There is nothing left to keep me here

Med kokande blod och alldeles för mycket skolarbete så kände jag att jag behövde blogga lite. Det måste nog vara bästa sättet att rensa huvudet litegran, att få skriva av sig.
Just nu är jag så förbannad att jag nästan spricker och jag vill mer än någonsin bara lämna Arjeplog och dess befolkning bakom mig.

Jag vill inte låta sista helgen innan sommarlovet bli förstörd, men så länge jag stannar vet jag att den kommer bli det.
Jag trodde att livet äntligen skulle börja visa sig från en bättre sida men jag hade helt klart fel. Så fort man börjat se ljuset så kommer någon/något och släcker det. Varför?!


En norsk buick från lördagens så kallade utställning på torget.


Time after time

Tänk vad tiden går fort?! Det hela känns så overkligt... Maja fyller 18 imorrn. Hon fyllde väl nyss 15? Tony tog körkortet i tisdags. Det är 1 månad och 6 dagar kvar till mammas bröllop. Det är helt sinnessjukt hur fort tiden går. Det var nyss julafton och pappa friade.
Det känns som igår Mikaela och Rebecka åkte ifrån arjeplog för att gå på sommarlov och jag blev kvar här i Arjeplog hela sommaren. Är det bara jag eller känns det helt overkligt att vi tar studenten nästa år? Vi missar så otroligt mycket, hela tiden har vi chanser att göra saker, roliga som tråkiga. Men det är upp till oss, det är då frågan dyker upp i mitt huvud. Äter latmasken upp oss? Är världen så otroligt mycket latare nu för tiden?

Imorrn, var det 3 år sedan denna bild togs. Ibland känns det som igår.


Själv tycker jag också att det är ganska lustigt att Rikard visade mig exakt samma sugrör, fast dom tillhörde hans pappa. :)


Peyton Marie Sawyer = PMSNu förstår jag mitt dåliga humör, att jag inte tänkte längre! Jag läste för ett tag sen en krönika där en tjej skrev om veckan innan mensveckan. Jag har aldrig någonsin hittat sådan trovärdighet i en tidning som då! Allt hon skrev in i minsta detalj om smärtan, sötsuget, humöret och orken stämde in till punkt och pricka! Det värsta enligt mig är det hemska sötsuget jag får, jag kan inte säga nej till en godis och mammas kakskåp är det absolut farligaste som finns!
Och det förklarar ju mycket, har nämligen lyckats äta en piggelin, en halv chokladboll, två tårtbitar och en nogger. SJUKT! Jag har inte ätit så mycket sötsaker sen julafton, just därför borde mens avskaffas. Eller det är en av anledningarna i alla fall.
Så en varm dusch på mina menstankar satt riktigt fint, så nu ska jag lägga mig och titta på One Tree Hill med gott samvete!

Lådbilsrally och massa gamla minnen

Man kan ju verkligen snacka om att de där fysikprovet gick riktigt åt skogen! Har jag riktigt tur så fick jag ett G i alla fall, men det vet man ju hur det brukar gå. Men nu är jag i alla fall färdig med all grafisk bild också, så otroligt skönt att det kan ingen förstå! Har varit och kikat på Johans kultur dag idag och varit allmänt sur, eller rättare sagt arg. Vad lever vi i för jävla cpvärld?! Åh, jag blir så jävla förbannad så jag tror jag spricker!!!!


Jag och Petra lyxade till med en promenad och en piggelin, sjukt gott!

Lillbror hade kulturdag så jag hade nostalgi med Pernilla som sällskap :)

Johans lådbil, även kallad vita faran

Fint väder, tråkigt bara med all is som är kvar. Jag vill bada!

Det är i alla fall sjukt mycket vatten i akkelisbäcken!


Önska mig lycka till!

Sitter nu och väntar på fysiken, jag åt av gårdagens kassler och jag tittade faktiskt på fysiken men nu har jag hittat något ännu roligare på ufbloggen :) Lägger upp lite bilder och ska ha fysikprov nu!

¨
Redovisningen från vårat bullbak


haha

Mina egna bilder sen den dagen

Annette som muffins expert!

Bakningen i full gång

Våra snygga och goda muffins!


Tengo hambre!

ÄNTLIGEN!
Nu är jag klar med livskunskapen och spanskan, det känns riktigt skönt. Därför ska jag belöna mig själv med skolans äckliga lunch och en titt på fysiken innan provet. Lyxigt va?!


Om jag fick välja, skulle dagens lunch se ut sådär!

S.O.S! Please someone help me!

Jag tycker det är något som saknas på mitt vykort. Vad ska jag göra åt de? Ska jag skriva något på det och vad isf?! Hjälp här tack!


"Im the guy for you, Camilla Bylund"

Om jag skulle byta ut min vackra man, skulle de vara för denna vackra man! Jag kan inte låta bli att drömma mig bort i hans armar... Åh, jag är en alldeles för drömmande människa!! Låter det inte fint, Im the guy for you, Brooke Davids, Camilla Bylund. Vilken drömkille! ♥


It's raining men...

Snacka om att jag är lyckad! Jag som skulle plugga inför fysiken imorrn, jotjena. Jag har ju lyckats glömma boken i skåpet. Jag blir galen på att det aldrig ska gå bra för mitt lag!!
Och inte fick jag något pluggsällskap på kväll heller, snacka om tråkigt. Inte ser jag någon motivation till att översätta mönstret klart heller. Blä, kanske om det skulle bli lite finare väder att man skulle se lite motivation?

Händer det något roligt i helgen? Eller är det bara råpluggning som gäller?
Jag vill i alla fall åka till mellis och titta på Olivias drömtoyota, ingen som känner för att köra dit mig måntro? Och på lördag är det min sista lördag på museet, skönt men tråkigt i plånboken! Roliga saker för plånboken är löner :)

Den är ju i alla fall tvådörrars..!


I get a tusand hugs

Det känns riktigt skönt att jag nu klarade förra veckans biologiprov. Mitt mål är att innan sommarlovet hinna göra ett prov till, det kan väl inte vara helt omöjligt?! Eller?
Fast med tanke på allt annat jag har kvar nu som ska göras innan sommaren så kanske jag borde fokusera på det?
Ikväll ska jag göra klart mönstret till mammas klänning, snacka om drygt arbete. Sen måste jag ta tag i mina engelska uppsatser och lite fysik. Har ju fysikprov imorgon, usch. Jag längtar verkligen inte! Men jag hoppas att jag får sällskap av Jasmin ikväll med studierna :)
Måste dessutom komma ihåg att gå en promenad innan jag får lägga mig och fortsätta drömma mig in i min värld av One Tree Hill.

Nu ska jag ta paus från mitt fiskarbete och åka hem!


Don't give a fuck if I cut my arm bleeding.

Så sitter jag trött och hungrig på Engelskan. Jag kan verkligen allt utom att koncentrera mig! Att det ska vara så omöjligt? Jag borde egentligen verkligen inte sitta och blogga när jag har massa skola kvar. Men vad ska man göra åt saken när man inte kan koncetnrera sig?!

Så jag ska spela ett roligt spel istället. Eller roligt och roligt kan jag nog knappast kalla det, men det är lite smått beroendeframkallande iaf.


Jag hissar flaggan till dagens hjälte

Sitter här i köket än med det här jävla mönstret. Inte ens halva klart! Det är omöjligt..
Så jag har lite paus med resterna av philadelfiaglassen som vi gjorde i helgen. Gott!
Sen måste jag tacka Helena som snyggat till min blogg. Nu behöver jag ju inte skämmas över dess utseende, skönt! :)


Life is a bitch, then you die.

Är det bara hos mig det är så här?!
Kommer det alltid vara så?! Kan inte skolan bara ta slut, så jag får flytta snart. Iväg härifrån...

Nu håller jag i alla fall på att försöka översätta mammas klänningsmönster. Det är omöjligt! Och tar hur lång tid som helst, jag har verkligen inte tid. Jag har verkligen inte tid med det här, speciellt med tanke på alla ämnen jag failar i just nu. Usch..


crap

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lappjeveln
Jag hatar att mina länkar blir svart, men jag tycker i alla fall ni borde kolla in länken ovanför! (:

I love a rainy night

Så var man tillbaka i den gråa vardagen efter en välbehövd helg. Trots en lång helg är jag fortfarande väldigt trött och skulle verkligen behöva sova en stund!
Men det verkar få bli någon annan gång!
Det regnar utanför fönstret, i morse var det snöblandat regn. Kan det bli nå mycke tråkigare?! Men det är väl bara att härda denna dag också..
Förästen så har jag sommarjobb från v. 29 till v.32. Alltså missar jag hela rättvik, kraftigt surt!!Kära bel air!


On the road again

Idag har jag köpt en bil. En riktigt pärla!

Min egna pärla

Världens vackraste hund, i världens vackraste 142a ;)

Bark at the moon

Gårkvällen slutade med helt okej väder! Hela kvällen var förästen ganska stressig.
Började med att handla mat för kvällens middag, som jag och Rikard ska bjuda på. Hem en snabbis, äta middag och packa in grejerna i kylen bar det till samhället igen. Stackars Rikard fick tillbringa hela kvällen på stallet,
Vi mockade, var på US-möte och jag skrittade ut en sväng på Ludde.
Det blev en promenad upp på Öbergabacken med Petra också innan vi skulle åka hem. Då det roliga inträffade..
Bakaxeln på Amazonen rasade, stackars liten pojke. Så just nu jagar han och mamma någon som kan göra det åt han eller någonstans han kan åka och göra det själv. Vi får väl se hur det går!
Själv sitter jag och drömmer mig bort i Ozzy Osbournes värld. Kan ni föreställa er att vara på en av hans konserter? Vilket drag och vilken grej att ha varit på, här har inte Michael Jackson en chans någonstans i mina ögon. Hur han blivit så känd, men i mina ögon är han ingen legend. I mina ögon är han en vit neger som sjöng. Ozzy är däremot en legend, han är inte min favoritartist. Men han är någon som alla borde få chansen att se en gång i livet. Jag kan bara inte släppa vilken grej!Tänk att stå i publiken den 7 september. Ingen som vill följa till globen tro?

Atomkärnan A = N + Z

Är riktigt trött idag också, det är tragiskt. Hur mycket jag än sover är jag fortfarande trött. Suck!
På söndag hoppas jag på att få en dag att sova ut igen, eller ja. Kanske inte blir så heller? Det ser jag väl då, jag ska nog inte planera något för det blir ju aldrig som man planerar..
Det är ganska lustigt, jag blev nyss än en gång kallad Mikaela. Men vars finns likeheten?! Jag hittar i alla fall ingen och ändå blandar allt för många ihop oss.. Knepiga värld (:
Nu ska jag fortsätta med den här skitfysiken, (vi har prov om en vecka!!) och titta ut på de gråa och trista vädret utanför fönstret. 
 
Veckans låt från One Tree Hill, texten är riktigt bra!


I'll only let you down

Idag har jag varit duktig och gått över en mil!
Petra har grått hår och Rikard läser Tintin. Jag som precis gjort klart den uppgiften, skönt att få bort nån.
Men sjävklart har jag ju alldeles för många kvar, roligt va?!
Dags att krypa till sängs, kanske råka se ett avsnitt one tree hill!


Even the good can be a curse

Som sagt så ska man aldrig planera något. Man ska nog inte ens göra något.
Allt skiter sig ändå bara.


Tills hjärtat slutar slå

Äntligen har fröken Wågström tagit sig i kragen och skaffat en ny blogg! Så då kanske mina dagar är räddade? Eller?! Vi får väl se hur ofta partyprinsessan kommer uppdatera :)
Jag är otroligt trött idag, kraftigt less på att sömnen inte vill som jag vill. Men nu kommer snart mannen i sängen och då kanske jag får sova ordentligt igen. Eller ja, man kan ju i alla fall få hoppas på det.

Jag och Petra försöker förstå programeringen, eller ja i alla fall Petra. Jag ser ingen nytta i de hela och jag kommer aldrig förstå mig på det. Och jag är allt utom intresserad!
Dags att försöka bry sig, sista kvarten!Framför elden skulle jag vilja vara, jag skulle nog somna som en barnrumpa.


Can't stop these tears from falling

Jag måste börja inlägget bra, med hur tacksam jag är att jag har just Åse och Anna som ridinstruktörer. Snacka om någon med glad enerig.
Men ska sluta det med sorg, ett liv utan lycka. Om min man ville göra mig lycklig skulle han nog fått köpa mig lycka, den som inte tror mig har inte köpt ett djur.
Innan jag dör, så ska jag äga en Malamute och en Sheepdog i alla fall!

Klicka för att se nästa bildVisa annonsens filmKlicka för att se nästa bild

Can you meet me halfway?

ALLMÄNT...
Namn: Camilla Bylund
Piercingar: inga alls
Tatueringar: tyvärr ingen
Längd: 167 typ
Skostorlek: 41-42
Hårfärg: blondie
Är du kär i någon: jag tror det
Önskar du att du bodde någon annanstans: absolut
Tänker du på självmord: vem vet :)
Tycker andra att du är attraktiv: jag skulle inte tycka det
Vilket shampoo använder du: lite olika
Vilken parfym använder du: mexx
Vad är du rädd för: ensamheten
Gillar du att tvätta: nej
Gillar du Berg-och-Dalbana: nej, huvva!


SENASTE...

Film du hyrde: nån skitfilm tillsammans med Rikard
Film du köpte: Torkel i knipa
Låten du lyssnade på: Svenska Hjärtan - Lasse lindh
Låten du hade på hjärnan: Meet me halfway - black eyed peas
Låten du laddade ner: Above and below
Personen du ringde: pratar med Sofi nu
TV program du tittade på: One tree hill
Personen du tänkte på: rikard..

FAVORIT...

Mat: kött
Låt: Wouldn't it be nice - The Beach boys
Sak att göra: se one tree hill
Sport: ridning
Dryck: vatten och vin och cola
Kläder: mina enda byxor som passar
Film: Titanic och Pearl Harbor
Bil: Chevrolet Bel Air 1957 röd lr svart

ANTAL...

Gånger du varit kär: 2 ggr
Gånger ditt hjärta brustit: för mycket
Hjärtan brustit på grund av dej: vet inte, för mycket antar jag
Gånger ditt namn varit med i tidningen: oj, två kanske
Ärr du har på kroppen: vet inte

SENASTE...

Bok du läste: Dear Nobody men är inte klar med den än
Personen du fick mail av: bara reklam och rikard
Personen du fick brev av: paket avi
Personen du fick sms av: Rebecka
Gången hela din familj åt middag tillsammans: I lördags

ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: haft lektion
Var det kul: verkligen
Hur tidigt stiger du upp: typ 20 över 7
Gillar du att slåss: jag tror nog tyvärr det
Vad ska du göra ikväll: Rida

Är du seriös: oj ingen aning
Vad är du allergisk mot: inte vad jag vet
Var har du ont: ryggen och nacken
Använder du hårspray: nej
Kan du stå på händer:
Favoritserie: One Tree Hill

ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: socker!
Gillar du ketchup: jajamen
Är du glad nu: nej
Var du glad igår: nej
Känner du någon som jobbar på sjukhus: jopp
Vad dansar du till: dansband och liknande
Stockholm är: stort
Göteborg är: vill jag besöka i helgen
Kan du sjunga: haha inte precis
Mer värt än guld: vänner och min familj
Spaghetti eller makaroner: spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: USA, Thailand, Grekland, Västindien, Kanada med mera
Ska inte bli skoj: skola och regnet
Sparar till: min dröm bil ♥
Väntar på: sommarlov
Pålägg som gäller: ost
Dagens dryck: Vatten


This is where I stay?

En tung morgon och en hungrig mage, jag har inte lånat tintin boken och jag har inte hunnit läsa Dear Nobody än. Jag är fortfarande helt förtrollad av One tree hill igen. Helt hopplöst och Chris Keller är dum i huvudet. Eller jag skulle nog gissa att alla män är dum i huvudet, mer eller mindre. Jag har vad jag gör idag, både på biologihålet och efter stallet ikväll. Men jag måste säga att jag verkligen längtar tillbaka på hästryggen trots att det bara var en vecka sen sist?!


How could we be so broken?!

Just nu vill jag verkligen bara lämna sängen, ta opeln och bara köra. Köra överallt och ingenstans. Bara få vara själv, se något annat. Men det går inte. Inte idag och ingen annan dag.
Jag har försökt läsa boken, men det är inget som fasnar. Orden bara sveper förbi mina ögon och jag förstår fortfarande lika lite som innan jag började läsa den.
Det är samma med resten av alla skolarbeten. Varför ska det måsta vara så? Kan ingen bara stoppa in ett minneskort i huvudet på mig så jag slipper lära mig alla saker som aldrig fastnar?
Kan någon förklara skolans mening och hur man ska kunna fokusera och lära sig saker när man inte ens ser meningen med livet och dess gång? Vad gör vi här egentligen?

det jag har med dig

Nu har jag påbörjat säsong två, jag har även hunnit börja läsa på Dear Nobody. Försökt gå en promenad och lite liknande. Men inte lyckats göra något med framgång.
Det har hunnit regna och nu lyser solen, men vad spelar det för roll? Vad spelar någonting alls för roll?


Here I am.

Känner ni inte att ni någon gång skulle vilja gömma er i eran egen värld? Bara sitta för er själva, bara vara och glömma verkligheten?
Just så känner jag, just det kunde jag uppnå med one tree hill. Det fanns bara jag, Lucas, Peyton, Brooke, Haley och Nathan. Men just idag finns inte ens den känslan, allt bara försvann när allt är som det är.
Du spräckte min egna bubbla idag. Tyvärr på ett negativt vis...

Just nu sitter jag med ett glas vin och väntar på kvällens sällskap. Petra är påväg hit, det är bara vi hemma. Eller ja brorsan och hans kompis också. Men dom märks knappt av!


Tonight we make our dreams come true.

Det blev ingen glass med Ulf idag, det regnar. Eller regnade i alla fall. Så jag har sett igenom de 4 första avsnitten one tree hill idag. Jag ska smita iväg och alla avsnitt en gång till hos Petra under helgen iaf.
Jag har gjort ett försök till att städa mitt rum men det gick lika dåligt som allt annat gjort idag. Mamma har bjudit på bränd pyttipanna, det är riktigt äckligt!
Och jag sitter här med känslan av att någon sliter hjärtat ur kroppen, jag förstår inte varför allt ska vara så otroligt komplicerat och svårt.
En känsla fylld med hat, ilska och sorg väller över mig och hur mycket jag än försöker kan jag inte släppa den. Desto mindre kan den släppa dig, vad är det för mening med allt egentligen?
Eftersom det inte finns någon mening med något så är det väl onödigt, men kanske skulle vara skönt med ett betyg i engelska b så jag ska börja läsa Dear Nobody nu och ta en dusch på ett tag.


Are we even friends?

Åh, jävla skitnatt! Jag är fortfarande trött men det är omöjligt att somna om. Den där jävla John Blund ska få veta vad han heter nästa gång han kommer förbi. Och idag hoppas vi på bra väder och mjukglass med ulf!

Try sleeping with a broken heartDet är något som går dåligt, tro mig jag vet.
Och kan någon skicka hit john blund innan jag mördar någon?!


Jag älskar dig ♥

Wouldn't it be nice if we were older
Then we wouldn't have to wait so long
And wouldn't it be nice to live together
In the kind of world where we belong

You know its gonna make it that much better
When we can say goodnight and stay together


Wouldn't it be nice if we could wake up
In the morning when the day is new
And after having spent the day together
Hold each other close the whole night through

Happy times together we've been spending
I wish that every kiss was neverending
Wouldn't it be nice
Went to a dance, looking for romance

Idag har varit en ganska lugn dag, men inte så mycket tid inne och så. Jag sov som en gris till 1, hur skönt och efterlängtat som helst. Sen var det gröt och körde lite skoter med lillbror min. Fick även finbesök av Mia och Tekla, självklart Jonas och Ulrika också. Så vi fikade lite när även Erland och Id kom förbi. När allt lugnade ner sig körde vi till Jäckvik, för att kolla upp lite saker. Rätt mysigt faktiskt, bara jag, mamma och pappa.
Väl hemma igen fick jag äntligen min efterlängtade korvstroganoff! Fast jag fick tillaga den själv.
Var och sa adjö till valparna, ja dom åker ju nu! Eller två åker imorrn och resten nästa helg eller nå liknande, gått till korsningen med mamma trots ett ont ben, suck. Så nu är det allt utom bra!

(Tips; Rebecka, om du inte vill veta för mycket av nästa avsnitt ska du inte kolla för långt ner!)
Har haft allt för mycket fritid sen vi kom hem så jag har för det första hittat detta,

The Beach Boys spelar i Västerås under Power Big Meet. Det skuller vara riktigt jävla kultkul att gå på. Någon som vill följa med mig?! Finns biljetter på ticnet, 429 kr och då får man se Sven-Ingvars också!
Nästa sak jag hittat är bilder från nästa avsnitt och jag blir bara så nyfiken att jag döööör!


Haley dör inte! Mitt liv är räddat och kommer Julian och Brooke att gifta sig i fjällen eller vad händer?! Jag kan inte bärga mig tills tisdag!

just like Haley

It all seems so fake, this idea that good things happens to good people and there is magic in the world. There is to many good people who suffers for something like that to be true, to many prayers that get unanswered.

Every day we ignore how completely broken this world is, and we tell ourselves its all gonna be okey, you are gonna be okey. But it is not okey, once you know that, there is no going back. There is no magic in the world, at least not today there isn't.

I was thinking about the finally of it all. How somebody could leave your world in a blink of an eye and be gone forever. Its to enormus to think about, its to hard. Then you are supposed to just go on? Right? Just like deal with it, I mean really, are you supposed to be sad just as long the flower last and then time to go back to telling jokes and think about the old days. I don't have any jokes to tell, as the matter of fact I hope I never hear another joke as long as I live. And the old days are just bad, they are old days that are gone...I don't want to be anything other than what I've been trying to be lately

Har skrivit två tidigare inlägg idag men min dator blir ju knäpp på skolan. Tacka vett ja hemma! Då kan man ju i alla fall lita på internet. Nu har jag långhelg och långledigt. Eller jag jobbar på lördag så jag blir fast i lilla Arjeplog. Men kanske lika bra med tanke på hur min börs ser ut just nu.
Känns bara riktigt tråkigt, helgen kommer att spenderas med boken Dear Nobody som ska läsas i engelskan och den ska även spenderas med min uppsats om min kära Bel Air så jag kan lämna in det till ekatarina någon gång! Finns det tid ska jag även försöka med The Leader men det ser mörkt ut :) Det vilktigaste helgen kommer innehålla är motion och motion. Jag måste ner en storlek till innan det lönar sig att börja köpa nya kläder, för dit ska jag och där ska jag stanna. Så det så! 

Nu funderar jag på en paus och titta på det senaste oth avsnittet igen eller leta reda på cougar town, ja jag måste ju hitta något annat att se när oth tar slut nästa vecka. Någon som ska gråta med mig?Det kan inte vara sant?! Jag vill ha tillbaka den gamla kära Haley innan serien tar slut! Jag vill inte att mina efterlängtade avsnitt ska ta slut och jag är livrädd att tappa ljuset igen.  


Because I know that's weakness in your eyes

Ojoj, vad jag är duktig! Eller?! Ajja, jag kan ju i alla fall få känna mig lite duktig idag.
Jag klarade engelska läs och hörförsåelsen trots att jag sov mig igenom provet. Duktigt! Jag har hjälpt Jasmin med matten, om hon fattade något, ja det är en annan femma. Det tvekar jag på! Jobbar just nu med engelska, ellar ja. Jag har en paus. Sen blir det nog att kolla igenom biologin och ta en promenad. Får se hur länge "lilla" är kvar.
Det känns roligt, men ändå dyrt att jag inte kan ha mina byxor! Jag har letat fram nå gamla byxor, men till och med de är för stora.
Någon som har något roligt på gång i helgen? Jag orkar inte sitta hemma, men jag kanske borde vara nykter?!

Nu ska jag återgå till mitt pluggande med Jasmin som är godisgalen!


Today

Humör: Superseg
Plus: jag är mätt
Minus: att det har snöat idag 
Kläder: mjukisar och tröja. (måste leta reda på något annat!)
Låt: Dance so good - Wakey!Wakey!
Hur är ditt liv: komplicerat
Vill ha: pengar och ledighet
Planer: plugga
Dagens måste: Promenad!
Händelse: Det har fortfarande snöat! :(
Saknad: Ingen faktiskt.
Ser fram emot: Lång helg och sommarlov om 4 veckor och 4 dagar!


gäsp!

Det börjar nästan bli sanslöst, det har snöat idag. 11 maj och det snöar? Crazy! Fast jag ska väl inte klaga allt för mycket, mamma har ju varit med om att det snöade på skolavslutningen så vi får väl hålla tummarna så vi slipper det i alla fall!
I natt vart det inte heller mycket till sömn, jag förstår inte varför jag inte kan få sova ordentligt! Ikväll hoppas jag att jag och Jasmin ska vara jätteduktig och göra nå skolarbete och gå en promenad med mitt cpben. Var till skolsyster i morse men icket var hon där. Jag som tänkt väga mig också!
Jag har frusit hela dagen, och jag är skithungrig. Så nu ska jag och Bruhn äta palt, GOTT!GooChoppern som inte är kvar längre hos karlen :(


Ajajaj, det bultar och det bankar.

Jag är en sliten Camilla idag trots att det är måndag. Eller det kanske inte är så konstigt att jag är sliten efter en hård helg? Vaknade söndag morgon med bultande huvud, förstörd mage och ont i båda låren. Jag kunde inte ens röra benen! Ja, inte sov jag gott den natten! Inte någon av de andra heller för den delen.
Trots en hård helg och hur lite sömn som helst kan jag inte sova. Jag tog precis upp datorn eftersom jag gett upp. Varför försöka sova när det ändå inte går?

I alla fall så känns det skönt att besökshelgen i år blev som alla andra besökshelger, fyllda av sprit och minnesluckor. Det har i alla fall varit trevligt med besök från Övik, tror jag i alla fall.
Jag tror att jag ska passa mig för att säga för mycket och försöka sova nu igen. Usch, jag ser fram emot att få somna på onsdagkväll, nykter utan väckarklocka. Jag ser även fram emot att ta en promenad och förhoppningsvis inte gråta. Imorrn får det kanske bli ett besök hos skolsyster, om inte annat för vågens skull. Jag vet inte om jag törs dock, har varit alldeles för lite motion och för mycket intag av alkohol. Men

! Roger in, roger ut. God natt.


I wish you would

http://www.youtube.com/watch?v=2cif4PrZV4Q
Finns en länk som inte syns ovanför, underbar låt!


I remeber when you lost your head, sometimes I wounder how you stay so sad when you are so beautiful.
And I remeber every word you said, are you scared because you never been somewhere so beautiful?
So tell me why we are talking when we dance so good.
And I know you can't stay but I wish you would.
I wish you would..


I must belive there is more above us than below.

Dagens elevrådsmöte kan verkligen ses seriöst, eller? Jag och Petra sitter på vårat så kallade möte och kan ingenting göra. Känns dock jäävligt drygt att måsta släpa sig härifrån för att gå på fysiken. Jag har spelat något jävla korvspel alldeles för länge så nu jag upp och kolla om jag klarade fysikprovet. Sen ska jag nog hänga mig eller något. Det finns ingen motivation till något. Jag hatar det som blivit, jag hatar hur vi är.


It keep's me here when all I wanna do is disapere


When it was good, we never wanted anybody else.

Jag har just sett de sista avsnittet andra avenyn, det var rikigtigt bra men det är sorgligt att det är slut! För min del hade det gärna fått vara mer avsnitt. Tragiskt menmen, något mer som är tragiskt är att det har snöat än en gång idag. Jag och pappa har sett paranormal activity och den var inte bra heller. Snacka om långtråkig film! Men jag har i alla fall världens bästa pappa, han har huggit ett träd till oss i helgen. Det kan ju behövas om vi ska sova i Jotsokk. Jag är inte maxtaggad, men halvtaggad är jag. Det är ju ändå besökshelg och min pojkvänn kommer. Jag saknar honom så jag tror jag spricker. Eller jag har nog redan spruckit. Suck. Allting har nog spruckit.Annette och jag förra besökshelgen


Because the drugs never work.

Ojojoj, så sjukt bra One tree hill var. Hur kan dom sluta med det så snart?! Jag ska stämma dom eller något om dom slutar göra serien. Något mer jag ska stämma är den som kom på att fundera och tänka. Förstå hur enkelt livet skulle vara om man aldrig tänkte och tyckte. Nä usch vad världen är dum i huvudet och jag kan fortfarande inte släppa något. Jag blir aldrig klok. Eller kanske som Eddie sa, Jag blir aldrig riktigt vuxen jag.
Nu ska jag och mitt illamående, trötta kropp och huvud försöka ha engelska med våran toppen lärare!

You're a song, written by the hands of God
Don't get me wrong
'Cause this might sound, to you a bit odd.
But you own the place where all my thoughts go hiding.
And right under your clothes. Is where I find them.


Så sant så. Men visst ser det gott ut med jordgubbar och en grogg?!


You are a song written by the hands of God.

Nu sitter jag och har precis sett desperate housewifes, jag kommer ju fastna i den serien också. Suck, men det är väl kanske lika bra när Andra avenyn tar slut imorgon och det bara är tre avsnitt kvar av one tree hill, och ett av dom tre ska jag se ikväll. Utan terapi-tv blir det inte mycket till liv. Ingen som vet av något man kan börja kolla på nu då? Jag saknar dessutom att se O.C. Snobbserie som inte kan mäta sig med one three hill, men fortfarande bra terapi!
Jag har idag både varit duktig och varit med på gympan och gått en promenad till vägen å tillbaka som är 5 km. Skönt, för det är superväder ute.
Något som inte var lika skönt var utvecklingssamtalet jag hade idag. Men nu är det i alla fall över, och nu slipper jag ha mamma på mitt utvecklingssamtal ever more! Skönt, och imorrn ska jag på stallet och fota världens vackraste LuddoBoy är tanken i alla fall. Sen ska jag och Annette ut och promenera en sväng. Jag måste dock göra någon hårdare träning någon dag. Kanske jag ska ta tag i mitt springande snart?
Jag har ett mål som jag ska klara av oavsett hinder, men innan sommarlovet börjar ska jag ha börjat jogga!
"Så man kanske får något annat i huvudet", som en intressant människa sade en dag. Nä usch, nu måste jag tänka på annat innan jag kreverar eller gör något annat dumt.
One tree hill dags! Sen svenskaplugg och sovning.

Puss och god natt

Under the ground, I lived there without a sound

En morgon som denna, solen skiner och jag har sovmorgon. Då funderar man verkligen vad man gör på skolan? Men livets gång kan jag tyvärr inte ändra mycket mer än jag gör. Jag känner hur jag inte alls vill vara med idag. Jag vill inte möta mamma och absolut inte ha utvecklingssamtal. Det är livets gång, som tur är det sista för nästa gång är jag visst 18!

Nu ska jag kila ner i maten och köpa mig lite frukost med Annette, Kooza och Kalix. Gott! Dock kanske inte lika gott som det ser ut på bilden!It keeps me here, when all I wanna do is go..

Jag har nästan ont i magen av nervositet, jag vill inte ha utvecklingsamtal imorrn. Är det något jag inte klarar av är det skolan. Jag har sämst mentor och jag hatar alla kurser med honom. Men vad gör man?!

Jag har i alla fall varit jätteduktig idag, förutom dom 30 länger jag simmade tidigare idag med Annette så har jag även ridit ut på lilleBill och gått en promenix men Annette. Fast har även varit till farbror Erland som fyller år idag, där jag fick tårta och det är ju inte det nyttigaste. Men nu måste det vara klart tårta på ett tag va?!
Eller kanske bara till fredag, karljäveln ska ju till och fylla år han också. Måste det vara så mycket gotta runt en hela tiden. Jag får nog öka min motion ännu mer om jag ska fortsätta såhär!

Nu ska jag sova snart, med min nya favorit låt från den underbara filmen Never Back Down. Såg slutet på den i natt, otroligt bra film. Trots att jag inte tycker om boxarfilmer så var den där skitbra.
Puss och god natt, du gör så jag får fnatt. Ja hela min kropp spelar mig ett spratt...
Jag blir galen!


You spin my head right round!Lips like sugar. Body like candy. I just can't get you out of my head..

Sometimes I feel like I wanna leave this place for good.

Nu sitter jag på skolan och bara väntar. Egentligen borde jag skriva engelska, men jag klarar det inte. Jag borde göra mycket jag inte klarar av. Det finns bara ingen glöd till något.
Idag har jag och Annette i alla fall simmat 30 långder och det var välbehövt! Med tanke på alla chips jag åt igår och all tårta som blivit i helgen. Igår såg vi Monsters inc, det var ett tag sen man såg den. Det är sällan man tänker på hur bra barnfilmer är egentligen. Det är lite vi vet idag, men jag vet i alla fall att jag skulle göra vad som helst för att ha en egen Sully i sängen att hålla om..


You won't be the one to tuck me in at night

Ännu en helg har flygit förbi, vilket betyder att vi går ännu en vecka närmare skolavslutningen. Jag har fortfarande en stor hög med läxor osv som måste göras bort. Usch, känns allt utom lockande. Ja hela helgen har varit ganska olockande.
Det är tur att jag har världens vackraste Ludwig att pussa på i bland, det är dessutom tur att jag har världens vackraste pojkvänn som håller om mig ibland. Men det räcker inte alltid, långt ifrån alltid kanske.
Hur bortskämd är jag inte? Eller vars sitter felet? Jag vet knappt vart jag ska vända mig längre och det finns ingen väg jag promenerar som är rak. Jag vill inte gå den långa vägen längre för hur man än gör så slutar man lik förbannat i någon skit. Kommer det inte från ett håll kommer det från nå annat. Vad lever vi för ens?

You don't know how you met me
You don't know why, you I cant turn around and say good bye
All you know is when im with you I make you free
And swim through your veins like a fish in the sea

RSS 2.0