Tusen stjärnor som tindrar

Torsdagkväll och jag har precis sett Revenge. Suuuperspännande! Men måste nog dra min uppmärksamhet till skolböckerna snart igen. Tänkte bara att det kanske var på tiden att jag uppdaterar vad som händer. Nog för att de inte är så mycke intressant för den delen :)
Efter sista uppdateringen kom Bult på besök å sedan hamnade jag på krogen med mina klasskamrater. Kul kväll!
Men så var det typ vad som hände förra helgen också.
I veckan har vi haft avslutning på hundkursen, Homer har blivit betydligt bättre men det är mycket kvar att arbeta med.
Jag har bytt ut alla gardiner till julgardiner och lägenheten är nästan julpyntad klart inför helgens julbord! Tror det kommer bli en suuperfest. Eller vad dum jag är, rockabillyfesterna blir alltid lyckade! :)
 
Jag är tyst och still och det ska mycket till innan jag blir exhalterad.
Men jag har en last som håller mig fast i ett järngrepp varje vinter.
När året är slut och snön ligger djup och slädarnas medar slinter...
 


Read more: http://artists.letssingit.com/falk-adolphson-lyrics-mer-jul-t26plxh#ixzz2DeIIzKbS
LetsSingIt - Your favorite Music Community
Jag är tyst och still
och det ska mycket till
innan jag blir exalterad.
Men jag har en last
som håller mig fast
i ett järngrepp varje vinter.
När året är slut
och snön ligger djup
och slädarnas medar slinter.

Read more: http://artists.letssingit.com/falk-adolphson-lyrics-mer-jul-t26plxh#ixzz2DeIIzKbS
LetsSingIt - Your favorite Music Community
Jag är tyst och still
och det ska mycket till
innan jag blir exalterad.
Men jag har en last
som håller mig fast
i ett järngrepp varje vinter.
När året är slut
och snön ligger djup
och slädarnas medar slinter.

Read more: http://artists.letssingit.com/falk-adolphson-lyrics-mer-jul-t26plxh#ixzz2DeIIzKbS
LetsSingIt - Your favorite Music Community

Try

Hemma efter en snabbis till klassfesten. Det är trevliga människor där, men jag är inte gjord för stora fester.. Jag ska ha små mysiga hemmakvällar.
Jag är nog inte den ultimata studenten tror jag... Men är happy girl för att ja klara tentan idag :)
 
 
Lycka

Hell yeah!

Det är tisdagnatt och på fredag är det tenta.Jag saknar livet när man tyckte att plugga var 10 % öppna böcker och 90% facebookspel eller mario på jesper. Det funkar dock inte riktigt så idag. Vilket betyder att jag BORDE plugga, men det finns så mycket i livet som är roligare. Jag har nyss färgat håret på Rebecka, ätit en god men bränd kycklinggryta till middag/kvällsfika.
Har varit ute på Nills, den galne professorn 3! Söt men galen :)
 
Livet är mest mörkt och tråkigt just nu. Jag längtar verkligen till nästa fredag då det är tillåtet att julpynta!! Jag måste ju hinna pynta klart innan julbordet på lördagen! :)

I remeber this from when I was young

Jag lägger undan plugget för ikväll. Imorgon är en dag med seminarium.

Men jag älskar att min hund lägger sig på mina skolböcker när jag läser. Jag älskar att han gnyr så gulligt i sömnen och jag älskar att han skötte sig så bra på kursen idag!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1063880/images/2012/pic_50aab266ddf2b37940001284.jpg" class="image">


Let me get a big 'hell yeah' from the redneck girls

Hoppsan hejsan så det kan gå. Trött i huvudet efter allt plugg så drar jag till stallet och sedan en utekväll med min basgrupp. Det var väl på tiden! Det är jag väl värd? Hmm... Nåja, det är meningen att livet ska vara roligt! 
Finast! 
 

Life is a bitch

Ibland vore livet förbannat enkelt om man bodde själv.


Just a small town working girl.

Okej, jag insåg ganska snart att jag inte skulle ha råd med det.. Men nu har jag ju fått hem min riktiga kille så jag ska väl inte klaga :) har dock alldeles för mycket skolarbete just nu. Så fruktansvärt less och de har inte ens gått ett halvår än.. SUCK!


Send me away with the words of a lovesong

Ja, jag vet att jag är hemsk... Men jag är kär! Och jag har bara ett avsnitt kvar, så om jag inte hörs mer här så har jag satt mig på ett plan till Alabama för att leta Wade!


Love her like the devil when you get back home

Jag hatar att fastna i serier. Klockan är halv 4 och jag vill bara kliva upp och starta ett nytt avsnitt trots att väckaren ringer snart. Blue Bell är ett mysigt samhälle, ett liknande ställe skulle jag vilja bo på. Fast med mer snö.

Jag älskar min hund som alltid får mig att le. Som har blivit så sanslöst mysig, ja han är verkligen min lilla bäbis!


Man drick för å glöm å sen kan man böre å dans!

Sitter på tåget som snart anländer till Sundsvall station. Där står en förmodligen iskall Mercedes och troget väntar. Brad var superbra och dom få dagarna i Stockholm också. Men det är svårt att förstå hur mycket folk det finns i denna stad! Har fått en riktig släng av lappsjuka och skulle vilja gömma mig hos kära mor och far med skoter och snö. Skoter och snö, det hoppas jag även att pistvakt ska bjuda på i december. Känner mig faktiskt lyckligt lottad just nu. Det händer mycket bra i den allt för gråa dystra vardagen. Sitter för stunden och lyssnar på dem, får många flashbacks. Minns när vi skulle lära Mikaela (damen utan taktkänsla) att dansa iklädd skoteroverall. Josefin som Jan-E. När vi körde in i ridhusväggen under showen, ja det är blev mycket tolkigt. Men julshowen med pistvaktstema blev riktigt bra! Skulle gärna göra en till!
Med det säger jag,
Mercedes 250D ta mig hem. Till den säng där ja hör hem! Jag ser röken från bodegan. Ja ta mig hem, till Racksund!


Gnistrande kristaller, över vida slätter

 
Jag växer nog aldrig upp, jag älskar snö! Min hund också för den delen, så snälla.. Låt den komma snart! 

Sanningen i en svajjande värld

Jag förstår inte alls varför det ska måsta bli såhär? 
Hela helgen har varit så bra, mamma och pappa har varit på besök. Ompan var så fin i tidiningen 7, jag har köpt superhäftiga cowboyboots och nya kläder för pengar jag inte har. En mysig ridtur med Mikaela och en middag lagad av våra män idag. Med andra ord så har det varit en riktigt bra helg men ett surt avslut. 
 
Jag vet att man inte ska sätta sig att ordbajsa såhär ofentligt. Men det kanske är bra för mig att öva på tystnadsplikten och avidentifiera allting?! Eller kanske inte...? Hursom så skiter jag nog i det just nu. Jag har en tenta imorgon som jag inte ens kan tänka på för det snurrar alldeles för många tankar i mitt huvud. Finns det ingen lag som säger hur man måste bete sig? Om inte annat borde det göras en. Det kommer för många konsekvenser av dåliga handlingar. Jag själv är nog inte den bästa handlaren heller, det finns dock lite gränser. The bottom is nådd som Byz skulle sagt det. 
 

Stunder som idag längtar jag så fruktansvärt till Arjeplog. Min fina Ludwig. Ridning i Racksund, eller på öberget. Jag är lyckligt lottad som bara minns alla fina stunder uppe i mitt älskade hemland. 
 

RSS 2.0