I drink more than you do, I party harder than you do and my car is faster than yours too!

Eller i alla fall snabbare än rebeckas kanske om jag har tur.
Just nu sitter jag och nynnar på lite pink, var ett tag sen man lyssnade på hennes musik men kan inte säga annat än att den fortfarande är bra.
Jag har inte orkar blogga på ett tag, men idag kommer i alla fall Moster Mimmi, Mac och Kusin Nelly. Så mitt rum måste skynda sig att blir städat.. Dessutom har äntligen vackra Olympos tagit sig hit och stackars Ludde har tappat en sko och är öm :(
Men var i alla fall ute på en riktigt efterlängtad ridtur igår och idag blir det en ny. Som jag har längtat :)
Hade en väldigt lugn midsommarhelg samtidigt som det var lite tråkigt hade jag väldigt trevligt. Helgen spenderades med Jasmin, vi gjorde nog egentligen inte så mycket annat än att åt och snacka skit. Haha. Dock var det synd om en vän till familjen, hans mamma dog under helgen. Lördag eftermiddag skjutsade mamma ner honom till Piteå där hans mamma låg. Stackaren.

Nä, nu är det dags att byta ur Rikards kläder till mina egna och börja städa någon gång så man får göra något roligare!

So what, Im still a retard. I got no IQ cause I don't need it tonight.
And guess what, Im having more fun, now when it's gone!

under the day where you're no good.

Oj, inget blir fortfarande som man tänkt sig. Jag som skulle hinna med så mycket både igår och idag har inte hunnit så mycket. Klyvit ved, ojlat en halv vägg, bakat bullar, varit hos Ingela, tittat in på körskolan, dragit ris vid byastugan och slutligen avslutade jag dagens kväll med lite fiske i midnattssolen. Vi gav ganska fort upp eftersom det vart så kallt och ingen fisk ville nappa. Dessutom stannade våran båtmotor när vi nästan kommit hem :(
Just nu är jag mest ledsen över att det går så sakta för alla hästmänniskor i denna värld!!! Menmen, nu verkar tummen har kommit ur arslet. Så det är dags för mig att sova så det kanske händer något imorgon?
Jag längtar i alla fall till mammas möhippa, hon är bombis på att det inte blir någon och det är ju kul att hon tror det. hihi :)

Ingen bor i skogen

Nu sitter jag äntligen hemma, hemma i Johans rum. Vi har precis sett det nyaste avsnittet av Ingen bor i skogen. Snacka om underbart program, jag är fullständigt förälskad i Jens Persson som han kallar sig i serien.
Idag har jag bara sovit bort hela dagen, fullständigt onödigt. Jag hade ju tänkt hinna spendera sista timmarna med min käre man bättre än sovandes.
Men allt blir ju inte som man tänkt sig, som till exempel så är nu Ulrika sjuk så jag får ha Olympos hela veckan nu också plus nästa vecka. Under midsommar har jag även vackra Ludwig :)
Imorgon klockan 11 ska jag plantera mitt feta arsle på körskolan så jag får pärmarna bortgjorda någon gång och kan studera vidare hemma istället. Ska sedan vandra vidare till Ulrica här ute i Racksund och förbereda för pållens ankomst :)


Jens Persson, god lyssnare och nybliven särbo. Ofrivillig innehavare av mycket "egen tid", något han valt att spendera på byggandet av sitt hemmabiosystem.


Rikard brukar ha sex med sin barbara


Man kan ju fundera om den där barbaran är jag eller om han har en liten docka gömd i kriberg?
Det är en låång söndag idag och natten var väldigt konstig. Skönt i alla fall att baksmällan har börjat ge med sig tror jag. Men det blir fortfarande dryga 40 mil idag. Usch, ingen som vill köpa ett privatjet till mig?
Dags att städa klart.
Pusshej, jag är för snygg för dej!

Its a hardknock life

Usch, sicken dag. Nu är jag telefonlös, livlös och allmänt less. Varför ska det vara så?! Idag har vi inte alls gjort mycket, sov bort halva dagen och grina nästa halva. Vad är det för jävla fel egentligen?!
Hur konstigt det än låter så ska det bli skönt att få komma hem, skönt att få sova i min säng och köra min bil. Klappa min vackra Ozzy och rida fina Olympos.
Förhoppningsvis händer det något ikväll som räddar min kväll! Eller till och med mitt liv!

Summer goes on....

Livet är bra konstigt, men det är väl inte meningen att man ska förstå det. Just nu sitter jag hemma hos Rikards mamma och väntar på att min käre man ska hitta sladden till tvn så jag får se filmen någon gång. Till filmen ska det serveras vin och sex. MUMS! :) Imorrn ska jag till brux kl 9, känns mindre lockande men mer lockande med en lunch där. Med sällskap av Rebecka och mannen, hon som dessutom klarat körkortet. Vilket lyx!! Men det betyder ju att hon är helgens fyllechaffis.
Synd att livet går så fort förbi, idag är det redan torsdag. På söndag natt bär det av hem till Arjeplog, suck. Men det kanske bara är bra. Ja ska fiska, rida, greja inför bröllopet och gå på mammas bröllop. Oj vad jag har längtat till den dagen :)

Men nu verkar han ha hittat den, eller så har han gett upp?! Film blir det nu i alla fall!


Bel Air makes my heart goes faster and slower at the same time.

Nu sitter jag i Gullvik, har precis sett Cloudy with a cance of meatballs. Sjuk film, men den passar till spöregnet utanför. Tråkigt väder och jag håller tummarna att det ska ha gått över tills imorgon. Men med min tur vet vi ju att det inte gör det!..
Helgen har varit ganska fullspäckad, mestadels rolig men några mindre roliga stunder också men de ska man väl inte riktigt fokusera på?

Torsdagen slutade då i alla fall med en massa fnitter och en Anton och Mikaela med mig i min dubbelsäng. Sen kväll och fredagen börjades med att äta tårta hemma hos mig för världens bästa bultsyster som fyllde 18, och nu när jag inte behöver dölja det längre så kan jag säga att jag längtar så sjuktligt mycket tills det är dags för hennes present :)
Korkade upp vid 3 när vi rullade ut ur lilla Arjeplog och stannade på middag i Lycksele där födelsedagsbarnet fick beställa sin första lagliga smirnoff i baren! ;)
Väl i övik träffade jag min underbara man en sväng och fortsatte sedan drickandet. Jag följde Thomas och åkte, tur fan var det för det slutade med att jag fick åka min älskade 57a. It makes my heart goes faster and slower at the same time och för den som inte förstod betyder det att jag är sanslöst kär i dom. Vid halv 5 kom jag ut och la mig här.
Vaknade sent och dagen gick förbi ganska fort, så bar det senare av till StudentbarnetMikaela och skulle bada bubbelbad, men slutade med sångspel. I samma veva fick vi också veta att lillbulten och Holm krockat och nu är bilen bara skrot. Tråkigt! Men lyckligtvis klarade de sig utan större skador.
Kvällen fortsatte och vid 4 la vi oss efter alldeles för mycket kladdkaka och vin.. Haha

Under denna dag har det inte hänt mycket alls, just nu så längtar jag bara efter min egen man. Det är inte så svårt tills man ser andra ha mysigt. Fast måste ju medge att Emma och Bult är bra söta ändå :)
Så istället för att tjata sönder Rebecka som pluggar körkortsteori ska jag dumpa mina känslor med ännu ett One Tree Hill avsnitt.


Anders vackra -57


Silence speaks louder than words

Nu är nästan allt ordnat utom att packa förstås. Blir att packa och plocka fram nå somriga kläder ikväll.
Måste städa klart och ska till stallet.
Egentligen boooorde jag både plugga och sova, men känner jag mig själv blir det lite av de båda.
Men nu ska jag äta upp skolans alla hamburgare och sedan börja knata mig till jobbet. Hur ska man hinna med allt som människa?

Heartbeats

One night to be confused
One night to speed up truth
We had a promise paid
Four hands and then away

Both under influence
We had a divine sense
To know what to say
Mind is a razor blade

To call for hands of above
to lean on
Wouldn't be good enough
for me, no

One night of magic rush
The start a simple touch
One night to push and scream
And then relief

Ten seven days of perfect tunes
The colors red and blue
We had a promise made
We were in love


To call for hands of above
to lean on
Wouldn't be good enough
for me, no

And you, you knew the hand of the devil
And you, kept us awake with wolves teeth
Sharing different heartbeats
In one night


To call for hands of above
to lean on
Wouldn't be good enough



Jag saknar min Rikard, min underbara pojkvänn. Jag skulle göra mycket för att ha honom liggandes utmed mig här i sängen och för att få somna i hans famn.. På fredag är det 14 månader och jag är fortfarnade riktigt kär. Tiden går fort när man har roligt?! 
He has my heart,  


Fortfarande besviken. Men det betyder inte att jag inte fortfarande bryr mig

Har fortfarande inte kunnat slita mig från kära One Tree Hill, jag som glömde sno säsong sju av Petra.
Petra och Albin som varit i diket idag.
Trots att vi inte pratat på länge på grund av tjejtjafs. Så kunde jag inte bli annat än orolig och förvirrad i morse när telefonen ringde och jag fick veta att de hade voltat på vägen hem. Ingen viste hur det var med dem, alla som fått det där samtalet vet hur bilderna ser ut. Alla som hamnat i diket vet hur paniken känns. Hur mycket det än känns tror jag aldrig vi kommer komma upp till hur det känns att ha skadat din passagerare, vän, partner. Det är vad jag skulle vilja kalla panik och ångest. Som tur gick det bra och så vitt jag vet borde de snart vara hemma hos Albin. Liksom jag och Rikard hade, hade också Petra och Albin skyddsänglar med sig i bilen, ibland så kan det nästan finnas en gud ovanför oss. Bara ibland.



Dagens lycka måste ju i alla fall vara Piteå-Tidingen. En vit stulen golf med registreringsnumret OCU 945. Helt klart "käre" gamle golfen som var med i de mörka dagarna i höstas.
Trots allt jag gick igenom tillsammans med Moa och hur mycket kul vi brukade ha, så kan jag inte tycka annat än det är nästan rätt åt henne. Efter hur hon har betett sig så kan jag inte tycka synd om henne när hennes golf med Antons baklucka blir stulen. Dessutom har jag hört idag från en lärarkälla att hon ska bli kvar ett 4:e år. Går man ändå på balen? Det trodde i alla fall inte jag och Rebecka, ska vi måsta dras med att ha henne surandes på skolan? ;)



Your heart is in a place I no longer wanna be.

Tänk att jag lyckades sova bort en hel dag till?!
Skönt var det i alla fall. Nu har jag tänkt ta en promenad med världens vackraste hundar som sovit i mitt rum hela dagen och sen ska jag städa så Mikaela, Anton och Niklas ryms här imorrn natt!
Och förhoppningsvis kan jag se White Fang ikväll :)


Skaka ruumpaaan!

Okej, efter många timmars om och men så verkar i alla fall hälften av världens alla problem ha löst sig. Tänk om jag skulle fundera så här hårt ofta, då skulle det nog aldrig vara krig i världen och jag skulle alltid ha nya kläder och vågen skulle inte ens veta vad övervikt var. Men tyvärr är jag nog för dålig på det här..
Idag har vi haft uppdragsjakt för 3orna, både positiva och negativa reaktioner. Nästa år ska det förbättras en hel del i det för kul ska vi då verkligen ha innan vi tar studenten!
Igår blev det i alla fall en utekväll på Nya och hos Olivia, mysigt och trevligt med studentvecka fast samtigt sorligt med tanke på att man aldrig mer träffar de flesta.
Iof så dessa 3or(minus Mikaela) är inte de jag umgåts mest med i mitt liv, men det känns ändå sorgligt. De har ju alltid varit där både på gott och ont.


Min enda bild från kvällen som dessutom vart på fel kant?!

Toy story 3

Ett klipp ur sommarens, antagligen bästa, film! ;)


Som en kniv i hjärtat

Fortfarande i sängen, borde ha börjat med mitt skolarbete men det är inte alls lockande. Jag tycker nog mest bara synd om mig själv idag, fast egentligen utan större anledning.
Hela helgen har varit ett fiasko egentligen och jag har inte fått något gjort förutom de få timmar jag jobbade i går och visst är det väl skönt att få en liten lön i juli också, nog för att då lär det mesta gå till telefonräkningen, men skönt att betala bort den i alla fall.

Jag kanske borde lägga ner det här ett tag, ta mitt skadade hjärta, psykopatiska hjärna och försöka göra nå skolarbeten. Men med dagens känslor är det nog en omöjlighet.


Bara för att jag älskar texten.
Bara för att jag älskar minnena.

The long road home

Okej, det är söndag eftermiddag och jag ligger fortfarande i sängen. Jag har varit uppe en gång för att damsuga och ätit en macka. Roligt liv va?
Så det blev varken Övik, Talludden eller brännboll igår.
Det blev att titta på balen, dricka en äcklig grogg och försöka hålla sig vaken. Att försöka ta sig hem och sluta gråta.
Vad fan var det för jävla kväll?!

Förhoppningsvis tas det igen på fredag?

Just dance

Usch, vilken beslutsångest jag har. Jag vill till Talludden imorrn! Det skulle ju vara sjukt kul, speciellt eftersom det lär ju vara en hel del gamla kändisar där! Men det ser ju inte ut att bli någon talludden heller, varför är jag kvar?! Jag kunde varit påväg till övik nu!


Linda, jag och Jonna innan jag började mitt första år på hornavaskolan. Sjukt länge sen!

What should we do with the drunken sailor?!

Snacka om att mina senaste skoldagar har varit värda.
Igår kom jag till fysiken halv två för att få veta att jag inte behövde vara där för jag är klar med allt. Suck, så ja åkte hem och "gjorde" matten hemma. Skönt, idag såg ja fram emot en kort dag. Som blev betydligt kortare än jag tänkt mig.
Har haft matte. Utan lärare. Så jag kunde lika gärna gjort den hemma också. Så värd skoldag har jag haft.
Nu väntar jag på fröken Wågström så ska vi äta lunch. Om en vecka ska jag snart se Mikaelas student och sedan åka till Övik med Rebecka som är 18 i hennes racermerca, och full. Att vi ska vara!



Jag vet inte vad ni tror, men jag är ganska säker på att mina seglare skulle drunkna, om inte annat så i alkoholet!

Smoke on the water, a fire in the tractor!

Kan man tänka sig hur duktig jag och Rikard har varit ikväll?!
Jag har skrivit klart engelska, belöningsbakat oss en kladdkaka,
vi har tvättat, damsugit och diskat. Det känns skönt att det är nystädat när pappa kommer hem imorgon förmiddag någon gång, något som också känns skönt är att jag kan sova länge eftersom jag har sovmorgon till halv två imorrn :)

Vi började se Lejonkungen 2 men jag blev för rastlös så det får bli duschen och sängen nu istället.
Rikard sitter som klistrad vid datorn, det har han gjort väldigt många timmar ikväll. Han har hittat en lingrävare han får om han lyckas få i den från gården. Det kan ju vara roligt, tills han längtar att jag ska åka till skolan?! Så kändes det i alla fall att bli dissad för en lingrävare.
Är nog bara att börja vänja sig för är det något som intresserar mannen så är det något som lever om, ryker svart och är rostigt som satan!
Ajja, god night darlings!


Kunde det bli så mycket bättre?!

This is what dreams are made of

Sitter och gör ett försök med denna jävla engelska, att Ekatarina aldrig kan sluta ge oss massa big assignments?! Men jag får ju i alla fall skriva om min älskade Bel Air ♥

Några saker om 57'an som jag inte visste innan jag började i alla fall;

- Det gjorde 702 220 exemplar tillverkades
- Den kallades "Kungen av korta spår"
- Det är en av världens mest kända bilar
- Den har vunnit mer Nascar tävlingar än någon annan bil
Den FÖRBJÖDS att tävlas med eftersom den ansågs oslagbar på sin tid

Min älskade kärlek, hur kan jag inte vilja ha dig ännu mer när jag läst om ditt rykte. En riktig pärla!


Sweet dreams

Ojoj, det var riktigt gott med jordgubbar och grädde! Egentligen förtjänade jag nog dom inte eftersom jag inte gjort klart svenskan än. Men shit happens ;)
Kanske dags att hoppa i säng med min varma man, jag fryser och skolbussen går om sju timmar. USCH!



Det var inte så mina jorgubbar såg ut, men dom smakade antagligen lika gott. Fyfan vad sommar är bra!

Blue eyes crying in the rain

Sitter hemma i köket och pratar affärer med Rebecka, eller vi sitter vid varsin dator på olika ställen. Vi kan ju bli riktiga buissnies men. Eller womens kanske?
Egentligen borde jag plugga, men det blir inte så mycket av det just nu. Men jag har varit duktig och hunnit med mycket idag!
Tvättat, skurat och damsugat, diskat och gått med hundarna. Halvstädat bilen och nu gör jag ett tafatt försök till skolarbete. Sen ska jag och Rikard unna oss goda jordgubbar. Som jag har längtat, mums!

Just ja, jag har köpt två par nya skor och Rikard har köpt nyaste Stefanz skivan! :)


För att ni finns

Nu är Rikard äntligen här, jag måste säga att jag tycker lite synd om honom. Igår råkade jag klippa honom, blev lite kort men samtidigt så blev det ju bättre än det flera milslånga han hade tidigare :)
Egentligen borde jag skriva en stor uppsats om en stor ledare men jag kan inte komma på någon. Det måste vara tråkigaste uppgiften jag någonsin fått?
Sen förstår jag inte hur jag ska skriva min analys i svenskan heller. Nu vill jag bara ha den 11 juni, en cider och solsken!

Men med min tur blir det spöregn den 11e! :))
Jag vill åka till övik över huvudtaget men det får nog vänta den här helgen, hur sugen jag än är så känns det mer värt nästa. Det tråkiga är bara att jag inte är 18, men det har jag aldrig tidigare dött av så förhoppningsvis ska jag inte dö nu heller.

Nu ska jag och Sandra göra nationella på engelska, helt jävla världelöst!

Rekordelig Jordgubb-Lime cider är enligt mig sommarens cider, hur mycket somrigare kan det bli?! Dessutom kostar de inte shortan av en.
Kommer ni på någon ledare så kontakta mig!

RSS 2.0