Mama Im comin home!

Camilla är trött och sjuk. Nu väntar jag på att se vem som går vidare i idol. Sedan ska jag sova en god natts sömn i Racksund. SKÖNT.
Min förkylning blir bara värre och värre.. INTE okej!
Dags att försöka göra något skolarbete kanske? Och hålla tummarna att Kalix och Kooza får ordning på min bil imorgon. Dom verkar ju ha hittat felet. KUNG!


You made me cry, you told me lies
But I can't stand to say goodbye
Mama, I'm comin home
I could be right, I could be wrong
It hurts so bad it's been so long
Mama, I'm comin home


Im doing my best to keep my hands washed and clean

All nervositet i onödan, nu sitter jag med lappen i fickan. Jag klarade körkortet!
Men bilen fungerar fortfarande inte, jag blir så arg så jag tror jag kreverar.. Inte nog med det så har skärmen på min dator gått sönder. FUCK!!!!
Men det är väl bara att sätta på ett smile och låta det vara.
Om jag ändå bara klarade de i alla fall..


Kung över ängarna

Igår tog det inte alls många minuter för mig att somna, med min jävla förkylning dessutom. Jag kanske var rätt dum igår, jag trotsade min förkylning och red dubbla pass igår. Fast när jag sedan kom hem igen bjöd jag migsjälv på varm oboj med vispad grädde på, gott som tusan. Idag ska jag än en gång trotsa förkylningen och rida, dumt men skönt.
Dessutom så börjar jag känna knuten i magen. Nervositeten kryper sig mer och mer, men vad kan jag göra åt det då? Just nu ingenting! Jag vill bara ut och köra min egen fina bil(den behöver dock en tvätt). Kanskekanske imorgon..


Min kung.


less

Så var den helgen förbi och om mindre än 24 timmar lämnar Rikard Arjeplog. Det känns som att han kom hit för 5 minuter sedan. Han sitter å spelar GTA på mitt och Johans playstation 2.
Helgen har inte gått till att göra så mycket, hela lördagen gick åt till att vara bakis och koppla i ordning ljudet i min racer, och idag har vi inte hunnit med annat än ridit och varit med Petra och Albin. Men nu har jag matte att ta igen sen nästan två veckor, i två kurser plus en historiauppgift att skriva klar som ska lämnas in imorgon.
Någon som känner min pepp i kylan? Imorgon blir en mindre rolig dag.

 


We are going out tonight

Som rebecka sa, Vad fan gör jag vaken nu?! Tanken var att jag skulle gå och mockabort hos Ludde, men jag blev för lat och för lat för att gå och lägga mig igen.. Men min hals kanske skulle behövt sova, jag har ont i halsen och jag är snorig. Det är inte alls kul, men jag har ju i alla fall klarat skrivningen. Nu är det körningen kvar, hade jag fått bestämma hade jag fått göra bort den idag. Men nu får jag ju inte bestämma allt.. :(
Ligger framför tvn med datorn och insåg hur sanslöst tomt det är här utan min kära Ozzy.. Som sagt, hade ja fått bestämma hade han varit här. Livet utan hund är otänkbart, min mardrömm vore att få ett barn eller en man som inte tål dem. Fy..
Nä, nu kanske ja ska hoppa lite på lille Rikard som ligger och sover. Vi ska ju på Harry's ikväll :)


Dagens sanning

Som flickan sa:
-Pengar gör ingen lycklig men jag gråter hellre i en mercedes än på bussen


I have a photo album spread out on my bedroom floor

Jag är så nervös att jag tror jag ska spricka!! Tur att jag har haft Petra och hundarna hela dagen och lugnat mina nerver! Här kommer några bilder som jag tagit idag i alla fall..













I throw my hands up in the air sometimes

Har varit på skolan och fått närvaro, imorrn är det äntligen dags. Fy jag är så nervös så jag vet inte vars jag ska he mig snart. Och imorgon kommer Rikard och hela hans lägenhet ser ut som ett bombnedslag?! Jag måste städa om jag hinner idag innan jag åker till Olivia, och jag måste göra historia och matte och körkortsteori och gå med hundarna. Hur fan ska dagen räcka till? Inte nog med det så måste jag få Rebecka att vakna för vi har PA möte kl. 11. En kamp mot det omöjliga typ?
Förästen så måste jag säga att mitt hår har blivit så mycket starkare och fräschare sen jag började använda Niveas hårinpackning, colour protection. Helt enkelt skitbra och nu kanske jag kan få långt hår någon gång?!


Den lilla burken nere till vänster är suverän!

Lite bilder


Lördagens gottigheter


Världens vackraste Ozzy

Världens underbaraste häst

Och sist men inte minst, hästen min man ska rida i när han kommer. Hehe :)))

Plugg plugg och mer plugg

Sitter i soffan med Malte, han är goo han. Jag älskar att ha hundarna samtidigt som jag hatar det. Ju mer jag har dom desto med känner jag suget efter min egen efterlängtade shetland sheepdog. Men tyvärr lär det ju dröja innan den blir min.
Idag har jag både hunnit gå spångarna, ridit och gått en till promenad, så nu äter jag melon och tittar på dessa teorifrågor. Jag är så nervös att jag tror jag ska spricka..

Jag hade tänkt lägga upp en bild på världens vackraste ozzy, men det tog sån j-vla tid så jag gav upp..

Dagen efter

Sitter med datorn i knät. Har jag någon gång sagt hur nöjd jag är att ha en bärbar dator? Även om det är skolans, så är det så jävla skönt att ha den i knät framför tvn! Försöker plugga körkortsteori samtidigt som jag ser Simpsons, går väl inte kung men det går. Är just nu ganska nöjd som är klar med både repetionen och slutfasen. Men fortfarande nervös, fyfan!
Gårkvällen var i alla fall trevlig, och jag blev nog lite full ändå. Ojojoj,


Sandra DAMP stringtrosa


The hard times are raining. The world is in pain.

Men jag har:
världens bästa pojkvänn
världens finaste sköthäst,
världens bästa familj,
världens gulligaste farmor!
världens bästa bultsyster och andra fina vänner

Nu ska jag och soffan ta tag i körkortsteorin. Kanske groggen kommer på besök också?

seriöst elevrådsmöte, eller?!

Idag har min stereo kommit :) och igår var jag och Rebecka i stallet och lekte med hundarna :)


Snygg min min man har ♥

När malte hoppar 1 meter!

Och en bild på tvrummet, tillägnad Mikaela :)

Happy birthday!

Efter en god tårtfrukost och fina paket sitter jag nu i skolan. Sorligt men sant.. Efter skolan idag ska jag avnjuta min första lagliga cider, vi ska nämligen äta middag på Harrys :)

Har redan hunnit få;
¤Kläder
¤Pengar
¤En systemkamera av världens bästa ♥
¤Försäkring till bilen
¤Glas
¤Vattenkokare
¤Vinglas
¤Halsband
¤Hygienprodukter(luktar jag så illa?!(; )




MIN LYCKA IDAG!


So make a wish

Nu var halkbanan också avklarad, faktiskt var den rätt okej att göra. Just nu sitter jag i lägenheten och tittar ut på en man som gått fram och till baks hur många gånger som helst, han verkar inte ha så mycket till liv den killen? 
Just nu sitter jag och väntar på Rikard som är hos frisören, så ska jag åka ut och hjälpa mamma med lite tårta innan det är dags för stallet och sömn. Jag är så jävla trött, men nu är det lite grejjer i lägenheten. Eller rättare sagt ett helt bombnedslag. Fast nu kanske vi snart kan få någon ordning på det hela om ett tag i alla fall kanske? Eller?


mums, min favoritårta som vi ska baka ikväll (sen mamma fyllde 40)

For now, Im in Övik

Sitter hemma hos Rikards mamma och väntar på Mikaela. Jag har varit "duktig" och pluggat körkortsteori, det konstiga är att det bara går sämre och sämre för varje gång. Jag fattar det inte.. Idag har vi i alla fall varit och köpt en present till Johan, eller den ska väl egentligen komma från mamma. Dessutom har vi köpt en coctailkortlek till lägenheten. Det finns en speciell, på klöver 10 som heter smurf. Den är blå och ser sanslöst god ut! Det kanske blir en sån på inflyttningsfesten? Eller Volbeat kanske?! Dom har i alla fall släppt ett nytt album men hittar det inte någonstans :( önskar det kommit sig till spotify men icket det..
Igår var jag och trände på brux, även på stan en sväng med Therése. Sist men inte minst gav vi Rikards mamma hennes födelsedagspresent, ja hon fyller ju år samma dag som jag.

Hon fick två sånna här snygga glas, jag vill också ha stora, fina vinglas men helst skulle jag vilja ha några enkla fina cocktailglas att dricka ur :)

Typ ett sånt här :)

Lets go back, back to school again..

Efter en skön morgonpromenad med hundarna, en ännu skönare dusch och en god frukost är det dags att kila till skolan med mina ömma fötter. Jag gruvar mig för dagens två matteprov, usch. Och Lindas historia, snacka om att man vill bara somna... fy!

Skaka rooompaa

Ja, jag vet att jag är lurad. Men som jag har börjat gå och jogga skulle jag ha haft ett par nya skor..
Idag har jag gått 12.5 km plus att jag gått upp längst upp på hatten backen och joggat närmare 2 km. Alla som kan de minsta lilla matte och kropskunskap vet att med mina skor kommer jag vara helt förstörd i fötterna imorgon. Speciellt när jag ska börja den med en promenad med Ozzy och Malte. Fast så mycket mer motion vet jag ju inte om det blir. Kanske lika bra efter den här monsterdagen.
Easytone Trend Reebok Skor Vit/Grå Dam
Rumpskor, kanske vore något för mig det?!

Have you heard the news today, Im leavin town!

Jävla bloggjävel! Hade precis skrivit ett långt inlägg men allt försvann för att ja tryckte på någon jävla knapp. Sjukt irriterande, menmen.
Just nu sitter jag och för ett försök med matten innan jag ska pallra mig bort till Nya och se Idol med Rebecka. Ja vi har ju ingen tv här ännu, suck. Men söndagkväll kommer den hit och soffan lika så. Innan jag lämnar Arjeplog imorgon måste jag göra en större städning i köket så det ser fint ut, men jag kan ju le åt att Rikard tycker det har blivit hemtrevligt i alla fall.
Idag har jag varit hem till Racksund och lagat middag, en god köttfärsås med spaghetti blev det. Till lunch var jag även hem och lagade mat, med min vanliga tur så lyckades jag få brandalarmet att gå och det blev lite bränt också. SUCK. Time to run to Nya.


Min underbart goda lunch(kanske inte ser så gott ut dock)


Min favoritsäng är med ännu, fast nu har det kommit upp en tavla(självklart en Stina-Tavla) och gardiner. Dock ingen taklampa ännu..


En av baseballs nyaste, puss på dom!

Onsdagmorgon

Nu är äntligen biljetten bokad, bokad på söndag. Som jag har längtat hela sommaren och nu äntligen ska jag få se toystory 3. 3D dessutom, åh vad jag längtar! :) Idag åkte Rikard hem men redan imorgon kommer jag efter honom. Dock var det inte så jättegod lunch på brux på fredag verkar det som. Tråkigt tråkigt!
På måndag ska jag dessutom till tandläkaren, usch jag tycker inte om sånt! En sak när man var liten och fick en liten leksak när man gick därifrån.
Men nu tror jag det är dags för mig och mitt drömmande att skriva lite engelska. Kul va?!


The prince of darkness

Jag sitter ensam i sal ett och lyssnar på gamle Ozzy. Att pappa var och såg honom förra veckan är väl kanske ingenting nytt, men varje gång han pratar om konserten så väller avundsjukan inom mig. (Jag vet, jag är hemskt avis av mig)
Tänk att få stå i publiken när han sjunger kraftfulla Ironman eller vackra Good bye to romance sångvänlige och klassikern Time after time.
Ozzy kallas The prince of darkness, men pappa har själv döpt om honom till kungen efter konserten. Är det en konsert jag skulle vilja se innan både jag och Ozzy dör så är det hans.
Jävla älgjakt säger jag bara, annars hade förhoppningsvis varit påväg till Stockholm ikväll.

Men istället för att sitta och känna mig avundsjuk på pappa får jag väl gotta mig i att jag och Rebecka åker om 40 dagar till Luleå för att se Volbeat och ytterligare 42 på något annat som jag ännu inte vet vad?
Jag är ju så förbannat nyfiken av mig! :)


John Michael Osbourne


Fisk som fisk?

Jag måste ju säga att jag har väldigt varierande humör. Men det är något man får på köpet med mig.
Idag vaknade jag och det är en bra dag, medan jag igår la mig för att somna utan livsglädje alls. Konstigt hur humörsvägningar kan ställa till med så pass mycket. Trots mitt kända söndagshumör så lyckades jag och Annette plugga lite matte och jag hann skriva lite engelska. Ambitiöst av mig!
Idag kommer Rikard hem från jobbet så jag ska passa på att bjuda honom på middag i hans lägenhet. Han som inte har sett den sen jag satt mina fingrar i den så nu ser det ut som ett hem i alla fall! Så nu efter svenskan ska jag gå och köpa vitkål, citronpeppar och morötter. Mums jag älskar mat! :)


Silverfiskar gillar jag därmot mycket sämre. Fy för Rikards lägenhetsdjur :(

Bellas efterlämningar

Jag kände igår att eftersom att hon inte verkar ska ha honom, så tänkte jag ta hennes efterlämningar. Damn it vilken kille!


Not like the monday, that past like a ghoast

Om någon kunde förstå hur duktig jag är ibland :) Jag hann igår gå två promenader så samanlagt gick jag 7.5 km, städade Rebeckas bil, flyttat halva Racksund till Rikards lägenhet. Ordnade så det ser ut som ett hem osv. I morse gjorde jag världens nyttighetsmacka som jag ska äta till lunch i Arvidsjaur, jag han även damsuga igenom hela lägenheten och nu är jag på min enda lektion idag. Hur skönt är inte det?! Efter den åker jag med mamma och Ingela till Arvidsjaur, där jag ska köpa nya skor och lite sådant :)
Lite mindre roligt är det att det är silverfiskar i lägenheten. Jag gillar't inte!


Världens vackraste vän ♥

Camilla Samuelsson?!

Hur, hur i hela friden kunde jag glömma att det var mammas nya kille ikväll? Jag har precis sett fångarna på fortet där min kära Magnus förlorade.. :( Så nu lyssnar jag på dagens avsnitt av mammas nya kille för att höja humöret en snärt!
Idag har jag hunnit med en hel del, gjorde en hel del matte när jag väl slutat blogga därimot vet jag inte om Annette fick så mycket gjort menmen :) Har ikväll hunnit med att kasta in ved med mamma, bytt sängen, damsugat båda bilarna och dessutom gått 5 km. Jag älskar att gå och jag älskar ännu mer att gå med hundarna, om man får lägga till en liten guldkant på tillvaron så lägger jag gärna till Rebecka eller Rikard som sällskap.
Jag kan bara säga att dagen vart en riktigt bra dag, förutom att jag hann blir väldigt less i morse ;) Men nu är det dags för en dusch så ska jag och mamma spela kort å höra klart på mammas nya kille.
Puss på en bra dag och puss på bra vänner ♥

Just smile and wave.

Första utbildningsverksdagen på detta läsår. Planen var att dagen och morgondagen skulle spenderas med matte och projektarbete. Rebecka tar sig aldrig upp ur hennes jävla säng och matte är jag fortfarande för trött för att tvinga mig själv till att göra. Så det blir ett litet blogginlägg.
Igår flyttade vi sängen till lägenheten, ett bord och några stolar fick också följa med. Sovrummet ser nu alltså beboeligt ut, det som saknas är en matta, några tavlor, en taklampa och en rullgardin. Oj, det kanske var en del? Tavlorna i sovrummet blir nog Stina-tavlor i alla fall. Det var inte så roligt med läkande vatten i avloppet och allt sånt heller. Men det är bara att le och vinka. Får ordnas när mannen kommer tillbaks.
Nu är jag less på att ringa Rebecka. Dags för matte istället!


RSS 2.0