Arbetslös och meningslös!

Vad jag har gjort på senaste när jag är arbetslös, meningslös och snart grispank:

En dag på the studio
Ett barbygge!
En barpåfyllning ;)
En tur på den coolaste motorcykeln jag åkt!
Motorbyte i röda faran eller...
... sothoran eller kåtakon 2.0 som hon även kallas ;)
Ikväll är det inflyttningsfest å imorgon eller på måndag åker jag hem till mammi ♥

En kulen natt

Länge sen jag skrev så här mycket, men just nu sitter jag och väntar på Rebecka och hennes mamma. Och det spännande på tv tog just slut och jag gruvar mig för arbetsförmedlingen. Kylskåpet är tomt och jag är hungrig.
Men nu är det dags att åka.

Cause you had a bad day

Söndag igen och ett tag sen jag skrev. Sitter just nu i soffan med Rikard och det är absolut bara skit på tvn. Tyvärr har mina 8 veckor i Bredbyn tagit slut på både gott och ont, så imorgonbitti är det arbetsförmedlingen som väntar på mig.
Idag har min älskade Ozzy åkt, som varit här i nästan två veckor. Ja Malte var också med, men han är inte lika viktig. Även min bror åkte idag så från att ha varit en helfylld tvåa så har jag nu en tvåa med en kallsongman. Vore inte så tokigt om hunden fått stanna i alla fall!
Igår däremot var en riktigt bra dag, började med en båttur med bror, Rebecka, Bultmamma och hennes bror till Järvön där även Ingrid och Leif var. Efter en heldag på stranden med mycket fotande och skitsnack åkte jag och alla mina små pojkar ut till Linns lilla sjötorp och grillade för en hel arme, men gott vare. Resten av kvällen resulterade i att vi var mycket vin fattigare. Men även med vetskapen att tur i kärlek men otur i spel stämmer, för jag förlorade hela tiden i kort!
Nu ska jag lägga mig och kramas med den enda lilla pojken som blev kvar och aldrig förmår sig att ha på sig byxor, pappa sin upp i dagen! (suck)
bilden tagen från en good day!

RSS 2.0