jag har ju ett mål, att jag ska klara det bättre än Rebecka. Men jag får nog vara lycklig om jag klarar det alls ;)
Så nu ska jag ta tag i tråkigheterna!
 förästen, i fredags spikade vi panel hela dagen. Äntligen börjar huset börja likna ett hus!


Slutet närmar sig

Så var jag tillbaka i min säng efter en halvlång dag. Har hunnit jobba, varit till farmor som fyller 70 i veckan och även hunnit träffa en efterlängtad Annette! :)
Vi gick spångarna i det fina vädret och eftersom jag har syndat idag kanske det var välbehövt också.
Det jag kan glädja mig med i alla fall att på tisdat är det en vecka kvar! Men det kan hända att jag fortsätter, det beror helt på vågen. Så egentligen beror det väl helt på mig själv och hur mycket jag rör på mig ;)
Igårkväll var hundarna helt sanslösa så nu har vi ett märke i vårat nya golv och en trasig gryta. Dessutom kan jag lova att jag hade en väldigt fisig Ozzy under sängen i natt, suck!
Men nu ska jag försöka ta tag i den där jävla körkortsteorin!

Holm, han är så ful i munnen att fåglarna i mosjön sket på han... Eller hur det var?!

Nu är det hängnings dags!
Min favoritsida med alla bra serier och alla avsnitt till One Tree Hill är nerstängd!
Får väl trösta mig med att det bara är 5 dagar, 15 timmar och 20 minuter tills Mammas Nya Kille börjar igen.
Och att Petra förhoppningsvis är lika snabb på att ladda ner avsnitten. Hade ju hoppats det skulle bli en present till mig själv. Säsong 8 börjar 14 sept. Så jag kanske kan se det den 15, trodde jag ja. Sad girl!


Beyond hell above heaven

En låt från Volbeats nya skiva som inte släppts ännu ;D
Den släpps 10 september. Bara 36 dagar innan konserten i Luleå :)


En tung väg kvar

Tänk att allt närmar sig med megakliv, usch. Imorgon är sista dagen på sommarlovet. Ja det som återstår då är ju bara helgen och inte ens då är jag ledig. Jag ser fram emot att äta lite kött på lördag, riktigt efterlängtat! Vi ska nämligen fira att farmor fyller 70 den 25e och sen fyller nästa farmor den 28. Det är mycket "kalas" nu och lite mat. Men det går och det går framåt. Varje gång jag ställer mig på vågen ler jag och jag känner mig bättre och värdigare för varje dag som går. Egentligen är det sjukt att något sådant ska kunna förstöra så mycket av ens liv och fick jag bestämma skulle ingen behöva känna som jag kände när jag såg mig själv eller visste att någon annan såg mig själv. Ändå kanske jag inte har varit den största men ofta känts så. Som sagt är det på väg åt rätt håll! :)
Jag längtar tills Rebecka kommer sig till Arjeplog. För jag har en plan, eller jag har nog väldigt många men få hon går med på!, men det är ingen i arjeplog som har en någorlunda bra kamera att låna ut? :)


Mina dammiga pärlor, den röda fick jag av Rebecka. En vän vet vad man önskar sig ;D


en dag i solen

Igår var en vacker dag, trots att höstens kännetäcken har hunnit börja visa sig här. Tråkigt men sant.. 
Sov som vanligt bort halva dagen och efter ett besök hos vackra Ludwig begav jag mig in till stan, Oj vilken stad vi har va?!, för att vara med Olivia. Fick utväxten tillfärgad och åkte min första sväng med Maja som chaufför ;)
Mysigt var det, men jag kan lova att det var lockande med pizza när de andra åt middag och jag sörplade på min vaniljdrink med kanel i. Vad gör man inte för skönhet och lycka?! ;) Eller ja åtmindstånde för självkänsla och självförtroende.
Idag är det en lika fin dag som igår men ska tillbringa den med körkortspluggning, panelspikning och loppis i mellanström ikväll. Det finns saker som är betydligt roligare, men snart är det skola så kanske lika bra att göra skittråkiga saker så skolan är likvärdigt tråkig?


Otroligt vacker

och förmodligen min nya "ridskolehäst" i höst :)

Fintväder i ett fint arjeplog med fina vänner ♥Från kylan in i värmen.

Så har jag kommit hem och hunnit landa, skönt!
På vägen hem passerade vi både farmor och pappa, båda blev nog lika glad för vårat besök. Rikard lyckades dock köra en spricka i en av sina fälgar, tråkigt men billigare än puktering i alla fall :)
Men jag kan lova att vi hann vara riktigt hungriga, man är ju inte så sysselsatt när man åker bil så.. Menmen vi lever ännu och igår lyxade vi till det med lite kyckling, det tråkiga var att kycklingen inte var lika god som vi föreställt oss men det kanske vi fick ta då. Det var ju inte hela världen. 
Dagens mistag var i alla fall att ta en titt på schemat, tror inte jag har haft så dåligt schema tidigare. Men jag får väl försöka se det positivit och jag har ju faktiskt en hel del IG ämnen som jag då hinner ta igen kanske.
Har idag fyndat 7 svarta tallrikar och ett bord på loppisen där jag även träffade Tekla och Maria, dom är så sanslöst söta! :)
Det tråkigaste med att vara hemma igen är vädret, det känns att hösten är här redan. Visserligen är luften det härligaste man någonsin kan andas in men tyvärr är det ingen riktig värme. Riktigt tråkigt att sommaren är slut..
Jag ska i alla fall plocka hjortron i morgon om jag orkar, äckligt kan jag lova. Men dyrt, mycket pengar :) Nä kurr kurr i magen dags att sörpla i sig en grönsakssoppa :)

Åh jag minns varenda scen ifrån vår film.

Jag känner mig riktigt trött och är less på faserna trots att jag nästan inte gjort någon! Men det känns helt omöjligt att klara dom också. Hittils har jag bara klarat en B-fas. Det enda jag kan se positivt med det hela är nog att jag har övningsfaser kvar i alla fall..
Jag tror fan jag måste ta mig en tupplur i alla fall, fastän jag lovat Rikard att inte göra det. Man blir ju så förbannat trött av att bara sitta vid datorn och han smet ju bara iväg när jag duschade. Då kan han väl inte bli så arg. Eller?!

Förästen kommer det att kännas jättetomt utan Mikaela någonstans när skolan börjar. Nog för att hon sällan var på lektionerna vi hade ihop. Men det kommer vara tomt i matsalen och på festerna. Men tommast av allt blir det utan filmer eller hur var det där?! ;)

 


We no speak americano.

Sitter och lyssnar på denna jävla sommarplåga, den är ganska så festlig egentligen. Dock håller sommaren och dens festligheter på att ta slut. Mitt sista sommarlov håller på att gå mot sin ända vilket även betyder att alla mina bästa dagar snart är slut.
Ja enligt min mamma är livet som bäst när man går skolan, vilket hon kanske har rätt i. Minst ansvar någonsin, nu får vi bara mer och mer ansvar hela tiden. Folk kommer sätta högre och högre förväntningar på en.

Jag vill bara lägga mig i sängen, somna och vakna som 5 åring igen. Skit samma att jag måste lära mig alla dessa läxor igen, det är ändå inte hela världen va?!

I could really use a wish right now.

Meningen med livet? Det är ganska oförståeligt. Eller egentligen är det nog helt oförståeligt!
Jag är hungrig men jag vill inte äta. Jag är trött men kan inte sova längre. Jag är ledsen men kan inte gråta mer tårar. Jag förstår mig inte på någonting alls, men det kanske är så det ska vara den här delen av livet?
En av de få ting jag förstår är att jag skulle göra allt för att ha min moster på heltid ett halvår. Det skulle vara allt och lite till för mig. Som allt annat så är det förstås omöjligt, suck. Om jag bara hittade en annan lösning som skulle kunna fungera då?
Det är som att någon har stuckit en nål i mig och all luft har pyst ut. Jag ser knappt fram emot något längre, kan vi inte bara avboka livet och köpa en stor smörgåstårta. Mumsigt va?! Eller kanske jag ska ta tag i en av de få grejjer jag ser fram emot i livet och plugga lite körkort? Får nog bli så och får nog vara slut på tramssnack nu..

Over and out.


Yeah! We bring the stars out, we bring the women and the cars and the cards out

Igår blev det en toksväng till Rättvik för att se på crusingen. Det är ju helt underbart, önskar att man kunde stannat hela natten men kring 10 rullade vi tillbaka igen mot Ö-vik och var hemma i natt kring halv 4. Kanske att jag var nå trött när jag klev upp för att gå på jobbet? Sanslöst! Så nu har jag varit superduktig och gjort ännu en fas på körkortet. Det närmar sig med stormsteg.
Ikväll har vi varit och ätit kladdkaksmuffins hos Mikaela och Anton, varit till Ompan och fått sig en dusch efter som det var någon som inte ville komma när jag ropade på henne och självklart skulle hon stå läääängst ned i hagen, suck! Dessutom har mamma och pappa hunnit träffa Leif och Vibeke, de bjöd på middag när mamma och dom passerade. Så jag har även fått en ny tröja av min mamma som jag tycker mycket om!
Nu ska jag i alla fall göra ett försök till att sova, så jag inte är lika död imorgon och jag hoppas på lite trevligare väder.


Önskar jag hade en sån vacker pärla här att köra när jag har klarat mitt körkort ♥


Not afraid

Det var precis vad jag behövde idag!


Jag är bakis!RSS 2.0