Wish you were here

Ett tips till alla som ännu inte räknar sig själv som vuxen. Väx aldrig upp, jag hatar det. Skulle göra vad som hellst för att vara 10 igen och bekymmersfri.
i miss everything about you
every second's like a minute
every minute's like a day
when you're far away
i miss everything about you
every second's like a minute
every minute's like a day
when you're far away

Country roads, take me home to the place I belong.

Tur de finns snälla kompisar med och utan djur.
Varit ute med en snäll ompis idag. Så la upp en bild på ett snyggt par!
Jag hatar verkligen att du inte är min för du har mitt hjärta ♥

off to work

Jag hade just skrivit ett inlägg som var värsta seriöst och så lyckas jag på nått sätt backa! Nu ger jag upp! Ska snart åka till jobbet och det känns bara skitdrygt!
En katt som gillade att vara i hagen hos Pillan och Bacon
Väldigt nyfiken och väldigt söt
Mikaela pussas med fläsk?
Snygg kille!
En kåt och hungrig tjej... undra om de kan vara hennes matte som lärt henne kanske?!

En ny tid i livet

Det har nu gått en hel veckan sen studenten. Helt otroligt vad tiden går fort, studenten är bland det bästa och värsta jag någonsin gjort. Att inte veta någonting om framtiden och stå i den är läskigt, att lämna kompisar och inte veta om man någonsin kommer träffa dem igen. Men det är samtidigt en stor frihet att vara klar med all skola jag någonsin måste gå, visserligen måste jag nog ta tag i det senare i livet men det är ett senare problem just nu i alla fall.
Det har även gått en vecka sedan jag såg min mamma och vi åt pizza på Harrys och badade i Uddjaur. Jag ska inte säga att det är lätt att flytta ifrån hennes mat, Ludde och Ozzy. Ludde är nog ärligt värst att ha lämnat, det är ju min ögonsten, porslinshästen. Men tyvärr är han ju inte till salu.
Men jag vet själv att det är bäst så här och det förhoppningsvis blir bra i slutändan!
FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VAD VI ÄR BRA!

Heey, give me everything tonight!

Sitter just nu hos Rebecka som duschar, det är ganska obegripligt ändå att det är tisdag och på fredag tar vi studenten.
Tror jag har skrivit om det ett antal gånger men det är som att det inte går in i hjärnan än att jag har kommit så långt i mitt liv och jag ska bli vuxen på riktigt. Men trots att alla böcker är inlämnade så känns det forfarande overkligt... Ikväll ska vi nog mest ta det lugnt, tröst äta glass och gömma oss ifrån vädret för att se fram emot morgondagens uppdragsjakt! ;)
Ett gäng glada prinsessor ;)
kickass brudar?
Gladaste paren tror jag ;)

Jag och min världssnygga kavaljer!

Kan inte säga annat än att det var en lyckad bal och jag ville härifrån just nu! Imorgon åker Rikard och jobbar, studentveckan börjar. Oj, vilken vecka jag har framförmig. Som Rebecka skrev skulle jag verkligen vilja sätta allt på repeat, men har fanimej inte råd. Det är dyrt att ligga på topp!
Nu blir det en slö söndag, för min hals och mina fötter är inte mina vänner idag och hoppas på att det är bättre tills imorgon! :)

School's out for summer. School's out forever. School's been blown to pieces!

ÄNTLIGEN!
Jag är nu färdig med allt och ser fram emot en härlig studentvecka och en rolig bal. Ikväll är det brännboll som gäller.
Fy fan vad vi är bra på Hawaii!!

RSS 2.0