tisdagskväll

Tisdag och nästan mitt i veckan, har läst alldeles för mycket för att komma ihåg nått. Men det ser ju bra ut på min lista inför tentan! Hoppas det bara ser bra ut på tentan också! Helgen innehöll en riktigt lyckad husfest i Ravesta, en kombo av inflyttning, födelsedag och halloween. Hoppas på en repris i framtiden :) 
 
Det har dessutom hunnit komma snö och den har nu nästan regnat bort, Homer har fått en ögoninflammation och Rikard är tillbaka hemma. Så det är väl nästan som vanligt här i Övik? Fast ändå är det så annorlunda. Nåja, shit happens, life passes. Ska passa på å mysa med min kille medan ja är nöjd över mitt pluggande! 
 
Snyggaste utstyrslarna! Love you my friend ♥

Stjärnor i höstens mörker

We dont always like the same things take ice cream
We like different flavors 
And we dont always see things the same
once you called me a name and I returned the favor 
But you are my best friend forever
we wont ever let that end, no never
You are here for me and I am here for you
Thats what best friends do!
 

living in this mess

Har äntligen fått koppla in vårat nya internet. Så jag gör allt jag kan för att inte behöva plugga men, jag måste nog rycka mig i kragen för jag vill se sex and the city som börjar snart. Men det finns ju tusen saker som är så mycket mer intressant än skolböckerna. Plus att mitt huvud snurrar med miljarder höstfrågor. Suck, när ska man få någon ro i den halva hjärnan? Det håller på att trängas alldeles för mycket. Det finns mycket funderingar om min lilla hund också, hur jag ska lyckas lära honom allt jag vill. Tänk om jag bara kunde allt, vad otroligt enkelt allt skulle vara helt plötsligt :)

Men livet är till för att ge oss problem vi ska lösa, vägar vi ska korsa och berg vi måste bestiga. Det är bara så jobbigt att måsta bli svettig på kuppen (; 
 
Lille Balerino var inte alls det vackraste jag har skådat idag när vi kom tillbaka efter ridturen. Efter att ha fått bokstavligt släpat honom förbi kock och upp för hela mördarbacken, kom en arg, blöt och lerig Camilla med häst till stallet. Tyvärr kunde jag inte vara arg längre än jag fått av honom tränset. Han är en liten guldklimp den där proffessorn.. 
 
Nu har jag kommit hem, nu har jag, ja jag har tyglat mig....
 

Tänd ett ljus å låt det brinna

Dagen idag har spenderats mest på skolan, den stora fördjupningsuppgiften ska skrivas ihop. Jag lovar att det var betydligt mer göra än jag hade kunnat tro! Så min förhoppning om att vi skulle vara klara idag, den sket sig! Nåja, jag har även hunnit vara på torpet med Homer, vilket gick sådär. Jag har i alla fall fått mer tips idag än förra gången, så det kanske hjälper. Om inte annat så var Maggans hjälp igår till väldigt mycket hjälp. Vi har mycket att träna på i veckan! Dessutom har jag mycket att läsa och Nills. Tur Rikard är borta ibland, jag har nog ändå inte tid att ha honom hemma jämt.. 

 

Efter torpet har vi haft mest tv-mys med tända ljus och kramar. Jag och min lilla tussis, själv har jag blivit helt tokig på att tända ljus. Det går inte en dag utan att jag tänder nästan vartenda ett i lägengeten, och det är några stycken! Vi har även hunnit se den sista delen av torka aldrig tårar utan handskar. Vilken fruktansvärd serie, den är riktigt bra gjord och man blir ordentligt berörd! Annars händer inte så mycket förutom att all min vakna tid går jag och hoppas på att detta vita guld ska falla ifrån himlen. Jag tycker verkligen det är på tiden att det delar med sig av sin glädje och allt de vackra som följer

 

Nåja, utan snö men med en mysig hund tänker jag faktiskt fortsätta min tvafton med sex and the city. Jag har ju turen att inte börja förns ett imorgon. Sovmorgon ♥

 

Låt aldrig hoppet försvinna


Rest in peace ♥

Så var ännu en vecka förbi och jag kan ärligt känna det faktiskt känns skönt att komma tillbaka till skolan ifrån VFUn. Helt plötsligt får man sovmornar! Men det är mycket som ska läsas och tas in just nu. Rakt så man blir snurrig i bollen! 
Har idag fått lite hjälp av Maggan med mitt lilla yrväder! Kändes riktigt bra, hoppas att jag kan lyckas med mina nya övningar nu då. Lägenheten ser dessutom riktigt fin ut idag, storstädning har varit på schemat! Tråkigt att måsta städa i sånt här fint väder, men det måste ju göras någon gång! 
 
Ska lägga mig och krama min kille sista timmarna innan han åker på jobbet och ta vara på tiden. Det är inte alltid man gör det, idag funderar jag på om man gör det. Igår var det 4 år sedan min fina farfar dog, tog man vara på tiden nog när han levde? Eller kunde man ha varit bättre? Tar man vara på alla dom fina som fortfarande lever? 
 
I sorger och bekymmer försvinner fort höstens vackra färger.
I mörker och dyster faller vi ack så lätt. 
I regn och rusk backar vi ett steg för mycket. 
Solens vackra dagar, hjälper ej att hitta rätt. 
Men i min stora säng, där har jag värmt mig en plätt!

One more night

Endel kvällar känner jag att jag aldrig vill lämna "min" bil. Ikväll är en sån kväll, när man helst vill ställa sig någonstans å somna. När alla gamla minnen tränger på...


17 oktober

Onsdagnatt, ja lillördag. Idag har vi ätit god fisk med gott vin tillsammans med Bult och Emma. Har även hunnit med att plugga nån timme, men köket ser ut som ett bombnedslag. Ännu mer deprimerande är det att ingen snö faller längre, endast regn, regn, regn och lite mer regn kommer över denna kuststad. Det gör mig lite ledsen för jag blir så glad av snö, förstår verkligen inte hur man inte kan bli de?! Nu tänkte jag faktiskt att jag skulle blåsa ut alla mina mysljus och lägga mig i sängen med min radio, ja jag tror gubben kom hem nu också så nu har jag nya lampor i extraljusen i min bil(det är inte mina ord, han sa det å så var det!). 
 
God natt önskar ett regnigt Örnsköldsvik! 

It's wintertime and the weather is fine

Nja, riktigt sån lyx var det inte men idag ha he äntligen snöa! Har hunnit till Risnäs en sväng, där det låg närmare en decimeter snö. Ingen va nog lyckligare än ja å min hund, snö är det bästa som finns! Hoppas den kommer till stan snart också :)


Where it's so white as snow

Söndagkväll och en veckas praktik kvar. Har pluggat med Karin ikväll, det behövdes nog! Ska läsa några sidor till innan jag slår igång solsidan och somnar. Jag tycker helgen har gått så fort, det var meningen med bio i fredags men det sket sig för min del. Sedan vart lördagen också himla lugn och avslutades i tvsoffan hos Linn. Efter en skräckis, mycket morddiskutioner och funderingar så får jag även se ett lik på vägen hem! Inte varje dag de inte! 
Hemma i Arjeplog har snön kommit, men här kommer det inte alls någon snö. Bara en massa regn.. 
 
Imorgon kommer gubben hem, efterlängtat!
Det vackraste jag vet är en fin vinterdag. Snön ligger som puder på marken, kylan gör att man nästan kan se formen på varje snöflinga. Solen ligger rosa över den vita naturen. Orört och vackert, nästan så man tror det är en dröm. Men i halsen känns det som knivar som skär. Ja, en vacker vinterdag är det vackraste jag vet men du är fortfarande vackrare!

God natt


Vad är det för fel på dig, varför vill du ha mig i din famn?

Idag borde vara en glad dag, men det är det inte. Idag har jag haft turen att ha Homer ett helt år och Rikard i 3 och ett halvt. Jag är lyckligt lottad med dessa två superfina pojkar i mitt liv. Jag är lyckligt lottad på många vis, men alla dagar kan ändå inte vara glada dagar. 
 
 
Gud jag önskar
Att det vore för alltid
Det jag har med dig er
Men jag lovar dig er
När allting är slut
Den sista ni ser - är mig
Och den sista ni hör - är mig
 

I cross my heart and hope to die

Onsdag kväll, trött efter en dag med mensvärk och praktik. Men jag får se det från den positiva sidan, jag ska ju snart få öppna mina omvårdnadsböcker. Roligt va?! Har även hunnit fota min snygga hund idag. Fyfan, tänk om alla hundar va lika snygg som han! 
Helgen i Arjeplog var bra, provred Åses nya polle. Mysigt, men det var ju inte Ludde! Låg spydålig hela söndagen, undra vad ja gjorde lördagen?! Köpt mig en ny jacka, fått ett presentkort på en turridning i Älvsbyn haft allmänt roligt med Maja, hennes kompis Elin och mina fina kusiner. 
 
Huvva, dags att göra vettigare ting. Slänger bara in nån bild på finast ifrån idag!
 
 

Söndagskväll

Söndag kväll och helt förstörd. Det blev en hård marknadslördag! Men nu ligger jag "hemma" i min säng, guu va skön den är. Så mycket värt med våran nya säng, man sover som på moln :) nu är det bara sex timmar kvar till väckaren ringer och en ny praktikvecka drar igång... Sweet Dreams!


Det är här man vet vart stigarna går

Lördag, tar en liten break ifrån allt eftersom jag har varit igång från halv 11 i morse. Har gått på marknaden, varit å fikat hos farmor igen och ridit ridit åses nya häst - miranda tillsammans med mina kusiner. Guud vad det är mysigt att vara hemma!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1063880/images/2012/pic_5070651ae087c33d3f04ff14.jpg" class="image">


Marknadsfredag

Hemma hos mamma, skönt! Marknadsfredag och allt, jag och Rikard ska följa Maja och hennes kompis ifrån Piteå ut ikväll. Guud vad det är skönt att vara hemma! Det är många gånger per dag jag önskar att jag bodde här där allt var mycket enklare. Men förmodligen skulle jag inte bli så mycket lyckligare här idag. Utan gänget som gick skola, utan Ludde. Ja mycket förändras fort! Nu är det dags för ett glas vin :)

RSS 2.0